Sommelier of the year 2014

Opbergen

lunchboxen, broodtrommels, voorraaddozen, kruidenopbergers, ladesystemen, foliedispensers ...
Nieuwigheden in België :
Groepeer :


Fresh Kitchen bewaart je dagelijkse ingrediënten
K0640226 MOULINEX (voorraaddozen)

K0640226    
MOULINEX
<  € 3,99 waar te koop
Speels, praktisch en kleurvol, dat is Fresh Kitchen! Heel bewust werd gezocht naar materialen die zorg dragen voor onze voedingsmiddelen.

De serie omvat 22 opvallende accessoires voor de voorbereiding, het snijden en - in dit geval - de bewaring van je fruit en groente. Alle items zijn vaatwasserproof en prettig in gebruik!

De vier bewaarboxen zijn perfect om - overgebleven - ingrediënten vers in te bewaren. Er zijn altijd van die fruit- en groentesoorten die je frequent gebruikt, maar vaak maar een stukje van nodig hebt. Moulinex roept hiervoor deze doosjes in het leven:

Look krijgt een toepasselijk wit doosje, tomaten een briljant rood met hoedje, je in twee gesneden citroen past ook in zijn stulp en uien stop je weg in hun lila cover.

Plaats de plezante bewaardoosjes in de koelkast of op het aanrecht: ze zorgen voor een leuk accent!

cuizine.be
Soulmates in de keuken: met Villeroy & Boch
1642 VILLEROY & BOCH (voorraaddozen)

1642    
VILLEROY & BOCH
<  € 34,- waar te koop
Een gloednieuwe reeks bij Villeroy & Boch: Soulmates. De lijn bevat zowel items voor het keukengebruik als voor een huiselijke decoratie. Deze voorraadkom met deksel is vervaardigd uit transparant, blauw, glas en oogt prachtig op tafel als windlicht alsook als koekjestrommel of fruitmand. Deze Soulmate is tevens te verkrijgen in een taupe Smoke tint als in een briljante Kiwi kleur.

meer in :   
SOULMATES

cuizine.be
Hippe brooddoos van Rosti Mepal
10 85600 43400 ROSTI MEPAL (broodtrommels)

10 85600 43400    
ROSTI MEPAL
<  € 29,99 waar te koop
Bij de lijn Kore, gaat het er allemaal wat luxueuzer aan toe. De lijn oogt strak, heeft een hedendaags design en is bovendien superhandig in gebruik. Geniet je graag enkele dagen van dat lekkere verse brood? Dan biedt Kore een slimme oplossing. Een combinatie van melamine en abs, zorgt voor een hygiënisch gebruik. De broodtrommel Kore is beschikbaar in vijf uitvoeringen: wit, zwart, rood, limoen en het hier afgebeelde grijs.

cuizine.be
Bolle Baum bokaaltjes van Kinto: hittebestendig glas met beukenhout
22872 KINTO (voorraaddozen)

22872    
KINTO
<  € 23,30 waar te koop
Het Japanse Kinto gaat mooi mixen in materialen. Met de serie BAUM presenteren zij glazen bewaarschalen met een beukenhouten dekseltje. In deze waardevolle, hitte-resistente doosjes stop je zowel kruiden, noten, aantrekkelijke restjes, als je collectie thee en koffiebonen. De BAUM bokalen zijn voorzien van een siliconen ring, die de inhoud goed van de buitenwereld afsluiten. Het mag misschien verbazen, maar Kinto garandeert een vaatwasser- en microgolf-proof gebruik. Gevolg? Je gebruikt deze BAUM schoonheden op iedere dag van de week...
Drie formaten zijn beschikbaar: 300 ml - 550 ml - 800 ml

cuizine.be
Bewaardozen voor noten en zaden: Sistema
SIS-016-1210 SISTEMA (voorraaddozen)

SIS-016-1210    
SISTEMA
<  € 4,60 waar te koop
Sistema bestaat uit verschillende reeksen. Zo heb je bijvoorbeeld een onderscheid tussen de Klip it bewaardozen, de To Go reeks, Microwave, Lunch... Met Sistema organiseer je de keuken!

De clips zorgen voor een efficiënte opening en het rubber tussen de sluiting staat garant voor een optimale versheid van de te bewaren producten. Je suiker voor op de pannenkoek huist hier dus met alle veiligheid in! Kies je formaat: 630 ml, 685 ml, 1.56 l, 2.4 l, 3.25 l en een cakebox om ú tegen te zeggen.

Container: Polypropyleen
100% loodvrij materiaal

cuizine.be
Sistema bewaardozen met clipssluiting
SIS-013-1303 SISTEMA (voorraaddozen)

SIS-013-1303    
SISTEMA
<  € 3,35 waar te koop
Sistema bestaat uit verschillende reeksen. Zo heb je bijvoorbeeld een onderscheid tussen de Klip it bewaardozen, de To Go reeks, Microwave, Lunch... Met Sistema organiseer je de keuken!

De clips zorgen voor een efficiënte opening en het rubber tussen de sluiting staat garant voor een optimale versheid van de te bewaren producten. Je suiker voor op de pannenkoek huist hier dus met alle veiligheid in! Kies je formaat: 630 ml, 685 ml, 1.56 l, 2.4 l, 3.25 l en een cakebox om ú tegen te zeggen.

Container: Polypropyleen
100% loodvrij materiaal

cuizine.be
Limoengroene lunchbox met optioneel koelelement
10 76355 91200 ROSTI MEPAL (lunchboxen)

10 76355 91200    
ROSTI MEPAL
<  € 7,99 waar te koop
Deze lunchbox zorgt er niet enkel voor dat jouw belegde boterhammen lekker vers blijven tot de lunchtijd, maar ook slaatjes, pasta of fruit blijven optimaal bewaard. Rosti Mepal voorziet de lunchbox immers van een optioneel te verkrijgen compact koelelement, dat de inhoud op temperatuur houdt. En dankzij de hermetische afsluiting hoef je je geen zorgen te maken over eventuele lekken in jouw handtas of rugzak. Ruimte voor acht boterhammen. Ook nog verkrijgbaar in aquamarijn, wit, grijs en paars.

cuizine.be
Juuri opbergdoos van Menu in transparant blauw
5010739 MENU (voorraaddozen)

5010739    
MENU
<  € 26,50 waar te koop
Juuri houdt door middel van een flexibel siliconen kraagje al je ingrediënten luchtdicht en vers! Deze opbergdoosjes gebruik je bijvoorbeeld om tuinkruiden, noten en zaden in te bewaren. Eenmaal geopend bewaar je er ook makkelijk juwelen of watjes in. Een pluspunt van de Juuri serie is dat ze simpelweg mooi oogt; je kan je collectie voorraaddozen dus gewoon in de keuken of op kantoor laten staan als decoratie object. Verschillende formaten en kleuren creëeren een speels geheel dat ontworpen is voor dagelijks gebruik! Diameter 8cm - ook verkrijgbaar in diameter 12, 19, 23 en 27cm en in de kleuren Smoke en Clear

meer in :   
DINING UNPLUGGED

cuizine.be
Hermetisch afgesloten opbergdoosjes van Lékué
3600250R14 LéKUé (voorraaddozen)

3600250R14    
LéKUé
<  € 19,95 waar te koop
Plan je graag je weekmenu? Dan zijn deze mega functionele opbergdoosjes iets voor jou! Ideaal om soep of sauzen in te bewaren, kunnen deze doosjes door hun compacte vorm makkelijk in de koelkast of diepvriezer geplaatst worden. Lékué heeft deze doosjes ontworpen met een non-stick materiaal voor efficiënt gebruik. Lekkere restjes kan je uiteraard ook bewaren, of meenemen naar een volgende pick-nick. Elk opbergdoosje bevat 250 ml inhoud en is hermetisch afsluitbaar.

meer in :   
LUKI

cuizine.be
Luchtdichte voorraaddozen
10 27600 91200 ROSTI MEPAL (voorraaddozen)

10 27600 91200    
ROSTI MEPAL
<  € 3,30 waar te koop
Zoek je praktische maar ook vrolijke voorraaddozen die jouw ordelijke keuken alle eer aan doen, dan kan je bij Rosti Mepal terecht. De deksels van deze voorraaddozen garanderen een luchtdichte verpakking van al jouw voedingswaren. Maar de kommen hoeven niet enkel op het keukenschap te blijven staan. Gezien hun uitstekende afsluiting kunnen ze ook veilig getransporteerd worden. De dozen zijn er in zeer veel verschillende formaten en kleurtjes. Vervaardigd uit melamine.

cuizine.be
Duobeker met twee compartimenten
10 78050 91200 ROSTI MEPAL (lunchboxen)

10 78050 91200    
ROSTI MEPAL
<  € 5,99 waar te koop
Wie graag een slaatje naar het werk meeneemt, weet uit ervaring dat je er pas vinaigrette op mag doen vlak voor je het opeet. Of het wordt echt een fletse boel. Maar moet je dan ook echt een fles vinaigrette mee naar het werk meesleuren? Niet als je deze duobeker in huis haalt. Want je kan jouw slaatjes van de vinaigrette scheiden, of de muesli van de yoghurt en pas wanneer je van plan bent alles op te eten, alles bij elkaar voegen. Handig! Ook nog verkrijgbaar in wit, paars, azuurblauw en en aquamarijn. Inhoud beker: 300 ml. Inhoud deksel: 100 ml.

cuizine.be
Paarse lunchbox met optioneel koelelement
10 76320 7280 ROSTI MEPAL (lunchboxen)

10 76320 7280    
ROSTI MEPAL
<  € 7,99 waar te koop
Deze lunchbox zorgt er niet enkel voor dat jouw belegde boterhammen lekker vers blijven tot de lunchtijd, maar ook slaatjes, pasta of fruit blijven optimaal bewaard. Rosti Mepal voorziet de lunchbox immers van een optioneel te verkrijgen compact koelelement, dat de inhoud op temperatuur houdt. En dankzij de hermetische afsluiting hoef je je geen zorgen te maken over eventuele lekken in jouw handtas of rugzak. Ruimte voor vier boterhammen.

cuizine.be
Blauwe lunchbox met optioneel koelelement
10 76350 12000 ROSTI MEPAL (lunchboxen)

10 76350 12000    
ROSTI MEPAL
<  € 8,99 waar te koop
Deze lunchbox zorgt er niet enkel voor dat jouw belegde boterhammen lekker vers blijven tot de lunchtijd, maar ook slaatjes, pasta of fruit blijven optimaal bewaard. Rosti Mepal voorziet de lunchbox immers van een compact koelelement, dat de inhoud op temperatuur houdt. En dankzij de hermetische afsluiting hoef je je geen zorgen te maken over eventuele lekken in jouw handtas of rugzak. Ruimte voor vier boterhammen. Past perfect in elke laptoptas of koffer.

cuizine.be
Kleurrijke lunchbox met elastiek
OML-1778-06 OMAMI (lunchboxen)

OML-1778-06    
OMAMI
<  € 15,95 waar te koop
Zowel voor de lunch op het werk als voor een namiddagje in het park of op het strand, deze lunchbox is altijd een charmant accessoire. De karakteristieke elastieken band, die zo typerend is voor de lunchboxen van het Spaanse Omami, is ook hier uiteraard opnieuw aanwezig, en deze keer ook in een vrolijke kleur. Verkrijgbaar in twee designs: vierkant en rechthoekig, en twee formaten: 0,6 L en 1,1 L.

meer in :   
COLOR

cuizine.be
Lunchbox met stedelijk karakter
OML-3102-07 OMAMI (lunchboxen)

OML-3102-07    
OMAMI
<  € 15,95 waar te koop
Trotse winnaar van een prestigieuze Red Dot Design Award in 2011, en dat met recht en rede. Deze vierkante brooddoos wijkt af van de traditionele vorm en krijgt daarbij een heel stedelijke look, met als karakteristieke opschriften 'Meat Packing District New York', 'Ginza Tokyo' en bij deze groene Square box 'Hyde Park London'. De strakke lijnen gaan gepaard met een praktisch design, waarbij een inlegblad de brooddoos in twee delen opdeelt en je gemakkelijk een servetje, dressing of ander toebehoren apart kan bewaren. Duidelijk te identificeren aan de hand van de brede band, die de dubbele luchtdichte wand van de doos omvat. Tevens verkrijgbaar in wit en fumé, met een hogere afmeting of rechthoekige vorm. Afmetingen (L x B x H): 15 x 15 x 4,6 cm. Inhoud: 0,6L.

cuizine.be
Broodtrommel uit RVS
124400 MELICONI (broodtrommels)

124400    
MELICONI
<  € 33,99 waar te koop
Deze broodtrommel is vervaardigd uit RVS en zal bijzonder mooi ogen op het aanrecht. Vooral in combinatie met andere RVS toestellen. De broodtrommel is gemakkelijk te openen, door middel van een deurtje dat soepel open en dichtgeklapt kan worden. Grootte: 45,5 x 27 x 18,5 cm.

cuizine.be
Grote, rechthoekige voorraaddoos met luchtdichte sluiting
1071397 OXO (voorraaddozen)

1071397    
OXO
<  € 19,99 waar te koop
In alle comfort de voedselvoorraad van jouw keuken organiseren is bijster gemakkelijk dankzij deze voorraaddoos. Deze voorraaddoos is efficiënt, hij is namelijk niet enkel stapelbaar, en daardoor ruimtebesparend, maar ook luchtdicht. Met één druk op de grote knop bovenop het deksel wordt de inhoud van de voorraaddoos immers luchtdicht verpakt. Dankzij de afgeronde hoeken is ook gieten gemakkelijk. Inhoud: 2,5 L.

meer in :   
POP

cuizine.be
Grote, vierkante voorraaddoos met luchtdichte sluiting
1071399 OXO (voorraaddozen)

1071399    
OXO
<  € 20,99 waar te koop
Deze voorraaddoos is bijzonder efficiënt, hij is namelijk niet enkel stapelbaar, en daardoor ruimtebesparend, maar ook luchtdicht. Met één druk op de grote knop bovenop het deksel wordt de inhoud van de voorraaddoos immers luchtdicht verpakt. De voedselvoorraad van jouw keuken in alle comfort organiseren, wordt zo kinderspel. Dankzij de afgeronde hoeken is ook gieten gemakkelijk. Inhoud: 2,4 L.

meer in :   
POP

cuizine.be
Hoge voorraaddoos met luchtdichte sluiting
1071400 OXO (voorraaddozen)

1071400    
OXO
<  € 17,79 waar te koop
Organiseer in alle comfort de voedselvoorraad van jouw keuken met deze voorraaddoos. Deze voorraaddoos is bijzonder efficiënt, hij is namelijk niet enkel stapelbaar, en daardoor ruimtebesparend, maar ook luchtdicht. Met één druk op de grote knop bovenop het deksel wordt de inhoud van de voorraaddoos immers luchtdicht verpakt. Dankzij de afgeronde hoeken is ook gieten gemakkelijk. Inhoud: 1,5 L. Ideaal formaat voor koffie.

meer in :   
POP

cuizine.be
Hoge voorraaddoos met luchtdichte sluiting
1071401 OXO (voorraaddozen)

1071401    
OXO
<  € 14,79 waar te koop
Met deze voorraaddoos kan je moeiteloos de voedselvoorraad van jouw keuken in alle comfort organiseren. Deze voorraaddoos is bijzonder efficiënt, hij is namelijk niet enkel stapelbaar, en daardoor ruimtebesparend, maar ook luchtdicht. Met één druk op de grote knop bovenop het deksel wordt de inhoud van de voorraaddoos immers luchtdicht verpakt. Dankzij de afgeronde hoeken is ook gieten gemakkelijk. Inhoud: 0,9 L.

meer in :   
POP

cuizine.be
  Batibouw: Keukendossier 2014
In 2014 Batibouw bezoeken? Dat betekent botsen op inspirerende keukens die plaats maken voor gepassioneerde ...
meer dossiers
  • Pral
    PRAL is een zogenaamd 'Solid Surface Material' op basis van acryl in een mengeling met aluminiumhydroxide, dat geschikt is voor gebruik in keukens en badkamers, als keukenblad of spoeltafel.

    PRAL beschikt over een ...
meer...
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Ambiente 2015
MAAK UW KEUZE IN KEUKENS :