koelkast vrijstaand

Vrijstaande koelkast kopen, ijskast
 
enkele kwaliteitsmerken in koelkast vrijstaand:
Basic XL // Bauknecht // Boretti // Bosch // Candy // Corradi // Daewoo // Hoover // Hotpoint-Ariston // Indesit // Irinox // KitchenAid // LG // Liebherr // Miele // Norcool // Panasonic // Princess // Samsung // Scholtes // Sharp // Siemens // Smeg // Sub Zero // Whirlpool
Nieuwigheden in België :
Sorteer :
verfijn op merk :
nieuwigheden alle producten

Energieklasse
  A
  A+
  A++
  A+++
Totale netto inhoud

Elegante side-by-side koelkast van Whirlpool
WSX 53782 FC N WHIRLPOOL (koelkast vrijstaand)

WSX 53782 FC N    
WHIRLPOOL
<  € 1699,- waar te koop
vergelijk
Gehuld in een classy zwart body, ziet deze A++ side-by-side koelkast van Whirlpool er bijzonder mooi uit. Binnenin vind je 4 legplateau's en 3 ruime lades met 6th Sense Fresh Control technologie. Deze koelkast beschikt daarbij ook over een ijsmaker, een typisch Amerikaanse, maar Łbernuttige extra.

Je verse ingrediŽnten en producten worden goed belicht dankzij de Starlight LED verlichting.

cuizine.be
Zwarte side-by-side koelkast van Whirlpool met 6th Sense technologie
WSX 5172 MS WHIRLPOOL (koelkast vrijstaand)

WSX 5172 MS    
WHIRLPOOL
<  € 1599,- waar te koop
vergelijk
Deze unieke koelkast kan binnenin gepersonaliseerd worden dankzij de in de hoogte verstelbare leggers in veiligheidsglas. Daarbij komen nog eens 2 groentebakken die ruim voldoende plaats bieden voor een berg aan frisse groentjes. Uniek hier, is de 6th Sense technologie: intelligente sensoren meten continu de temperatuur en passen die ook onmiddellijk aan wanneer nodig.

De A+ side-by-side beschikt over een ijsmaker die van buitenaf met tiptoetsbediening gecontroleerd wordt.
Het body in een elegant zwart, wordt afgewerkt met Modern Steel.

Netto inhoud koelkast: 383 liter
Netto inhoud vriezer: 167 liter

cuizine.be
Fresh Control koel-vriescombinatie van Whirlpool in moderne jas
WBA 34272 DFC IX WHIRLPOOL (koelkast vrijstaand)

WBA 34272 DFC IX    
WHIRLPOOL
<  € 649,- waar te koop
vergelijk
Whirlpool blijft trouw aan de 6th Sense filosofie en ontwikkelt hiervoor een nieuwe - energiezuinige koel-vriescombinatie. Daarbij ligt de focus op het onderhouden van een constant klimaat: dit komt de bewaartijd van je ingrediŽnten ten goede!

6th Sense sensoren traceren continu de aanwezige temperatuur en vochtigheidsgraad. Deze laatste blijft tussen een 70 en 85 % vochtigheid: Voedselwaren drogen zo nauwelijks uit en een ideale omgeving voor alle ingrediŽnten blijft in stand.

Vries je graag verse groente of fruit in voor later? Schakel dan zeker de superfunctie Shock-Freeze in: sneller invriezen zorgt voor een optimaal bewaren van voedingsstoffen en smaak.

cuizine.be
No Frost koel-vriescombinatie van Whirlpool Fresh Control
WBA 43982 NFC IX WHIRLPOOL (koelkast vrijstaand)

WBA 43982 NFC IX    
WHIRLPOOL
<  € 899,- waar te koop
vergelijk
Uiteraard kunnen we de stijlvolle look en greepvorm van dit model niet ontwijken! Bedoeld als vrijstaande opvaller in roestvrij staal Pro Touch, staat deze Combi 70 magnifiek in ieders keukeninterieur.

Wanneer we spreken over de ruime inhoud van deze koel-vriescombinatie kunnen we mededelen dat het koelgedeelte over 420 liter inhoud beschikt, het vriesvak over 140 liter.
Flexibiliteit, Whirlpool beseft wat voor troef dat is!

Dit design behoort toe aan de 6th Sense collectie: Dankzij 6th Sense sensoren wordt continu de aanwezige temperatuur en vochtigheidsgraad gemeten. Deze laatste blijft tussen een 70 en 85 % vochtigheid: Voedselwaren drogen zo nauwelijks uit en een ideale omgeving voor alle ingrediŽnten blijft in stand.

cuizine.be
Koelvriescombinatie met freshControl en NoFrost
WTV 4525 NF IX WHIRLPOOL (koelkast vrijstaand)

WTV 4525 NF IX    
WHIRLPOOL
<  € 699,- waar te koop
vergelijk
Deze dubbeldeurskoelkast heeft als missie de versheid van jouw voedingsmiddelen tot wel vier keer langer te garanderen. Dit dankzij de 6th Sense Fresh Control, die zowel de temperatuur als de luchtvochtigheid opmeet en aanpast in de hele ruimte en zo de ideale bewaaromstandigheden creŽert. Het toestel zal bovendien ook na een stijging of daling van de temperatuur, bijvoorbeeld na het openen van de koelkastdeur, de oorspronkelijke temperatuur tot vijf keer sneller herstellen dan een andere koelkast. Het toestel is eveneens uitgerust met een antibacterieel luchtfiltersysteem, dat ontwikkeld werd om onaangename geurtjes in je koelkast te vermijden en bacteriŽn te verwijderen. In het diepvriesgedeelte is deze koelvriescombinatie voorzien van NoFrost, waardoor ijsvorming op de wanden voorgoed tot het verleden hoort. Totale inhoud: 450 L. Inhoud koelgedeelte: 341 L. Inhoud diepvriezer: 109 L.

cuizine.be
Zuinige side-by-side (A+) met antibacteriŽle filter
WSF 5511 A+NX WHIRLPOOL (koelkast vrijstaand)

WSF 5511 A+NX    
WHIRLPOOL
<  € 1199,- waar te koop
vergelijk
Langer voeding bewaren, het kan met deze side-by-side. Het toestel is immers uitgerust met de 6th Sense technologie - intelligente sensoren - die continu de temperatuur en vochtigheid in de koelkast opmeten en die automatisch aan de hoeveelheid producten aanpassen. Hierdoor creŽert het toestel de ideale bewaaromstandigheden van jouw voeding, zodat ze in dit toestel tot vier keer langer bewaard kunnen worden. De koele lucht wordt natuurlijk ook homogeen door het toestel verspreid - dankzij Multiflow - zodat er zich geen temperatuurverschillen voordoen tussen het bovenste of onderste rek. De Total NoFrost technologie zorgt er dan weer voor dat er geen ijsvorming in de diepvrieszone optreedt. Ijs wegschrappen uit het diepvriesvak behoort niet langer tot jouw takenpakket. Met antibacterieel luchtfiltersysteem ontwikkeld om onaangename geurtjes in uw koelkast te vermijden en bacteriŽn te verwijderen. Energieklasse A+. Totale inhoud: 542 L. Inhoud koelgedeelte: 335 L. Inhoud diepvriesgedeelte: 207 L.

cuizine.be
Koelkast met antibacteriŽle filter en nulgradenzone
WME 1899 DFC IX WHIRLPOOL (koelkast vrijstaand)

WME 1899 DFC IX    
WHIRLPOOL
<  € 849,- waar te koop
vergelijk
Deze koelkast creŽert de meest ideale bewaaromstandigheden, dankzij de 6th Sense Fresh Control, die zowel de temperatuur als de luchtvochtigheid opmeet en aanpast in de hele ruimte. Het toestel zal bovendien ook na een stijging of daling van de temperatuur, bijvoorbeeld na het openen van de koelkastdeur, de oorspronkelijke temperatuur tot vijf keer sneller herstellen dan een andere koelkast. Voorzien van een Activ0į vak, dat op een constante temperatuur van ongeveer 0įC wordt behouden door middel van een speciaal ventilatiesysteem en dubbele sensoren. Dit vak is ideaal voor rauw vlees of rauwe vis. Het toestel is eveneens uitgerust met een antibacterieel luchtfiltersysteem, dat ontwikkeld werd om onaangename geurtjes in je koelkast te vermijden en bacteriŽn te verwijderen. Inhoud: 374 L.

cuizine.be
Intelligente koelkast met antibacteriŽle filter
WMN 1867 DFC N WHIRLPOOL (koelkast vrijstaand)

WMN 1867 DFC N    
WHIRLPOOL
<  € 799,- waar te koop
vergelijk
Dankzij de 6th Sense Fresh Control technologie garandeert deze koelkast steeds een langdurige versheid. Het toestel is immers voorzien van sensoren die continu de temperatuur en de vochtigheid in de koelkast opmeten en aanpassen aan de hoeveelheid producten. Hierdoor wordt een ideale bewaaromgeving gecreŽerd die voedsel tot vier keer langer vers kan houden. Het toestel zal bovendien ook na een stijging of daling van de temperatuur, bijvoorbeeld na het openen van de koelkastdeur, de oorspronkelijke temperatuur tot vijf keer sneller herstellen dan een andere koelkast. Het toestel is ook voorzien van een antibacterieel luchtfiltersysteem. De lucht in de koelkast stroomt door deze filter heen en vermijdt zo vervelende geurtjes en verwijdert bacteriŽn. Energieklasse A+. Inhoud: 374 L.

cuizine.be
Koelkast met antibacteriŽle filter
WME 1842 W WHIRLPOOL (koelkast vrijstaand)

WME 1842 W    
WHIRLPOOL
<  € 599,- waar te koop
vergelijk
Deze koelkast is voorzien van een antibacterieel luchtfiltersysteem dat jouw voeding optimaal beschermt. De lucht in de koelkast stroomt immers door deze filter heen en vermijdt zo vervelende geurtjes. De hygiŽnische filter vangt en verwijdert bovendien ook bacteriŽn. Het toestel is te combineren tot een side-by-side met een diepvrieskast die naast elkaar als duo kunnen worden geÔnstalleerd. Energieklasse A+. Inhoud: 374 L.

cuizine.be
Zuinige side-by-side koelkast (A+) met wit glaspaneel
WSN 5586 A+ W WHIRLPOOL (koelkast vrijstaand)

WSN 5586 A+ W    
WHIRLPOOL
<  € 1799,- waar te koop
vergelijk
Zuinig zijn side-by-side koelkasten niet echt. Maar Whirlpool rustte dit toestel uit met 6th Sense, waarbij sensoren continu de temperatuur in de koelkast opmeten en aanpassen aan de hoeveelheid producten. Dit werkt enerzijds energiebesparend en zorgt daarenboven voor een optimale bewaring. De koele lucht wordt natuurlijk ook homogeen door het toestel verspreid - dankzij Multiflow - zodat er zich geen temperatuurverschillen voordoen tussen het bovenste of onderste rek. De Total NoFrost technologie zorgt er dan weer voor dat er geen ijsvorming in de diepvrieszone optreedt en dankzij het Easy Fill systeem, met extra vulkraantje, kan je gemakkelijk zelfs flessen water vullen met behulp van de waterdispenser (3 L) die in de deur vervat zit. Het toestel beschikt ook over een vakantiemodus, die het mogelijk maakt om het koelgedeelte tijdens je vakantie uit te schakelen. Met antibacterieel luchtfiltersysteem ontwikkeld om onaangename geurtjes in uw koelkast te vermijden en bacteriŽn te verwijderen. Energieklasse A+. Totale inhoud: 546 L. Inhoud koelgedeelte: 325 L. Inhoud diepvriesgedeelte: 180 L.

meer in :   
NOVA

cuizine.be
Zuinige side-by-side koelkast (A+) met zwart glaspaneel
WSG 5588 A+ M WHIRLPOOL (koelkast vrijstaand)

WSG 5588 A+ M    
WHIRLPOOL
<  € 2499,- waar te koop
vergelijk
Een side-by-side is niet bepaald zuinig te noemen, maar Whirlpool rustte ook dit toestel uit met 6th Sense, waarbij sensoren continu de temperatuur in de koelkast opmeten en aanpassen aan de hoeveelheid producten. Dit werkt enerzijds energiebesparend en zorgt daarenboven voor een optimale bewaring. De koele lucht wordt natuurlijk ook homogeen door het toestel verspreid - dankzij Multiflow - zodat er zich geen temperatuurverschillen voordoen tussen het bovenste of onderste rek. De Total NoFrost technologie zorgt er dan weer voor dat er geen ijsvorming in de diepvrieszone optreedt en dankzij het Easy Fill systeem, met extra vulkraantje, kan je gemakkelijk zelfs flessen water vullen met behulp van de waterdispenser (3 L) die in de deur vervat zit. Met antibacterieel luchtfiltersysteem ontwikkeld om onaangename geurtjes in uw koelkast te vermijden en bacteriŽn te verwijderen. Energieklasse: A+. Totale inhoud: 546 L. Inhoud koelgedeelte: 325 L. Inhoud diepvriesgedeelte: 180 L.

meer in :   
NOVA

cuizine.be
  Mozzarella-tomaat pizza met de Max Sports Limited microgolf
Een knapperige pizza met verse ingrediŽnten, daar doe je nůůit verkeerd mee. Maak gebruik van de kwaliteitsvolle ...
meer recepten
AANBEVOLEN HANDELAARS
Handelaars WHIRLPOOL
aanbevolen door cuizine.be
Aalst // Aalst // Adegem // Antwerpen // Antwerpen // Antwerpen // Anzegem // Arendonk // Asse // Asse (kobbegem) // Baardegem // Balen // Balen // Beerse // Belsele // Beringen // Betekom // Beveren // Blankenberge // Bonheiden // Booischot // Boortmeerbeek // Boortmeerbeek // Bornem // Brakel // Brecht // Brugge // Brugge // Brugge // Brugge // Brugge // Brussegem // Brussel // Bruxelles // Buggenhout // Dendermonde // Dendermonde // Dendermonde // Dessel // Deurne // Deurne // Diksmuide // Drieslinter // Dworp // Ekeren // Erembodegem // Erpe-mere // Ertvelde // Ertvelde-evergem // Essen // Geel // Gent // Gent // Gent // Gent (sint-amandsberg) // Geraardsbergen // Grimbergen // Gruitrode // Halen // Halle // Hamme // Hamme // Hasselt // Herent // Herent (veltem-beisem) // Heusden-zolder // Heverlee // Heverlee (leuven) // Hoboken // Ichtegem // Iddergem // Ieper // Ieper // Ieper // Ingelmunster // Izegem // Kalken // Kinrooi // Kinrooi // Knesselare // Knokke // Knokke-heist // Knokke-heist // Kortrijk-bellegem // Kuringen // Lendelede // Leopoldsburg // Leopoldsburg // Leuven // Leuven // Leuven // Lierde // Lochristi // Lommel // Lommel // Lommel // Londerzeel // Maasmechelen // Maldegem // Mechelen // Meldert // Melle // Merchtem // Merelbeke // Merelbeke // Merksplas // Middelkerke // Middelkerke // Neder-over-heembeek // Nederzwalm // Nieuwpoort-bad // Nijlen // Ninove // Ninove // Olsene/zulte // Oostduinkerke // Oostende // Oostkamp // Oostmalle // Opdorp-buggenhout // Oud-turnhout // Oudenaarde // Poperinge // Poperinge // Poperinge // Poperinge // Rijkevorsel // Roeselare // Ronse // Roosdaal // Rumst // Scherpenheuvel // Schilde // Schriek // Sint-niklaas // Sint-pieters-leeuw // Sint-truiden // Stevoort // Tervuren // Tessenderlo // Tielt // Tienen // Tienen // Tienen // Tongeren // Torhout // Tremelo // Uccle // Vlamertinge // Vlamertinge // Waardamme // Waardamme // Waregem // Werchter // Westkapelle // Wetteren // Wevelgem // Willebroek // Wilsele // Wilsele-leuven // Wommelgem // Wommelgem // Wommelgem // Zaventem // Zedelgem // Zele // Zelem (halen) // Zelzate // Zomergem // Zomergem // Zottegem // Zutendaal // Zwijnaarde // Zwijnaarde (gent)
MAAK UW KEUZE IN HUISHOUDELEKTRO :