diepvriezer vrijstaand

Diepvriezer
 
enkele kwaliteitsmerken in diepvriezer vrijstaand:
AEG // Bauknecht // Bosch // Electrolux // Gorenje // Hotpoint-Ariston // Indesit // KitchenAid // LG // Liebherr // Miele // PKM // Samsung // Schaub Lorenz // Scholtes // Siemens // Smeg // Whirlpool // Zanussi
Nieuwigheden in België :
Sorteer :
verfijn op merk :
nieuwigheden alle producten

Energieklasse
  A
  A+
  A++
  A+++
  B

Diepvriezer met overtuigende functionaliteiten
GSN58VW30 BOSCH (diepvriezer vrijstaand)

GSN58VW30    
BOSCH
<  € 849,99 waar te koop
vergelijk
Een diepvriezer die uitgerust is met de NoFrost-technologie is zeker geen overbodige luxe. Deze technologie zorgt ervoor dat het vocht inde lucht verzameld wordt door een centrale verdamper en heeft het dus geen kans om zich te hechten aan het toestel of je voedingsmiddelen. Die jaarlijkse gewoonte om de diepvriezer te ontdooien is hier dus nooit meer nodig! Daarnaast zorgt een ventilator van het MultiAirflow-systeem ervoor dat de koude lucht gelijkmatig voor alle niveaus verdeelt wordt. Temperatuurschommelingen behoren zo tot de verleden tijd. Dit systeem zorgt er uiteindelijk voor dat je voedingsmiddelen langer hun smaak zullen behouden. Via de functie Super-vriezen wordt er voorkomen dat reeds bevroren voedingsmiddelen niet ontdooien als je nieuwe producten in de vriezer plaatst. In de extra diepe vrieslade heb je genoeg plaats om al je diepvriesproducten moeiteloos in op te bergen.

meer in :   
SERIE 4

cuizine.be
GNP 3613 diepvrieskast
GNP 3613-20 LIEBHERR (diepvriezer vrijstaand)

GNP 3613-20    
LIEBHERR
<  € 1099,- waar te koop
vergelijk
De Liebherr GNP 3613 is een 70 cm brede diepvrieskast met ruim 300 liter netto inhoud. Dankzij het NoFrost systeem is het risico op ijsvorming onbestaande, en hoef je dus nooit meer de diepvriezer te ontdooien. De GNP 3613 met invriesautomaat is voorzien van led-verlichting en deuralarm en beschikt over een variabele ruimte voor hoge verpakkingen. Deze diepvrieskast kan met de in hoogte verstelbare pootjes optimaal worden afgelijnd op eventuele andere toestellen, zelf bij een ongelijkmatige ondergrond.

cuizine.be
A51100TSW1 AEG (diepvriezer vrijstaand)

A51100TSW1    
AEG
<  € 349,99 waar te koop
vergelijk
Maak optimaal gebruik van de ruimte in uw keuken! Dankzij het optimale ontwerp beschikt dit apparaat over een grotere interne capaciteit, terwijl u niet meer externe ruimte nodig hebt. De MaxiBox-lade is speciaal ontworpen als oplossing voor de opslag van grote items in de diepvriezer. Met deze lade kunt u de ruimte naar uw behoeften benutten. Bovendien ontvang je directe informatie over de status van het bewaarde voedsel.Het visueel en akoestisch alarm laten u direct weten wanneer de inwendige temperatuur te snel stijgt.

cuizine.be
Diepvrieskist A+++
A92500HLW0 AEG (diepvriezer vrijstaand)

A92500HLW0    
AEG
<  € 599,99 waar te koop
vergelijk
Een diepvrieskist heeft heel wat voordelen. Zo hoef je het slechts één keer per 5 jaar te ontdooien. Met LowFrost-technologie genereert deze diepvrieskist 80% minder ijs. Dit garandeert topvriesprestaties en u hoeft de diepvriezer slechts om de vijf jaar te ontdooien. Daarnaast is de kist gemakkelijk openen en sluiten. De technologie met vacuümontlastingsklep voorkomt de vorming van een vacuüm in deze diepvrieskoffer voor het moeiteloos openen en sluiten van het deksel.

cuizine.be
Diepvriezer van Indesit met Super Freeze knop
UIAA 12 F I INDESIT (diepvriezer vrijstaand)

UIAA 12 F I    
INDESIT
<  € 499,- waar te koop
vergelijk
Deze grote No Frost diepvriezer van Indesit kreeg een energielabel A+. Met een netto inhoud van 220 liter kan je in de zeven compartimenten al heel wat eten kwijt!

Dit specifieke model beschikt over de Super Freeze functie: met een druk op de knop wordt gedurende een korte tijd de temperatuur naar de laagste waarde gebracht. Op die manier wordt het vriesproces versneld en kan de originele kwaliteit van de verse voeding optimaal behouden blijven.

Invriescapaciteit: 11 kg/24u

cuizine.be
Diepvriezer Jaren '50 A+
CVB20LR1 SMEG (diepvriezer vrijstaand)

CVB20LR1    
SMEG
<  € 1199,- waar te koop
vergelijk
Symbolische objecten en iconen kun je terugvinden in de retro Jaren '50 lijn van Smeg. Van toasters tot mixers, ieder apparaat neemt je terug mee in de tijd.

Deze verticale diepvriezer voegt een vleugje vintage toe aan je keuken dankzij de rode kleur. Met een inhoud van 170 liter en een energieklasse A+ hoef je niet te twijfelen. De vriezer heeft 2 bakjes voor ijsblokjes, 3 lades en 3 klapdeurtjes. Hoogte: 146 cm

cuizine.be
Vrijstaande diepvries NoFrost A++
GKN 19F4  A++ WS BAUKNECHT (diepvriezer vrijstaand)

GKN 19F4 A++ WS    
BAUKNECHT
<  € 849,- waar te koop
vergelijk
De NoFrost technologie zorgt ervoor dat er geen ijsvorming meer ontstaat en bespaart energie. Handmatig ontdooien behoort hierdoor tot het verleden.

Deze NoFrost diepvrieskast beschikt over een volledig automatische vriesfunctie, optisch en akoestisch storingsalarm en elektronische bediening. De draairichting van de deuren is verwisselbaar.

Combineerbaar met koelkast KR 19F4 A++ WS.

cuizine.be
Eendeurs vrieskast met energielabel A++
WVA26582NFX WHIRLPOOL (diepvriezer vrijstaand)

WVA26582NFX    
WHIRLPOOL
<  € 799,- waar te koop
vergelijk
Dit Whirlpool model is een statige, ruime vriezer met No Frost functie. De inhoud van maar liefst 291 liter biedt plaats aan massaal veel lekkere ijsjes, broden, vlees en geplukte groentjes voor volgende winter.

Dit model behoort toe aan de 6th Sense collectie en beschikt over een A++ energielabel.

Bijzonder interessant, is de functie snel invriezen: hierdoor wordt een product bij een nog koudere temperatuur ingevroren zodat de smaak, mineralen en vitamines optimaal bewaard worden. Wanneer dit product volledig ingevroren is, brengt de vriezer zich terug naar de originele vriestemperatuur.

Afwerking in inox en led-licht

cuizine.be
No Frost diepvriezer van Hotpoint in stijlvol roestvrij staal
UPSY 1722 F J HOTPOINT-ARISTON (diepvriezer vrijstaand)

UPSY 1722 F J    
HOTPOINT-ARISTON
<  € 749,- waar te koop
vergelijk
Dit is een vriezer waar je je teveel aan groente, vlees, vis, brood en zoete lekkernijen in kwijt kan. Want met een netto inhoud van 220 liter is er ruim voldoende plaats! Daarbij komt de Super Freeze functie erg goed van pas! Deze functie verlaagt namelijk snel de temperatuur binnenin de vrieskast zodat snel ijs gemaakt kan worden en verse ingrediënten hun voedingswaarden optimaal behouden. Eenmaal ingevroren, gaat de temperatuur terug naar het ingestelde niveau.

Goed nieuws ook voor het milieu, want dit model behoort tot de energieklasse A+

cuizine.be
Extreem zuinige diepvrieskist
GTP 2756-22 LIEBHERR (diepvriezer vrijstaand)

GTP 2756-22    
LIEBHERR
<  € 799,- waar te koop
vergelijk
Deze extreem zuinige diepvrieskist kreeg een 12 cm dikke isolatie waardoor het energieverbruik zo'n 60% lager ligt dan een model met A-label: slechts 127 kWh per jaar. Dat heeft ook zijn voordelen bij een stroomuitval: de kist houdt het maar liefst 100 uur uit! De in de greep geïntegreerde elektronica beschermt nauwgezet de gekozen temperatuur. Het StopFrost-systeem vermindert aanzienlijk het aantal keer dat de kist moet ontdooid worden, terwijl ook het vacuümeffect bij het openen van het deksel achterwege blijft. Voorzien van drie inhang- of stapelbare draagmanden.

cuizine.be
Superzuinige diepvrieskist
GTP 2356-22 LIEBHERR (diepvriezer vrijstaand)

GTP 2356-22    
LIEBHERR
<  € 749,- waar te koop
vergelijk
Liebherr neemt al decennia zijn verantwoordelijkheid wanneer het gaat om het ontwikkelen en produceren van energiezuinige en daarmee milieuvriendelijke koel- en vriesapparatuur. Het gaat met deze diepvrieskist nu nog een stapje verder. Omdat er voor dergelijk superzuinig apparaat nog geen energielabel bestaat, ontwikkelde Liebherr het Active Green label. Het eerste product dat dit label mag dragen is de diepvrieskist GTP 2356 die slechts 113 kWh per jaar verbruikt voor een inhoud van 195 liter.

cuizine.be
Zuinige diepvrieskist
GT 6122-20 LIEBHERR (diepvriezer vrijstaand)

GT 6122-20    
LIEBHERR
<  € 1049,- waar te koop
vergelijk
Deze zuinige A+ energieklasse diepvrieser bezit de StopFrost technologie die 70% reduceert van de rijp-vorming. Door het ontbreken van onderdruk kan het deksel probleemloos worden gëopend. De kist is ook vibratiearm en stil omdat de condensor voor afgifte van warmte rondom de buitenbekleding is geschuimd, zo vertoont de behuizing ook geen condens. De capaciteit bedraagt 572 liter.

cuizine.be
Vrij indeelbare diepvriezer (A++) in inox
GS36NVI30 SIEMENS (diepvriezer vrijstaand)

GS36NVI30    
SIEMENS
<  € 899,99 waar te koop
vergelijk
Organiseer zelf je diepvrieskast. Door het VarioZone uitneembaar glazen legplateau creëer je al extra ruimte. Heb je grotere items op te bergen? Dan win je met twee intensieve Big Box vriesvakken nog meer plaats. Door middel van een No-Frost technologie hoef je voortaan ook geen producten met ijsvorming meer uit te halen. Bovendien kan je alles in de gaten houden via de elektronische temperatuurregeling, leesbaar via LED. Aangezien het inox materiaal met een Anti Fingerprint vernislaag is uitgerust, zal je geen vettige handafdrukken kunnen opmerken. Invriesvermogen: 20 kg in 24u.

cuizine.be
Diepvrieskoffer met StopFrost
GTE 275 StopFrost A2+ BAUKNECHT (diepvriezer vrijstaand)

GTE 275 StopFrost A2+    
BAUKNECHT
<  € 549,- waar te koop
vergelijk
Deze diepvrieskoffer beschikt over een speciale sensor, waarmee het elke temperatuurschommeling opmeet en indien nodig de snelvriesmodus inschakelt. Het toestel behoort tot de energieklasse A++ en verbruikt tot 40% minder energie dan een diepvrieskoffer uit de energieklasse A. Verder voorkomt het StopFrost systeem de vorming van ijskristallen op de voeding en de wanden, het verzamelt immers ijs in een speciale lade, die gemakkelijk te ledigen is. Met dekselslot. Inhoud: 251 L.

cuizine.be
vergelijk
EUF2748AOX ELECTROLUX (diepvriezer vrijstaand)
EUF2748AOX
ELECTROLUX
Kast
A+
185,4 cm
<  € 699,99    
waar te koop
vergelijk
A72710GNX0 AEG (diepvriezer vrijstaand)
A72710GNX0
AEG
Kast
A++
185 cm
<  € 899,99    
waar te koop
vergelijk
UW6 F2Y WBI F WHIRLPOOL (diepvriezer vrijstaand)
UW6 F2Y WBI F
WHIRLPOOL
Kast
A++
167 cm
<  € 599,99    
waar te koop
vergelijk
FN 28262 edt/cs MIELE (diepvriezer vrijstaand)
FN 28262 edt/cs
MIELE
Kast
A++
185 cm
<  € 999,-    
waar te koop
Bekijk alle 215 - diepvriezer vrijstaand >>
cuizine.be
AANBEVOLEN HANDELAARS
3120 // Aalst // Aalst // Antwerpen // Antwerpen // Antwerpen // Antwerpen // Anzegem // As // Asse // Asse (kobbegem) // Assenede // Balen // Balen // Beerse // Beerzel // Belsele // Betekom // Beveren // Blankenberge // Booischot // Boortmeerbeek // Bornem // Brecht // Brugge // Brugge // Brugge // Brugge // Brussegem // Bruxelles // Bruxelles - Brussel // Buggenhout // Deinze // Dendermonde // Dendermonde // Dessel // Dilbeek // Drieslinter // Duffel // Duffel // Dworp // Ekeren // Erpe-mere // Ertvelde // Ertvelde // Ertvelde-evergem // Essen // Galmaarden // Galmaarden // Geel // Geel // Gent // Gent // Gent (sint-amandsberg) // Geraardsbergen // Grimbergen // Grobbendonk // Gruitrode // Halen // Halle // Hamme // Hasselt // Hasselt // Heist-op-den-berg // Herent // Herent (veltem-beisem) // Herne // Heusden-zolder // Heuvelland // Heverlee // Heverlee (leuven) // Hoboken // Hove // Ichtegem // Iddergem // Ieper // Ingelmunster // Izegem // Izegem // Kalken // Kapellen // Kinrooi // Kinrooi // Knesselare // Knokke // Knokke-heist // Knokke-heist // Kortrijk // Kortrijk-bellegem // Kuringen // Kuurne // Lendelede // Leopoldsburg // Leopoldsburg // Leuven // Leuven // Lier // Lier // Lierde // Loenhout - Wuustwezel // Lommel // Londerzeel // Londerzeel // Maasmechelen // Maldegem // Malle // Mechelen // Meerbeke (ninove) // Meldert // Melle // Merchtem // Merksplas // Middelkerke // Neder-over-heembeek // Nederzwalm // Nieuwpoort-bad // Nijlen // Ninove // Ninove // Olsene/zulte // Oostende // Oosterzele // Oostkamp // Oostmalle // Opdorp-buggenhout // Oud-turnhout // Oudenaarde // Poperinge // Poperinge // Poperinge // Poperinge // Riemst // Rijkevorsel // Roeselare // Ronse // Roosdaal // Rumst // Scherpenheuvel // Schriek // Sint Pieters Leeuw // Sint- Job In\'t Goor - Brecht // Sint-niklaas // Sint-pieters-leeuw // Sint-truiden // St-eloois-winkel // Stevoort // Ternat // Tervuren // Tessenderlo // Tienen // Tienen // Tremelo // Turnhout // Turnhout // Uccle // Vlamertinge // Vlamertinge // Waardamme // Waardamme // Waarschoot // Waregem // Werchter // Westkapelle // Westmalle // Wetteren // Wevelgem // Willebroek // Wilsele-leuven // Wommelgem // Wommelgem // Wommelgem // Zaventem // Zedelgem // Zele // Zelem (halen) // Zelzate // Zomergem // Zonnebeke // Zottegem // Zottegem // Zutendaal // Zwijnaarde // Zwijnaarde (gent)
MAAK UW KEUZE IN HUISHOUDELEKTRO :