diepvriezer vrijstaand

Diepvriezer
 
enkele kwaliteitsmerken in diepvriezer vrijstaand:
AEG // Bauknecht // Bosch // Candy // Electrolux // Gorenje // Hoover // Hotpoint-Ariston // Indesit // KitchenAid // LG // Liebherr // Miele // Samsung // Scholtes // Siemens // Smeg // Whirlpool // Zanussi
Nieuwigheden in België :
Sorteer :
verfijn op merk :
nieuwigheden alle producten

Energieklasse
  A
  A+
  A++
  A+++
  B
Netto inhoud

GNP 3613 diepvrieskast
GNP 3613-20 LIEBHERR (diepvriezer vrijstaand)

GNP 3613-20    
LIEBHERR
<  € 1099,- waar te koop
vergelijk
De Liebherr GNP 3613 is een 70 cm brede diepvrieskast met ruim 300 liter netto inhoud. Dankzij het NoFrost systeem is het risico op ijsvorming onbestaande, en hoef je dus nooit meer de diepvriezer te ontdooien. De GNP 3613 met invriesautomaat is voorzien van led-verlichting en deuralarm en beschikt over een variabele ruimte voor hoge verpakkingen. Deze diepvrieskast kan met de in hoogte verstelbare pootjes optimaal worden afgelijnd op eventuele andere toestellen, zelf bij een ongelijkmatige ondergrond.

cuizine.be
A51100TSW1 AEG (diepvriezer vrijstaand)

A51100TSW1    
AEG
<  € 349,99 waar te koop
vergelijk
Maak optimaal gebruik van de ruimte in uw keuken! Dankzij het optimale ontwerp beschikt dit apparaat over een grotere interne capaciteit, terwijl u niet meer externe ruimte nodig hebt. De MaxiBox-lade is speciaal ontworpen als oplossing voor de opslag van grote items in de diepvriezer. Met deze lade kunt u de ruimte naar uw behoeften benutten. Bovendien ontvang je directe informatie over de status van het bewaarde voedsel.Het visueel en akoestisch alarm laten u direct weten wanneer de inwendige temperatuur te snel stijgt.

cuizine.be
A92500HLW0 AEG (diepvriezer vrijstaand)

A92500HLW0    
AEG
<  € 599,99 waar te koop
vergelijk
Een diepvrieskist heeft heel wat voordelen. Zo hoef je het slechts één keer per 5 jaar te ontdooien. Met LowFrost-technologie genereert deze diepvrieskist 80% minder ijs. Dit garandeert topvriesprestaties en u hoeft de diepvriezer slechts om de vijf jaar te ontdooien. Daarnaast is de kist gemakkelijk openen en sluiten. De technologie met vacuümontlastingsklep voorkomt de vorming van een vacuüm in deze diepvrieskoffer voor het moeiteloos openen en sluiten van het deksel.

cuizine.be
Diepvriezer van Indesit met Super Freeze knop
UIAA 12 F I INDESIT (diepvriezer vrijstaand)

UIAA 12 F I    
INDESIT
<  € 499,- waar te koop
vergelijk
Deze grote No Frost diepvriezer van Indesit kreeg een energielabel A+. Met een netto inhoud van 220 liter kan je in de zeven compartimenten al heel wat eten kwijt!

Dit specifieke model beschikt over de Super Freeze functie: met een druk op de knop wordt gedurende een korte tijd de temperatuur naar de laagste waarde gebracht. Op die manier wordt het vriesproces versneld en kan de originele kwaliteit van de verse voeding optimaal behouden blijven.

Invriescapaciteit: 11 kg/24u

cuizine.be
Diepvriezer Jaren '50 A+
CVB20LR1 SMEG (diepvriezer vrijstaand)

CVB20LR1    
SMEG
<  € 1290,- waar te koop
vergelijk
Symbolische objecten en iconen kun je terugvinden in de retro Jaren '50 lijn van Smeg. Van toasters tot mixers, ieder apparaat neemt je terug mee in de tijd.

Deze verticale diepvriezer voegt een vleugje vintage toe aan je keuken dankzij de rode kleur. Met een inhoud van 170 liter en een energieklasse A+ hoef je niet te twijfelen. De vriezer heeft 2 bakjes voor ijsblokjes, 3 lades en 3 klapdeurtjes. Hoogte: 146 cm

cuizine.be
Vrijstaande diepvries NoFrost A++
GKN 19F4  A++ WS BAUKNECHT (diepvriezer vrijstaand)

GKN 19F4 A++ WS    
BAUKNECHT
<  € 849,- waar te koop
vergelijk
De NoFrost technologie zorgt ervoor dat er geen ijsvorming meer ontstaat en bespaart energie. Handmatig ontdooien behoort hierdoor tot het verleden.

Deze NoFrost diepvrieskast beschikt over een volledig automatische vriesfunctie, optisch en akoestisch storingsalarm en elektronische bediening. De draairichting van de deuren is verwisselbaar.

Combineerbaar met koelkast KR 19F4 A++ WS.

cuizine.be
Eendeurs vrieskast met energielabel A++
WVA26582NFX WHIRLPOOL (diepvriezer vrijstaand)

WVA26582NFX    
WHIRLPOOL
<  € 799,- waar te koop
vergelijk
Dit Whirlpool model is een statige, ruime vriezer met No Frost functie. De inhoud van maar liefst 291 liter biedt plaats aan massaal veel lekkere ijsjes, broden, vlees en geplukte groentjes voor volgende winter.

Dit model behoort toe aan de 6th Sense collectie en beschikt over een A++ energielabel.

Bijzonder interessant, is de functie snel invriezen: hierdoor wordt een product bij een nog koudere temperatuur ingevroren zodat de smaak, mineralen en vitamines optimaal bewaard worden. Wanneer dit product volledig ingevroren is, brengt de vriezer zich terug naar de originele vriestemperatuur.

Afwerking in inox en led-licht

cuizine.be
No Frost diepvriezer van Hotpoint in stijlvol roestvrij staal
UPSY 1722 F J HOTPOINT-ARISTON (diepvriezer vrijstaand)

UPSY 1722 F J    
HOTPOINT-ARISTON
<  € 749,- waar te koop
vergelijk
Dit is een vriezer waar je je teveel aan groente, vlees, vis, brood en zoete lekkernijen in kwijt kan. Want met een netto inhoud van 220 liter is er ruim voldoende plaats! Daarbij komt de Super Freeze functie erg goed van pas! Deze functie verlaagt namelijk snel de temperatuur binnenin de vrieskast zodat snel ijs gemaakt kan worden en verse ingrediënten hun voedingswaarden optimaal behouden. Eenmaal ingevroren, gaat de temperatuur terug naar het ingestelde niveau.

Goed nieuws ook voor het milieu, want dit model behoort tot de energieklasse A+

cuizine.be
Geïntegreerde A+ diepvriezer van Bauknecht
GKIE 2873 A+ BAUKNECHT (diepvriezer vrijstaand)

GKIE 2873 A+    
BAUKNECHT
<  € 789,- waar te koop
vergelijk
Met een nishoogte van 88 cm is deze witte diepvriezer makkelijk integreerbaar in de keuken. Daarbij beschikt dit Bauknecht ontwerp over een A+ energiecertificaat; met ander woorden denkt dit diepvries-exemplaar mee aan het milieu!

Het toestel heeft een deur-op-deur montage, beschikt over een optisch en akoestisch temperatuuralarm én er zijn vier handige lades waarin je je boodschappen of in te vriezen brood, fruit... kwijt kunt.

cuizine.be
No Frost diepvriezer uit Bauknecht's BlackLine
GKN 360 A+ L ES BAUKNECHT (diepvriezer vrijstaand)

GKN 360 A+ L ES    
BAUKNECHT
<  € 1099,- waar te koop
vergelijk
Voor dit BlackLine ontwerp ontving Bauknecht een Red Dot Design Award 2013. Het design - een glanzend zwarte deur - en de vele functies zijn daar de oorzaak van.

De vrijstaande diepvriezer heeft een inhoud van 246 liter, verdeeld over 2 vriesvakken en 3 diepvrieslades. Twee daarvan krijgen dan nog eens een XXL formaat. Je kan bij deze Bauknecht tevens gebruik maken van een invrieskalender.
Intern display.
Energieklasse: A+

meer in :   
BLACKLINE

cuizine.be
Extreem zuinige diepvrieskist
GTP 2756-22 LIEBHERR (diepvriezer vrijstaand)

GTP 2756-22    
LIEBHERR
<  € 799,- waar te koop
vergelijk
Deze extreem zuinige diepvrieskist kreeg een 12 cm dikke isolatie waardoor het energieverbruik zo'n 60% lager ligt dan een model met A-label: slechts 127 kWh per jaar. Dat heeft ook zijn voordelen bij een stroomuitval: de kist houdt het maar liefst 100 uur uit! De in de greep geïntegreerde elektronica beschermt nauwgezet de gekozen temperatuur. Het StopFrost-systeem vermindert aanzienlijk het aantal keer dat de kist moet ontdooid worden, terwijl ook het vacuümeffect bij het openen van het deksel achterwege blijft. Voorzien van drie inhang- of stapelbare draagmanden.

cuizine.be
Superzuinige diepvrieskist
GTP 2356-22 LIEBHERR (diepvriezer vrijstaand)

GTP 2356-22    
LIEBHERR
<  € 749,- waar te koop
vergelijk
Liebherr neemt al decennia zijn verantwoordelijkheid wanneer het gaat om het ontwikkelen en produceren van energiezuinige en daarmee milieuvriendelijke koel- en vriesapparatuur. Het gaat met deze diepvrieskist nu nog een stapje verder. Omdat er voor dergelijk superzuinig apparaat nog geen energielabel bestaat, ontwikkelde Liebherr het Active Green label. Het eerste product dat dit label mag dragen is de diepvrieskist GTP 2356 die slechts 113 kWh per jaar verbruikt voor een inhoud van 195 liter.

cuizine.be
Zuinige diepvrieskist
GT 6122-20 LIEBHERR (diepvriezer vrijstaand)

GT 6122-20    
LIEBHERR
<  € 1049,- waar te koop
vergelijk
Deze zuinige A+ energieklasse diepvrieser bezit de StopFrost technologie die 70% reduceert van de rijp-vorming. Door het ontbreken van onderdruk kan het deksel probleemloos worden gëopend. De kist is ook vibratiearm en stil omdat de condensor voor afgifte van warmte rondom de buitenbekleding is geschuimd, zo vertoont de behuizing ook geen condens. De capaciteit bedraagt 572 liter.

cuizine.be
Energiebesparende diepvrieskist 284L
GT 3032-20 LIEBHERR (diepvriezer vrijstaand)

GT 3032-20    
LIEBHERR
<  € 599,- waar te koop
vergelijk
Temperatuurregeling met spaarschakelstand. Controlelampjes voor werking, SuperFrost en alarm. Twee inhang- of stapelbare draagmanden (plaats voor 7 extra). StopFrost-systeem. Attractief SwingDesign. Netto-inhoud: 284L. Interieurverlichting. Energieklasse A+.

cuizine.be
Diepvrieskast 60 cm met ijsblokjesmaker
GN 3076-22 LIEBHERR (diepvriezer vrijstaand)

GN 3076-22    
LIEBHERR
<  € 1199,- waar te koop
vergelijk
Het MagicEye met SoftTouch temperatuurdisplay zorgt voor een eenvoudige bediening van alle functies. Met de ijsblokjesmaker met vaste wateraansluiting heb je steeds genoeg ijsblokjes in voorraad. Geen ijs nodig? Dan kan je de IceMaker gewoon uitschakelen. De SuperFrost-automaat staat garant voor een snelle temperatuurverlaging en creëert zo de koudereserve voor een vitaminevriendelijk invriezen. 8+1 laden in het vriesgedeelte met inhoud van 256L. Mogelijkheid tot het vormen van een variabele grote ruimte. Stanggreep met openingsmechanisme. Verwisselbare deurscharniering. Energieklasse A+ (verbruik van 310,2 kWh). Afmetingen: 184,1x60x63 cm (HxBxD).

cuizine.be
Vrij indeelbare diepvriezer (A++) in inox
GS36NVI30 SIEMENS (diepvriezer vrijstaand)

GS36NVI30    
SIEMENS
<  € 899,99 waar te koop
vergelijk
Organiseer zelf je diepvrieskast. Door het VarioZone uitneembaar glazen legplateau creëer je al extra ruimte. Heb je grotere items op te bergen? Dan win je met twee intensieve Big Box vriesvakken nog meer plaats. Door middel van een No-Frost technologie hoef je voortaan ook geen producten met ijsvorming meer uit te halen. Bovendien kan je alles in de gaten houden via de elektronische temperatuurregeling, leesbaar via LED. Aangezien het inox materiaal met een Anti Fingerprint vernislaag is uitgerust, zal je geen vettige handafdrukken kunnen opmerken. Invriesvermogen: 20 kg in 24u.

cuizine.be
Diepvrieskoffer met StopFrost
GTE 275 StopFrost A2+ BAUKNECHT (diepvriezer vrijstaand)

GTE 275 StopFrost A2+    
BAUKNECHT
<  € 549,- waar te koop
vergelijk
Deze diepvrieskoffer beschikt over een speciale sensor, waarmee het elke temperatuurschommeling opmeet en indien nodig de snelvriesmodus inschakelt. Het toestel behoort tot de energieklasse A++ en verbruikt tot 40% minder energie dan een diepvrieskoffer uit de energieklasse A. Verder voorkomt het StopFrost systeem de vorming van ijskristallen op de voeding en de wanden, het verzamelt immers ijs in een speciale lade, die gemakkelijk te ledigen is. Met dekselslot. Inhoud: 251 L.

cuizine.be
Zuinige diepvrieskast met flexibele vriesladen
FN 12740 S-1 MIELE (diepvriezer vrijstaand)

FN 12740 S-1    
MIELE
<  € 1399,- waar te koop
vergelijk
Een oude diepvrieskast omruilen voor een zuiniger exemplaar, zoals dit toestel, is altijd interessant voor jouw persoonlijk energieverbruik. Dit toestel behoort tot de energieklasse A+++ en verbruikt per jaar gemiddeld 181 kWh. Het toestel is uitgerust met NoFrost, zodat er zich geen ijsvorming op de binnenwanden kan voordoen en de uitneembare glazen legplaten en vriesladen - VarioRoom - creëren meer ruimte en flexibele gebruiksmogelijkheden die je aan jouw wensen kan aanpassen. Ook wanneer je grote volumes wenst in te vriezen. Hierbij is ook de toets SuperFrost bijzonder handig. Hiermee kan je immers de temperatuurzone op de koudste stand brengen, tot op temperaturen van -18°C en lager. Voorzien van 7 transparante vriesladen. Totale inhoud: 304 L.

cuizine.be
vergelijk
GS29VVW31 SIEMENS (diepvriezer vrijstaand)
GS29VVW31
SIEMENS
Kast
198 L
A++
<  € 499,99    
waar te koop
vergelijk
ZFT11114WA ZANUSSI (diepvriezer vrijstaand)
ZFT11114WA
ZANUSSI
Kast
91 L
A+
<  € 329,99    
waar te koop
vergelijk
ZFX31401WA ZANUSSI (diepvriezer vrijstaand)
ZFX31401WA
ZANUSSI
Kast
30 L
A++
<  € 229,99    
waar te koop
vergelijk
EUT1105AW2 ELECTROLUX (diepvriezer vrijstaand)
EUT1105AW2
ELECTROLUX
Kast
91 L
A++
<  € 349,99    
waar te koop
Bekijk alle 204 - diepvriezer vrijstaand >>
cuizine.be
  Al het keukennieuws vanop Batibouw 2015!
Zoals elk jaar mag Expo Brussels weer heel wat bezoekers verwelkomen. Batibouw, de grootste bouw- en ...
  Vastenavond: nog een laatste keertje snoepen!
De traditie is er misschien wat aan het uitgaan, maar vastenavond betekent dat je een laatste keer mag ...
  Dossier gezond: start het jaar in topvorm!
Start het nieuwe jaar in topvorm! Werk dat bolle buikje van het vele eten in de feestperiode in een ...
  Slimme huishoudtoestellen
Als je tegenwoordig geen toestel hebt die je op afstand kan bedienen met je smartphone, leef je op een ...
meer dossiers
  • CFK-/HFK-vrij
    Door het ontbreken van deze gassen in koelkasten en/of diepvriezers wordt het milieu beter beschermd.
meer...
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
AANBEVOLEN HANDELAARS
Aalst // Aalst // Adegem // Antwerpen // Antwerpen // Antwerpen // Anzegem // Arendonk // As // Asse // Asse (kobbegem) // Baardegem // Balen // Balen // Beerse // Beerzel // Belsele // Betekom // Beveren // Blankenberge // Booischot // Boortmeerbeek // Boortmeerbeek // Bornem // Brecht // Brugge // Brugge // Brugge // Brugge // Brussegem // Brussel // Bruxelles // Bruxelles // Buggenhout // Deerlijk // Deinze // Deinze // Dendermonde // Dendermonde // Dessel // Diksmuide // Dilbeek // Drieslinter // Duffel // Dworp // Eeklo // Ekeren // Erpe-mere // Ertvelde // Ertvelde-evergem // Geel // Gent // Gent // Gent // Gent // Gent (sint-amandsberg) // Geraardsbergen // Grimbergen // Gruitrode // Halen // Halle // Hamme // Hasselt // Hasselt // Hasselt // Heist-op-den-berg // Herent // Herent (veltem-beisem) // Heusden-zolder // Heverlee // Heverlee (leuven) // Hoboken // Hoogstraten // Hove // Ichtegem // Iddergem // Ieper // Ieper // Ieper // Ingelmunster // Izegem // Kalken // Kinrooi // Kinrooi // Knesselare // Knokke // Knokke-heist // Knokke-heist // Kortrijk // Kortrijk // Kortrijk-bellegem // Kuringen // Lendelede // Leopoldsburg // Leopoldsburg // Leuven // Leuven // Leuven // Lierde // Lommel // Lommel // Londerzeel // Maasmechelen // Maldegem // Mechelen // Meldert // Melle // Merchtem // Merelbeke // Merksplas // Middelkerke // Neder-over-heembeek // Nederzwalm // Nieuwpoort-bad // Nijlen // Ninove // Ninove // Olsene/zulte // Oostduinkerke // Oostende // Oostkamp // Oostmalle // Opdorp-buggenhout // Oud-turnhout // Oudenaarde // Poperinge // Poperinge // Poperinge // Poperinge // Rijkevorsel // Roeselare // Ronse // Roosdaal // Rumst // Scherpenheuvel // Schilde // Schriek // Sint Pieters Leeuw // Sint- Job In't Goor - Brecht // Sint-niklaas // Sint-pieters-leeuw // Sint-truiden // Stevoort // Ternat // Tervuren // Tessenderlo // Tielt // Tienen // Tienen // Tremelo // Uccle // Vlamertinge // Vlamertinge // Waardamme // Waardamme // Waregem // Waregem // Werchter // Westkapelle // Wetteren // Wevelgem // Willebroek // Wilsele // Wilsele-leuven // Wommelgem // Wommelgem // Wommelgem // Zaventem // Zedelgem // Zele // Zelem (halen) // Zelzate // Zomergem // Zottegem // Zutendaal // Zwijnaarde // Zwijnaarde (gent)
MAAK UW KEUZE IN HUISHOUDELEKTRO :