voorraaddozen

Voorraaddoos
 
enkele kwaliteitsmerken in voorraaddozen:
A di Alessi // Aladdin // Alessi // Arcoroc // Baci // Berghoff // Bisetti // Bodum // Boska // Bugatti // Chef'n // Cosy & Trendy // Cosy & Trendy for Professionals // Cosy @ Home // Curver // Eternum // Fresh Mill // iGuzzini // Jamie Oliver // Jenaer // Jo!e // Kilner // Kinto // Legnoart // Lékué // Leopold Vienna // Lock & Lock // Luminarc // Make My Day // Mason Cash // Meliconi // Menu // Mepra // Moulinex // Nude // Omami // Point-Virgule // Riess // Rosti Mepal // Royal Zilverstad // Römertopf // Sac à salades // Seltmann Weiden // Sibo // Silit // Sistema // T & G Woodware // Tefal // Thermos // Typhoon // Villeroy & Boch // Wesco // Westmark // WMF
Nieuwigheden in België :
Sorteer :
verfijn op merk :
nieuwigheden alle producten


Origineel accent op tafel
027104 BISETTI (voorraaddozen)

027104    
BISETTI
<  € 11,59 waar te koop
vergelijk
Presenteer groeten, fruit of brood in deze knappe maar eenvoudige houten box van Bisetti. Z'n eenvoud is net z'n sterkte en brengt bovendien een origineel accent op tafel. Het lichte hout is een match voor elk ingrediënt.

meer in :   
SAVONA

cuizine.be
Water drinken wordt een makkie!
1060880 ROSTI MEPAL (voorraaddozen)

1060880    
ROSTI MEPAL
<  € 14,- waar te koop
vergelijk
Water drinken is gezond en ontzettend hip. Dankzij deze Flow waterkan (sapkan) van Rosti Mepal wordt water stijlvol gepresenteerd en raak je moeiteloos aan je anderhalve liter water die je zeker moet drinken. De inhoud van deze blauwe waterkan (met afneembare deksel) is 1.5 liter en hij past in de deur van de koelkast. De bijpassende Flow waterglazen maken het plaatje helemaal af!

cuizine.be
Opbergdoos met grote praktische inhoud
1027640 ROSTI MEPAL (voorraaddozen)

1027640    
ROSTI MEPAL
<  € 9,- waar te koop
vergelijk
Grote serveerschaal Volumia met een inhoud van maar liefst 3.0 liter! De dieprode kleur geeft meteen een prachtig accent op je tafel. Deze extra grote ronde Volumia schaal van Rosti Mepal is voorzien van een transparante deksel en geschikt voor het bewaren en serveren van bijvoorbeeld salades, cupcakes of fruit voor meerdere personen. De schaal Volumia 3.0 liter maakt onderdeel uit van de uitgebreide Volumia serie van praktische bewaar- en serveerschalen, die overal voor kunnen worden gebruikt. Of u de schaal nu in het zicht zet of in de (koel)kast, de keuze is aan u!

cuizine.be
Bewaren en serveren in een doosje
1027595 ROSTI MEPAL (voorraaddozen)

1027595    
ROSTI MEPAL
<  € 2,- waar te koop
vergelijk
Bewaardoosje Volumia 200 ml in de kleur eos geel. Dit ronde Volumia bewaardoosje van Rosti Mepal is voorzien van een transparante deksel en geschikt voor het bewaren en serveren van bijvoorbeeld rozijntjes, fruit of kleine snoepjes. Het maakt onderdeel uit van de Volumia serie van praktische bewaar- en serveerdozen, die overal voor kunnen worden gebruikt. Of u het doosje nu in het zicht zet of in de kast, de keuze is aan u!

cuizine.be
Retro bewaardoosje voor al uw snacks!
1027600 ROSTI MEPAL (voorraaddozen)

1027600    
ROSTI MEPAL
<  € 3,- waar te koop
vergelijk
Bewaardoosje Volumia 350 ml in de kleur retro yellow. Dit ronde Volumia opbergdoosje van Rosti Mepal is voorzien van een transparante deksel en geschikt voor het bewaren en serveren van bijvoorbeeld fruit of tomaatjes. Het maakt onderdeel uit van de Volumia serie van praktische bewaar- en serveerdozen, die werkelijk overal voor kunnen worden gebruikt. Of u het doosje nu in het zicht zet of in de (koel)kast, de keuze is aan u!

cuizine.be
Rode opbergdoos voor je favoriete snacks
1061400 ROSTI MEPAL (voorraaddozen)

1061400    
ROSTI MEPAL
<  € 4,- waar te koop
vergelijk
Deze ronde Volumia opbergdoos van Rosti Mepal is voorzien van een transparante deksel en geschikt voor het bewaren en serveren van bijvoorbeeld koekjes of rauwkost. Het maakt onderdeel uit van de Volumia serie van praktische bewaar- en serveerdozen, die overal voor kunnen worden gebruikt. Of u de doos nu in het zicht zet of in de (koel)kast, de keuze is aan u!

cuizine.be
Inside out met fluo accent
1027620 ROSTI MEPAL (voorraaddozen)

1027620    
ROSTI MEPAL
<  € 8,- waar te koop
vergelijk
Grote serveerschaal Volumia 2.0 liter in de kleur iso lime (lichtgroen). Het inside out (iso) kleurconcept van Rosti Mepal kenmerkt zich door een een gekleurde lichtgroene deksel en een witte buitenkant. Deze grote ronde Volumia schaal is voorzien van een gekleurde deksel en geschikt voor het bewaren en serveren van bijvoorbeeld grote salades, cupcakes of fruit. Het maakt onderdeel uit van de Volumia serie van praktische bewaar- en serveerschalen, die overal voor kunnen worden gebruikt. Of u de schaal nu in het zicht zet of in de (koel)kast, de keuze is aan u!

cuizine.be
Je beste kompaan tijdens het snackuurtje
1027605 ROSTI MEPAL (voorraaddozen)

1027605    
ROSTI MEPAL
<  € 4,- waar te koop
vergelijk
Deze ronde Volumia opbergdoos in Retro Pink van Rosti Mepal is voorzien van een transparante deksel en geschikt voor het bewaren en serveren van bijvoorbeeld kleine koekjes of rauwkost. Het maakt onderdeel uit van de Volumia serie van praktische bewaar- en serveerdozen, die overal voor kunnen worden gebruikt. Of u de doos nu in het zicht zet of in de (koel)kast, de keuze is aan u!

cuizine.be
Klip it!
SIS-013-1370 SISTEMA (voorraaddozen)

SIS-013-1370    
SISTEMA
<  € 4,60 waar te koop
vergelijk
Ontdek de Klip It reeks van Sistema: een uitgebreide reeks stapelbare, veelzijdige containers met handige vergrendelingsclips. Dankzij de voorgevormde bodem zijn alle dozen stapelbaar. De rubberen afdichting zorgt er bovendien voor dat alles mooi vers blijft. Microgolf-en vaatwasbestendig.

meer in :   
KLIP IT

cuizine.be
Voorraadpotten met vintage look
TYP-1400-832 TYPHOON (voorraaddozen)

TYP-1400-832    
TYPHOON
<  € 49,95 waar te koop
vergelijk
Bewaar suiker, koffie, kruiden of thee in deze voorraadpotten met vintage look! De pastelkleurtjes passen op elk keukenaanrecht.

meer in :   
VINTAGE AMERICANA

cuizine.be
Fleurige opbergdoos
1027610 ROSTI MEPAL (voorraaddozen)

1027610    
ROSTI MEPAL
<  € 6,- waar te koop
vergelijk
Schaal Volumia 1.0 liter in de kleur azur (lichtblauw). Deze ronde Volumia serveerschaal van Rosti Mepal is voorzien van een transparante deksel en geschikt voor het bewaren en serveren van bijvoorbeeld kleine salades. Het maakt onderdeel uit van de Volumia serie van praktische bewaar- en serveerschalen, die overal voor kunnen worden gebruikt. Of u de schaal nu in het zicht zet of in de (koel)kast, de keuze is aan u! Beschikbaar in meerdere kleuren.

cuizine.be
Multifunctionele bewaardoos
1100022 BERGHOFF (voorraaddozen)

1100022    
BERGHOFF
<  € 8,60 waar te koop
vergelijk
Deze bewaardoos is perfect voor alle typen van voedselbewaring in de koelkast of de diepvriezer. Het glas is hittebestendig en kan dus in de oven gebruikt worden. De bewaardoos is bestand tegen krassen, vlekken en corrosie en mag in de vaatwasser gestoken worden.

cuizine.be
Multifunctionele bewaardozen

1100023    
BERGHOFF
<  € 13,60 waar te koop
vergelijk
Deze bewaardozen zijn perfect voor alle typen voedselbewaring in de koelkast of in de diepvriezer. Het glas is bovendien hittebestendig en kan dus in de oven gebruikt worden. Krassen, vlekken en corrosie kunnen deze bewaardozen helemaal niet verwoesten! Na gebruik steek je ze in de vaatwasser.

cuizine.be
Rustieke voorraadpot
1285631 COSY & TRENDY (voorraaddozen)

1285631    
COSY & TRENDY
<  € 34,49 waar te koop
vergelijk
Bewaar je droge voedingswaren in deze knappe voorraadpot van Cosy&Trendy. Het houten deksel is voorzien van een makkelijk handvat. Plaats deze voorraadpot op je aanrecht, want geef toe, deze is toch veel te mooi om weg te steken?

meer in :   
PERSEUS

cuizine.be
3522815507 BUGATTI (voorraaddozen)

3522815507    
BUGATTI
<  € 31,- waar te koop
vergelijk
Gebruik deze voorraadpot voor pasta, rijst of snoepjes in op te bergen. Het deksel sluit volledig hermetisch af dankzij de rubberen rand.

meer in :   
TRATTORIA TABACCO

cuizine.be
4656220011 SIBO (voorraaddozen)

4656220011    
SIBO
<  € 19,50 waar te koop
vergelijk
Waarom zou een voorraaddoos niet mooi mogen zijn? Sibo vindt dat ook! Deze vooraaddoos kan je gebruiken om al je droge voeding in te bewaren. Het bamboedeksel zorgt voor een geslaagd geheel. Schrijf op het zwarte strookje wat erin zit en klaar!

cuizine.be
Pure Box voorraaddoos 42 cl
H7681 LUMINARC (voorraaddozen)

H7681    
LUMINARC
<  € 5,69 waar te koop
vergelijk
Deze glazen voorraadkom van het Franse Luminarc heeft een diameter van 12 cm, gekoppeld aan een hoogte van ruim 5 cm en kan circa 42 cl vloeistof opslaan. Dit kommetje is, mede dankzij het hermetisch afsluitbare deksel, ideaal voor het bewaren van voedingswaren in de koelkast of droge voeding zoals ontbijtgranen in de voorraadkast.

meer in :   
PURE BOX

cuizine.be
Aqua ronde voorraaddoos van Rosti Mepal
10 67120 17700 ROSTI MEPAL (voorraaddozen)

10 67120 17700    
ROSTI MEPAL
<  € 9,99 waar te koop
vergelijk
De Stora bewaar- en koelkastdozen zijn verkrijgbaar in vijf tinten: aqua / lime / zwart / luna rood / violet

Waarvoor schakel je deze transparante beauties in? De rechthoekige en ronde designs zijn ideaal voor zowel droge ingrediënten zoals gedroogde abrikozen en noten, pasta en quinoa als voor het langer bewaren van kerstomaatjes, wortelen, rode biet...

Daarbij kan je meteen spotten waar de rucola en waar de sappige druifjes verstopt zitten in de koelkast. De eigentijdse en minimalistische look van deze Stora dozen spreken elke leeftijdsgroep aan, zéker met de keuze in kleur van de karakteristieke Stora ring.

cuizine.be
Vershouddoos Flexichef 5,2 liter
0384291 CURVER (voorraaddozen)

0384291    
CURVER
<  € 12,09 waar te koop
vergelijk
Curver biedt een breed scala aan stijlvolle en duurzame producten voor de bereiding, het bewaren en het opdienen van voedsel. Deze vershouddoos in met een doorschijnend, groen deksel is daar een voorbeeld van.

Bovendien mag deze doos in de microgolfoven evenals in de diepvriezer. De minimum en maximumtemperaturen staan duidelijk vermeld op de verpakking of op de doos zelf.

Afmetingen:
B:30 x D:20 x H:12 cm

meer in :   
FLEXI CHEF

cuizine.be
Glazen pot van Alessi met hangend mannetje
AMDR06 SY A DI ALESSI (voorraaddozen)

AMDR06 SY    
A DI ALESSI
<  € 20,- waar te koop
vergelijk
We moeten niet altijd even serieus zijn. Gebruiksvoorwerpen ook niet. Laat je speelse kant naar boven komen met deze glazen voorraaddoos van Alessi. Aan de onderkant van het deksel hangt een grappig mannetje van kunststof.

Berg er je pasta, quinoa of nootjes in op. Het mannetje tovert bij ieder gebruiksmoment een glimlach om je lippen.

Deze glazen pot heeft een geel kunststof deksel.

cuizine.be
AANBEVOLEN HANDELAARS
Aalst // Aalst // Aalst // Antwerpen // Antwerpen // Antwerpen // Antwerpen // Assenede // Baal // Beernem // Beerse // Beerzel // Betekom // Beveren // Beveren // Bilzen // Blankenberge // Booischot // Boortmeerbeek // Bornem // Brasschaat // Brasschaat // Brugge // Brugge // Brugge // Brugge // Brugge // Brussegem // Brussel // Brussel // Brussel // Brussel // Brussel // Bruxelles // Bruxelles // Bruxelles // Deinze // Dendermonde // Destelbergen // Diepenbeek // Diest // Duffel // Eeklo // Ertvelde-evergem // Galmaarden // Galmaarden // Geel // Geel // Geel // Geel // Gent // Gent // Gent // Gent // Gent // Gent // Gent - St Denijs Westrem // Grobbendonk // Halle // Hamme // Hamme // Hasselt // Hasselt // Heist-op-den-berg // Herent (veltem-beisem) // Herne // Herzele // Heusden-zolder // Heuvelland // Heverlee (leuven) // Hoboken // Hoeilaart // Hove // Ieper // Izegem // Izegem // Kalken // Knokke // Knokke // Knokke // Knokke-heist // Koksijde // Kortrijk // Kortrijk // Kortrijk // Kortrijk // Kortrijk-bellegem // Lebbeke // Leuven // Leuven // Leuven // Leuven // Liedekerke // Lier // Lier // Lochristi // Lokeren // Lommel // Londerzeel // Londerzeel // Londerzeel // Maasmechelen // Maldegem // Malle // Mariakerke // Massenhoven // Mechelen // Mechelen // Mechelen // Meerbeke (ninove) // Meise // Merchtem // Merelbeke // Merksplas // Middelkerke // Mol // Nieuwpoort // Nieuwpoort-bad // Nijlen // Ninove // Oordegem // Oostende // Oostende // Oostende // Oosterzele // Oostmalle // Opglabbeek // Oud-turnhout // Oudenaarde // Oudenburg // Peer // Poperinge // Poperinge // Ranst // Roeselare // Roeselare // Roeselare // Ronse // Roosdaal // Sint Pieters Leeuw // Sint-niklaas // Sint-truiden // Sint-truiden // St-eloois-winkel // St-pieters-woluwe // Ternat // Tervuren // Tervuren // Tervuren // Tessenderlo // Tielt-winge // Tienen // Tienen // Turnhout // Turnhout // Turnhout // Turnhout // Vlamertinge // Waarschoot // Waregem // Waregem // Westmalle // Wetteren // Wevelgem // Wilsele // Woluwé-saint-lambert // Zaventem // Zelem (halen) // Zelzate // Zonnebeke // Zottegem // Zutendaal // Zwijnaarde
MAAK UW KEUZE IN KITCHEN :