Lexicon

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Warme lucht functie
Functie bij ovens, ideaal voor het bakken van cakes en koekjes en allerhande.
Warmhoudplaat (koffie)
Een plaat waarop de glazen koffiekan geplaatst wordt. De warmhoudplaat garandeert dat koffie warm blijft.
Waterproof System
Een direct op de waterkraan bevestigde dubbele veiligheidsklep sluit in geval van een defect de watertoevoer automatisch af en beschermt je tegen waterschade.
Waterstop
Een elektronisch beveiligingssysteem dat waterlekken in de vaatwasser of wasmachine detecteert, de watertoevoer stopt en het water in de trommel of vaatwasser wegpompt.
Wetstaal
Een wetstaal is een ijzeren pin om messen op aan te zetten. Wanneer je regelmatig je messen langs het wetstaal haalt, kan je ze tot één jaar lang langer scherper houden.
Wetsteen
Een wetsteen is een stuk gereedschap, bestaande uit een platte steen, die uit zeer fijne korrels bestaat, en die onder andere gebruikt wordt om de snee (of scherpte) van een mes te onderhouden. Vaak wordt ten onrechte gedacht dat je hiermee een mes kan aanscherpen, zoals bij de slijper, maar dit klopt niet. Hou er rekening mee dat je zeker gedurende 30 minuten afwisselend de ene en dan de andere kant over de steen heen en weer moet wrijven vooraleer je enig resultaat bekomt.
WipeGard
Wanneer de sensortoets is geactiveerd, worden de voordien geselecteerde instellingen 20 seconden vergrendeld, ook als de sensortoetsen die tijd worden aangeraakt. Geeft je voldoende tijd om te vegen.
Wisselspoeltechniek
Een gegolfde sproeiarm brengt in de bovenste korf de vaat in contact met waterstralen, terwijl in de onderste korf het reinigingsproduct tijd krijgt om in te werken. Deze techniek levert een besparing op en zorgt voor een grondigere reiniging.
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9