Lexicon

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
vacuümkoken
Bij vacuümkoken wordt een product door middel van een recipiënt of een speciale plastic zak van de lucht afgesloten - vacuüm getrokken - en op deze manier in de koelkast of diepvriezer bewaard, om daarna gedurende een zekere tijd en een zekere temperatuur met stoom bereid te worden.
VarioBord
Afzonderlijke en gemakkelijk uitneembare vakken met grijprand, geschikt voor gebruik op tafel. Individueel instelbare binnendeur door legplaten die in de hoogte regelbaar zijn. Geschikt voor gebruik op tafel en praktisch.
VarioControl
Bedieningselement bij telescopische dampkappen van Bosch, waarvan de plaats van inbouw zelf kan gekozen worden - bovenaan, zijdelings of vooraan.
VarioFlex
Vaatkorfsysteem waarbij delicate glazen en sierporselein stevig vast blijven staan en de machinevaat extra veilig wordt. Met neerklapbare bordenrekken voor grotere potten en pannen.
VarioFlex-Luxe
Nog een stapje verder dan de VarioFlex-manden. Porselein en glazen blijven absoluut veilig en stabiel in de vaatwasser staan. Flexibele rekken, talrijke verstelmogelijkheden en extra ruimte. Dubbele Duo-bestekkorven.
Variogrill
Bestaat in twee versies op de Bosch inbouwovens. De grote variogrill is ideaal om tegelijkertijd meerdere steaks, worstjes of scampi's te grillen op hetzelfde rooster. De kleine variogrill is aangewezen voor het grillen van kleine porties of om te gratineren.
VarioRoom
Uitneembare glazen legplaten en vriesladen. Ideaal voor het invriezen van grote en volumineuze diepvriesproducten. Flexibele gebruiksmogelijkheden en meer ruimte.
Verwarmingselement
Het elektrische onderdeel dat het water direct in de waterkoker verwarmt. Dit kan een dompelelement zijn (gekronkelde buis in het water) of een afgeschermd element (het element bevindt zich onder een roestvrijstalen bodemplaat).
vitaFresh
Zone in de koelkast met een temperatuur rond de 0°C en een speciale luchtvochtigheid. Houdt levensmiddelen tot driemaal langer vers. Twee zones: vitaFrash-droog (vis en vlees) en vitaFresh-dauwfris (fruit en groenten).
Vlakke inbouw
Keramische kookplaten die vrijwel naadloos kunnen worden ingebouwd in het werkvlak. Is een onderhoudsvriendelijke oplossing.
Vlakscharniertechniek
De meubeldeur wordt rechtstreeks op de toesteldeur gemonteerd of verbonden. Er zijn geen meubelscharnieren nodig. Daardoor wordt de openingshoek van de deur heel groot en is er de mogelijkheid om de deur automatisch te laten sluiten.
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9