Lexicon

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Officemes
Een officemes is een schilmesje, ook geschikt voor het versnijden van kleinere groenten (versnipperen van uien, schillen van fruit of groenten, ...)
Oko_line
Synoniem voor minder water- en energieverbruik. De ÖKO_line A+ wasautomaten verbruiken minder water, terwijl de A-klasse ÖKO-line droogautomaat minder energie verbruikt dan een standaard droogautomaat. Met hun geavanceerde technologie zorgen zij er samen voor dat u zowel zorg draagt voor uw kleding als ook voor de aarde. De ÖKO_line koel- en vriestoestellen kregen een energieklasse A++ dankzij hun hoog efficiënte compressor waardoor zijn minder energie verbruiken dan een A+ koeltoestel. Zo houdt u niet alleen uw voedsel maar ook de aarde koel. De ÖKO_line vaatwassers met AAA energielabel verbruiken per lading veel minder water, dankzij een geavanceerde ontwikkeling in hun wasprogramma's. Op die manier doe je de vaat zonder de planeet te benadelen.
Onderbouwbare koelkasten
Deze koelkasten zijn ontworpen om onder het werkblad van de keuken geplaatst te worden. De warme lucht wordt via een opening in de plint verwijderd.
OptiHeat Control
Zelfs na het uitschakelen geeft de drieschalige restwarmte-indicatie aan of de kookzone ‘heet’, ‘warm’ of ‘koel’ is.
OptiSight
timerdisplay voor directe feedback en betere bediening
OptoSensor
Het alziende oog in de vaatwasmachines van Bosch. Het detecteert de fijnste aanslag, door kalk bijvoorbeeld, en beschermt het glas optimaal tegen een troebel uitzicht.
Opvulstrook
Wanneer een inbouwapparaat wordt vervangen kan het gebeuren dat de reeds aanwezige decorplaat niet hoog genoeg is voor het nieuwe apparaat. Met behulp van opvulstroken in de kleur van de decorlijst kan dit worden opgelost.
Ovenslede
De oven gaat open zoals een schuiflade, zodat de gerechten makkelijk en velig uit de oven kunnen genomen worden.
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9