Lexicon

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Macchiato
Macchiato is een italiaanse koffieterm en betekent gevlekt. Typisch refereert de term naar een espresso macchiato: een espressoshot dat getoetst wordt met een opgeschuimd melkwolkje. Dit creëert lagen; i.e. vlekken.
In tegenstelling tot de espresso macchiato, vind je bij de - eveneens gekende en geliefde - latte macchiato gestoomde en opgeschuimde melk, geblend met een vlek/laag espresso die er bovenop gegoten wordt. Geliefd bij zoetemonden is de caramel macchiato variant, waar vanillesiroop en caramel aan toegevoegd wordt.
Maillard
Tijdens het bakken worden voedingsmiddelen bruin en dit bruinen wordt de "Maillard"-reactie of "karamellisatie"-reactie genoemd.
MaxiKlasse
De MaxiKlasse ovens bieden met een inhoud van 74 liter aanzienlijk meer ruimte dan standaard ovens.
MaxiSense
Koken met ongeëvenaarde flexibiliteit. U kunt uw potten en pannen neerzetten waar u maar wilt, zolang er maar één van de vier kruismarkeringen wordt bedekt. Grotere pannen kunnen op twee kookzones tegelijk worden verwarmd.
MaxiSight
Of er nu slechts één of meerdere kookzones en functies worden gebruikt – dankzij het overzichtelijke display heeft u met MaxiSight altijd direct toegang tot alle belangrijke informatie.
Molenmes
Echte molenmessen worden uitsluitend gefabriceerd door de firma Robert Herder uit Solingen. Deze firma is tevens de énige fabrikant met de naam HERDER die nog steeds wordt geleid door leden van de slijpersdynastie Herder, en dit nu reeds in de vierde en de vijfde generatie. Echte molenmessen herken je aan de staalstempel met het molenmes-logo, zoals duidelijk op de foto.
Multi-Airflow-systeem
Het Multi-Airflow-systeem in de koel- en diepvriesruimte staat garant voor een gelijkmatige en behoedzame verdeling van de koude lucht in alle delen van het apparaat. Het koel- of diepvriesgoed kan dus opgeslagen worden waar er plaats vrij is. De koel- of invriestijd is korter en de versheid wordt beter bewaard dankzij deze gelijkmatige verdeling van de koude lucht.
Multi-airFlow-System
Het Multi-airFlow-System zorgt ervoor dat de koele lucht gelijkmatig over het hele compartiment wordt verdeeld en de ingestelde temperatuur zeer snel wordt bereikt. Dat biedt allerhande voordelen. - een ideale en gelijkmatige bewaartemperatuur in alle zones; - de levensmiddelen kunnen worden ingeruimd waar er plaats vrij is; - kortere afkoeltijden van warme levensmiddelen; - de oorspronkelijke versheid en kwaliteit van de levensmiddelen wordt beter gevrijwaard.
MultiTab
Door de MultiTab functie te activeren kunt u er zeker van zijn dat de duur van de cyclus en de temperatuur zijn aangepast aan het type afwasmiddel dat u gebruikt, waarmee de prestaties worden geoptimaliseerd.
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9