Lexicon

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Ijs- en waterdispenser
Side-by-side koelkasten of Amerikaanse koelkasten beschikken doorgaans over een een ijs- en waterdispenser die altijd klaar staat om glazen te vullen met verfrissende drankjes of ijsblokjes voor uw cocktails.
Inductie
Kookplaten. Bij inductie wordt de pan warm, de plaat zelf niet.
Infratherm-grill
De temperatuurgeregelde grillverwarming samen met de ventilator zijn ideaal voor vlees- en gevolgeltegerechten.
Integreerbare koelkast
Deze koelkast kan in een keukenkast worden ingebouwd. Ze is voorzien van een bevestigingssysteem waarop een keukendeur bevestigd kan worden.
Intensiefstand met auto-reductie
Na het activeren van de intensiefstand werkt de dampkap vijf minuten op intensiefstand en schakelt daarna automatisch terug. Wanneer de intensiefstand vanuit de nulstand wordt gekozen dan schakelt de dampkap na vijf minuten helemaal uit.
Inverter motor
De inverter motor heeft een lager geluidsniveau, levert betere resultaten en heeft een langere levensduur waarop AEG 10 jaar garantie biedt.
Invriescapaciteit in 24 uur
De hoeveelheid verse levensmiddelen in kilogram die men in één keer in 24 uur kan invriezen.
Invriesplateau
Op het invriesplateau kunt u bessen, vruchten en kruiden los invriezen. Hierdoor vriezen de levensmiddelen niet aan elkaar vast zodat u ze gemakkelijk in porties kunt verdelen.
IPL
Als je geïnteresseerd bent in definitief ontharen dan is de IPL techniek misschien iets voor jou. Op basis van een zichtbare, hoogenergetische lichtflash wordt het haar in het haarzakje warm gemaakt om de hier aanwezige melanine af te breken. Nieuw haar kan met tijd dus niet meer ontstaan. De behandeling is pijnloos, maar kan nog niet aangeboden worden voor iedereen; mensen met pigmentloos haar komen niet in aanmerking voor IPL. Zo moet ook de haarkleur van mensen met een donkere huid donkerder zijn dan de kleur van de huid zelf. Je gebruikt apparaten met IPL lichtflashes beter in de winter, aangezien het wat tijd kost alle haarzakjes te vernietigen en je tijdens de behandeling best zonlicht vermijdt.
Isofront Plus
Bij ovens met Isofront Top ligt de buitentemperatuur van de ovendeur maximaal 20°C boven de kamertemperatuur.
Isofront Top
Bij ovens met Isofront® Top ligt de buitentemperatuur van de ovendeur maximaal 20°C boven de kamertemperatuur.
Isofront® Plus
Bij ovens met Isofront® Plus ligt de buitentemperatuur van de ovendeur maximaal 30°C boven de kamertemperatuur.
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9