Lexicon

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Hakmolen
Apparaat dat ingrediënten in kleine stukjes maalt. Bijvoorbeeld om koffiebonen te vermalen.
Halve belading
Sommige vaatwassers hebben een programma voor halve belading. Het is een ideaal programma voor een niet volledig gevulde vaatwasser. Bovendien gebruikt het minder energie en water dan standaardprogramma's.
Halve lading
Met de optie of het programma 'halve lading' kan je het bovenste én onderste rek van de vaatwasser half gevuld reinigen met een goed afwasresultaat. Je hoeft niet langer te wachten tot de vaatwasser volledig is gevuld. Zo bespaar je water, tijd en energie.
Hi-macs
HI-MACS is een geavanceerd mineraalmateriaal dat bestaat uit 75% natuurlijke mineralen en pigmenten die samengebonden zijn met een acrylaat. De natuurlijke acrylsteen die uit dit proces ontstaat, is zeer duurzaam, heeft een gesloten porie, is weerbestendig, volledig onzichtbaar te verlijmen en door de thermische vervormbaarheid in bijna iedere gewenste vorm te creëren. Het materiaal is bestand tegen een groot gamma aan zuren en alkalische oplossingen.
Hilight kookzones
In enkele secondes wordt de volledige intensiteit van de warmte bereikt. De warmteverdeling blijft gelijkmatig verdeeld over de gehele kookzone. Het vermogen kan daarbij traploos geregeld worden.
HRC filter
Onze professionele filters bieden een ongeëvenaarde doeltreffendheid. Dankzij hun ‘baffle’ structuur vangen ze de dampen en vetluchten op en filteren ze op een zodanige manier dat de lucht in uw keuken steeds proper blijft en zonder vieze geurtjes. Professionele filters zijn eveneens makkelijker te reinigen en zijn bijgevolg veel duurzamer dan standaard filters. Een duurzame keuken zonder geurtjes en dit in bijna volledige stilte ervaart u nu met AEG.
Hydrofilm
Een folie/verpakking van afzonderlijke vaatwastabletten die 100% wateroplosbaar en biologisch afbreekbaar is.
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9