Lexicon

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Easyclean
Reinigingssysteem van Neff. Een klein beetje water met enkele druppels afwasmiddel in de koude ovenbodem gieten, volstaat. Wanneer de inwerktijd verstreken is, even met een doek langs de wanden gaan en klaar is kees.
EasyClip-systeem
Met een druk van de vinger kunnen de clips die op de binnendeur zijn aangebracht uitgetrokken of ingeduwd worden. Zo kunnen de variabele bergvakjes en houders van de binnendeur in enkele seconden omgewisseld worden.
EasyFill
Met deze functie hoeft u zich niet meer te bukken om het detergent bij te vullen. Dit bevindt zich namelijk bovenaan. U dient enkel de deur op een kiertje te zetten.
EasyLock-sluiting
Dankzij deze deursluiting op de Bosch vaatwassers, sluiten de deur uiterst comfortabel, nagenoeg zonder druk.
EasyOpen-hendelhandvat
Dankzij het EasyOpen-hendelhandvat kan je de toesteldeur vaak openen zonder dat de deur onder druk komt te staan. Dit nieuwsoortige handvatconcept overwint nog sterker de krachten die in de koel- en vriestoestellen door onderdruk ontstaan. Probleemloos en eenvoudig te openen.
ECO braden
Voor het braden van grotere stukken vlees of gevogelte op één niveau. De functie is ook geschikt voor gratineren en kort bakken.
ECO stomen
Dankzij ECO-functies kunt u het energieverbruik tijdens het koken optimaliseren. Bij deze functie wordt energie bespaard door het gebruik van restwarmte en uitschakeling van ovenverlichting.
Eco timer
Al voor afloop van de ingestelde kooktijd, schakelt de kookzone zichzelf uit. Op deze manier wordt de restwarmte optimaal benut. Dit is niet alleen praktisch maar bespaart ook energie.
Ecoclean
Zelfreinigingssysteem voor de beklede ovengedeeltes (boven- achter- en zijwanden). Poreuze, microscopisch kleine keramiekkogeltjes vangen oliespatjes op die vervolgens worden afgebroken met behulp van zuurstof in de keramiek.
Economic-systeem
Dit systeem is te vinden op de diepvriezers met versterkte isolatie en een efficiënt uitgedacht koudecircuit voor een minimaal energieverbruik en verhoogde veiligheid (langere bewaartijd ingeval van stroomonderbreking). Bij dit systeem werd de isolatie nog versterkt, wat een positieve invloed heeft op de beveiliging en het verbruik.
Eilanddampkap
Dampkap voor kookeilanden, meubelstukken die van alle kanten toegankelijk zijn.
EPS-uitrusting
Tot op de graad precieze temperatuurregeling met Fuzzy-Control, digitaal display, automatische temperatuurvoorstellen, automatische start, opwarmingscontrole met 11 standen, ultrasnel opwarmen met de snelle voorvermwarming, veiligheidsuitschakelijk, kinderbeveiligingstoets met vergrendeling van alle functies.
ESE
Easy serving espresso. Internationale standaard voor de bereiding van espresso met individuele capsules.
ESP
Staat voor zeer modern ovencomfort bij Bosch zoals bijvoorbeeld een eenvoudige bediening, professionele toebereiding en veilig gebruik.
Etagen-Frost-systeem
Elk van de diepvriesladen beschikt over een eigen verdamper en is daardoor geschikt om snel in te vriezen. Zodat de etenswaren tijdens het invriezen niet hoeven verplaatst te worden.
Etagenfrost
Elk diepvriesvak heeft z'n eigen ingeschuimde verdamper, zodat er op alle niveaus kan ingevroren worden zonder de etenswaren te verplaatsen.
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9