Adverteren

cuizine.be is hét startpunt voor wie op zoek is naar informatie over keukenartikelen. Jaarlijks raadplegen maar liefst meer dan één miljoen Vlamingen het digitaal magazine.

Onze redactie schrijft over tendensen en nieuwigheden. Met maar één doel voor ogen: snel en objectief de lezers informeren. Bovendien vinden onze lezers naast uitgebreide productinformatie ook heel wat nuttige aankooptips terug op de website. Samen bundelen we al deze informatie in handige themadossiers die een bepaald onderwerp van A tot Z uitspitten. Wij bieden de keuze: rustig nalezen of snel iets opzoeken, met de feeling van een glossy magazine.

Naast het redactionele gedeelte fungeert cuizine.be als een objectieve koopgids. Aan de hand van overzichtelijke rubrieken vinden consumenten snel de juiste informatie over keukens, keukengerei, keukentoestellen, keukenverlichting,... Twee op drie lezers klikken in deze koopgids op de 'waar-te-koop'-knop. Zo vinden zij van het gezochte product geschikte verkooppunten in hun buurt.

Bel ons gerust vrijblijvend voor meer uitleg over dit uniek initiatief. Wij zorgen dat uw bedrijf op de meest optimale manier publiciteit kan krijgen naar het juiste lezerspubliek.


met vriendelijke groeten,


Ellen Kesteloot
Account Manager cuizine.be
+ 32 2 588 43 08
E-mail:


Klik hier voor de redactionele kalender