Demeyere


Demeyere
Atealaan 63
2200 Herentals

T: + 32 (0)14/285 210
F: + 32 (0)14/285 222
info@demeyere.be
http://www.demeyere.be
Als familiebedrijf begonnen in 1908, is Demeyere vandaag uitgegroeid tot een wereldreferentie inzake de fabricatie van culinair kookgerei in roestvrij staal. Als enige ter wereld passen wij het technologische concept van elk product aan aan de specifieke vereisten van de typische kookprocessen en recepten voor dit product. Demeyere, een bedrijf met een lange geschiedenis, een eigen filosofie, een uitgesproken visie en nog zo veel meer....
cuizine.be
Nieuwigheden in België :
Groepeer :
nieuwigheden alle producten


Grote wokpan met 2 handvaten
48930 DEMEYERE (wokpannen)

48930    
DEMEYERE
<  € 159,- waar te koop
Wokken is niet alleen een makkelijke manier van koken, het is nog eens zeer gezond. Deze grote wokpan van Demeyere is er eentje uit de duizend. Dankzij z'n grootte kan je hier heel wat groentjes in wokken. Ook de twee handvaten zorgen voor een groot gebruiksgemak. De vlakke bodem laat je toe om deze op een gewone kookplaat te gebruiken.


website Demeyere
meer in :   
INDUSTRY

cuizine.be
Soeppot voor grote eters
90940 ZD DEMEYERE (soeppotten)

90940 ZD    
DEMEYERE
<  € 329,- waar te koop
Maak jij ook op wekelijkse basis een grote kom soep? Kies dan voor dit magnifiek exemplaar van Demeyere. De geborstelde inox aan de buitenzijde geeft een moderne look. Bovendien hebben je groenten in deze pot genoeg ruimte om te garen. Laat je smaken!


website Demeyere
cuizine.be
Potten van hoge kwaliteit
78320 DEMEYERE (kookpotten)

78320    
DEMEYERE
<  € 59,- waar te koop
De nieuwe Classic reeks van Demeyere is er eentje om u tegen te zeggen. Het eerste wat opvalt is zijn de grote handgrepen. Die laten je toe om de potten makkelijk vast te nemen, zelfs met een dikke ovenwant. De legering van het materiaal zorgt voor een perfecte geleiding van de warmte, van beneden tot helemaal bovenaan.


website Demeyere
meer in :   
CLASSIC BY DEMEYERE

cuizine.be
Braadpan met tal van kwaliteiten
66628 DEMEYERE (braadpannen)

66628    
DEMEYERE
<  € 239,- waar te koop
Deze braadpan heeft heel wat kwaliteiten. Zo is de pan uitgerust met de Control-Inductechnologie die ervoor zorgt dat je pan niet kan oververhitten. De maximala temperatuur is zo 250°C en kunnen er geen schadelijke stoffen vrijkomen. Daarnaast zorgt de anti-kleeflaag dat je amper vetstof moet gebruiken en een gezonde levensstijl kan aanhouden.


website Demeyere
meer in :   
CONTROLINDUC DURASLIDE ULTRA

cuizine.be
Knappe steelpan
91122 DEMEYERE (steelpannen)

91122    
DEMEYERE
<  € 69,- waar te koop
Mat vanbuiten, glanzend vanbinnen. Dit knappe steelpannetje steelt niet alleen de show met zijn knappe looks. Ook de kwaliteit van deze pan is uitmuntend. Daarnaast is de pan uitgerust met een praktische gietrand en een stevig gelaste greep. Een ding is zeker, deze steelpan heeft het allemaal!


website Demeyere
cuizine.be
Athena multifunctionele kookpot van Demeyere
4318 DEMEYERE (kookpotten)

4318    
DEMEYERE
<  € 140,- waar te koop
Binnen het assortiment Athena bots je op een collectie kookpotten en steelpannen met tijdloos design. Elk afzonderlijk item is vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij staal 18/10. Daarbij gebruik je Athena in de oven en hebben ze een interessante Inductobase bodem: een 7-lagenbodem met aluminium die voor perfecte kookresultaten zorgt!.

Deze kookpot - mét deksel - heeft een diameter van 18 cm, schakel je met andere woorden in voor alle kleine kookavonturen. Deze kookpot is tevens afgewerkt met een handige gietrand.


website Demeyere
meer in :   
ATHENA

cuizine.be
Sauteuse John Pawson for Demeyere
57920 DEMEYERE (sauteerpannen)

57920    
DEMEYERE
<  € 189,- waar te koop
Naar aanleiding van haar 100-jarig bestaan in 2008 brengt Demeyere een nieuwe reeks op de markt, ontworpen door de beroemde Britse architect John Pawson. De combinatie van functionele complexiteit en formele eenvoud geeft deze reeks haar unieke hedendaagse karakter en aantrekkingskracht.

Deze pan is gemaakt van roestvrijstaal met Silvinox®, voor perfecte antikleefeigenschappen en uiterst gebruiksgemak. Hygiënisch en makkelijk te reinigen 7-lagenmateriaal tot aan de rand (3mm) voor een optimale warmtespreiding. De gelaste roestvrijstalen greep is extra stevig en hygiënisch.

Geschikt voor de oven en alle fornuizen, inclusief inductie.

30 jaar garantie op productiefouten (10 jaar voor professioneel gebruik), deksel apart verkrijgbaar.


website Demeyere
meer in :   
JOHN PAWSON FOR DEMEYERE

cuizine.be
88324 DEMEYERE (pannenkoekenpannen)

88324    
DEMEYERE
<  € 109,- waar te koop
Duraslide Ultra Antikleeflaag: perfecte antikleefeigenschappen en uiterst gebruiksgemak!

Deze pannenkoekenpan van roestvrijstaal is blinkend gepolijst langs de buitenkant en beschikt over 5-lagenmateriaal tot aan de rand (3 mm). Dit zorgt voor een uitstekende warmtespreiding. Dankzij de gelaste, roestvrijstalen greep is de pan gebruiksvriendelijk en hygiënisch.

Geschikt voor de oven en alle fornuizen, inclusief inductie.
U krijgt 2 jaar garantie op productiefouten (geen garantie voor professioneel gebruik)

Afmetingen:
Diameter: 24 cm
Breedte: 16,5 cm
Hoogte: 3,1 cm


website Demeyere
meer in :   
ECOGLIDE DURASLIDE ULTRA

cuizine.be
Multifunction Bakpan
45832 DEMEYERE (braadpannen)

45832    
DEMEYERE
<  € 209,- waar te koop
Deze roestvrijstalen bakpan met Silvinox® beschikt over 7-lagenmateriaal tot aan de rand (3,3 mm) en is makkelijk te reinigen. Dankzij TriplInduc® behaalt deze pan een hoger rendement op inductie. De gegoten en gelaste roestvrijstalen grepen zorgen voor extra stevigheid en hygiëne.

Geschikt voor de oven en alle fornuizen, inclusief inductie. Ook te gebruiken als paëllapan.
30 jaar garantie op productiefouten (10 jaar voor professioneel gebruik)

Afmetingen:
Diameter: 32 cm
Breedte: 26 cm
Hoogte: 5,5 cm


website Demeyere
meer in :   
MULTIFUNCTION

cuizine.be
Ecoglide Ceraforce Ultra bakpan
38624 DEMEYERE (braadpannen)

38624    
DEMEYERE
<  € 109,- waar te koop
Deze blinkend gepolijste, roestvrijstalen pan beschikt over 5-lagenmateriaal tot aan de rand (3mm) en heeft een uitstekende warmtespreiding. Dankzij de Ceraforce Ultra keramische antikleeflaag kunt u krokant bakken zonder kleven. Met een extra stevige, hygiënische greep van roestvrij staal.

Deze pan is geschikt voor de oven en alle fornuizen, inclusief inductie.

2 jaar garantie op productiefouten (geen garantie voor professioneel gebruik)

Afmetingen:
Diameter: 24 cm
Breedte 18 cm
Hoogte: 5,2 cm


website Demeyere
meer in :   
ECOGLIDE CERAFORCE ULTRA

cuizine.be
Senses Duraslide Ultra Bakpan
29628 DEMEYERE (braadpannen)

29628    
DEMEYERE
<  € 159,- waar te koop
Pan van roestvrijstaal met Silvinox®. Voorzien van een Duraslide Ultra antikleeflaag: perfecte antikleefeigenschappen en uiterste gebruiksgemak. Hygiënisch en makkelijk te reinigen vijflagenmateriaal tot aan de rand (3mm) voor een uitstekende warmtespreiding. De gevormde, gelaste roestvrijstalen greep is extra stevig en hygiënisch. Geschikt voor de oven en alle fornuizen, inclusief inductie.

5 jaar garantie op productiefouten (geen garantie voor professioneel gebruik)

Afmetingen:
Diameter: 28 cm
Breedte: 22 cm
Hoogte: 5,2 cm


website Demeyere
meer in :   
SENSES DURASLIDE ULTRA

cuizine.be
Senses bakpan 20 cm
24620 DEMEYERE (braadpannen)

24620    
DEMEYERE
<  € 119,- waar te koop
Pan van roestvrijstaal met Silvinox®. Hygiënisch en makkelijk te reinigen vijflagenmateriaal tot aan de rand (3mm) voor een uitstekende warmtespreiding. De gevormde, gelaste roestvrijstalen greep is extra stevig en hygiënisch. Geschikt voor de oven en alle fornuizen, inclusief inductie. 30 jaar garantie op productiefouten, 10 jaar voor professioneel gebruik.


website Demeyere
meer in :   
SENSES

cuizine.be
2-delige Pastaset
SET88014 DEMEYERE (pastakookpotten)

SET88014    
DEMEYERE
<  € 149,- waar te koop
Deze pastaset bestaat uit een soeppot van 24 cm en een pastainzet van 24 cm. De soeppot is voorzien van een 3-lagen capsulebodem, die 4 mm dik is. De set mag in de oven en kan op alle fornuizen gebruikt worden, inclusief inductie. De pot en de grepen zijn in roestvrij staal, met een gepolijste afwerking. Het deksel is in hoogglans.

U krijgt 2 jaar garantie op productiefouten (geen garantie voor professioneel gebruik)website Demeyere
cuizine.be
Demeyere wok uit 18/10 roestvrij staal met TriplInduc
52930 DEMEYERE (wokpannen)

52930    
DEMEYERE
<  € 189,- waar te koop
De robuuste Demeyere wok van 30 cm, vervaardigd uit 18/10 roestvrij staal, krijgt een steeds glanzende Silvinox oppervlaktebehandeling. Deze toevoeging werkt de hygiëne in de hand en zorgt voor een makkelijke reiniging. De gelaste greep, tevens in 18/10 roestvrij staal, is een verlengde van dit kwaliteitsvol design.

Deze tijdloze wok kan gebruikt worden op werkelijk alle types vuren én in de oven. Met diens TriplInduc eigenschap haalt deze wok een hoog rendement op inductievuren!

Dankzij de 7-Ply vervaardiging en de 2,3 mm dikte van de pan, geniet je hier telkens van een uitstekende hitteverspreiding tot aan de rand - ideaal voor het optimaal garen van die omhoog dansende wokingrediënten.


website Demeyere
meer in :   
APOLLO

cuizine.be
Tijdloze roestvrijstalen braadpan van Demeyere Industry
48620 DEMEYERE (braadpannen)

48620    
DEMEYERE
<  € 119,- waar te koop
De Industry serie brengt het beste van twee werelden samen: robuust, stevig, ‘American style’ kookgerei in combinatie met Demeyere technologie en Europees erfgoed.

Het 5-lagen materiaal - tot aan de rand! - zorgt voor een ideale warmteverspreiding. Daarbij blijft de greep koel tijdens het koken wat voor extra comfort zorgt.

Een extra Silvinox oppervlaktebehandeling zorgt vervolgens voor een hygiënisch gebruik en efficiënte reiniging.

Bovenstaande tijdloze braadpan in 18/10 roestvrij staal is te verkrijgen in diverse groottes, namelijk 20 - 24 - 28 & 32 cm


website Demeyere
meer in :   
INDUSTRY

cuizine.be
Snelkoker van Demeyere met akoestische drukaanduiding
5399 DEMEYERE (snelkookpannen)

5399    
DEMEYERE
<  € 219,- waar te koop
Dit ontwerp van Demeyere is slim opgebouwd: zo vertonen de modellen dikke roestvrijstalen wanden en een Superthermische bodem die op optimale wijze de warmte verdeelt. Hierdoor kan het energieverbruik dalen met 70% ten opzichte van de klassieke manier van koken en is je gerecht dubbel zo snel klaar!

Gebruik de snelkoker als soepmaker, stoofpot, sauteerpan…
Dankzij een akoestische en visuele drukaanduiding kan je alles onder controle houden. En wanneer de snelkoker niet vergrendeld is gebruik je hem eenvoudigweg als kookpot.

De kunststoffen grepen blijven koel.

Inhoud: 6 liter
Diameter: 22 cm


website Demeyere
cuizine.be
Mat gepolijste rookset van Demeyere
SET80828 S DEMEYERE (rooksetten)

SET80828 S    
DEMEYERE
<  € 149,- waar te koop
Met deze rookset van Demeyere kan je een volledig nieuwe smaakervaring testen. Strooi wat van het rookhout onderaan de schotel, plaats er de accessoires boven, en op de rooster leg je vervolgens zowel vis, vlees, zeevruchten, groenten als gevogelte. De rookset functioneert tevens als stomer en past op ieder type vuur!

Het materiaal is vervaardigd uit roestvrij staal met een 3-lagige capsulebodem van 4 mm dik. De warmte wordt met andere woorden goed behouden in deze rookpot.
Grootte: 28 cm


website Demeyere
cuizine.be
Demeyere stoominzet uit roestvrij staal 18/10
7724 DEMEYERE (stoominzetten)

7724    
DEMEYERE
<  € 79,- waar te koop
Stomen, dat is hip en gezond! Groentjes die je in deze inzet legt en gaart boven een pot kokend water bewaren immers al hun voedingsstoffen en smaak. Het is daarbij ook erg efficiënt te gebruiken. De stoominzet van 24 cm plaats je op alle kook- en soeppotten, steel- en sudderpannen van eenzelfde diameter.

Deze stoominzet van Demeyere behoort tot de Athena collectie, een garantie voor kwaliteit. Want, met zijn body en grepen van roestvrij staal en een Silvinox opppervlaktebehandeling kan het maar de goede weg op gaan.
Demeyere geeft voor thuisgebruik maar liefst 30 jaar garantie op deze elegante stoominzet.


website Demeyere
meer in :   
ATHENA

cuizine.be
Industry steelpan met karakter van Demeyere
48420 DEMEYERE (steelpannen)

48420    
DEMEYERE
<  € 149,- waar te koop
Deze steelpan met diameter 20 cm is uiterst geschikt voor een gebruik op gasvuren, maar kan ook ingezet worden op alle andere types fornuizen, waaronder inductie. Het materiaal - 5-lagen materiaal tot aan de rand - zorgt voor een ideale warmteverspreiding. Daarbij blijft de greep koel tijdens het koken wat voor extra comfort zorgt!

De stijl van deze Industry lijn is een duidelijke mix van Europese techniek en Amerikaanse kracht: robuust en tijdloos. Ontworpen door Belgisch ontwerper Stefan Schöning.


website Demeyere
meer in :   
INDUSTRY

cuizine.be
Pasta-inzet met gelaste grepen van Demeyere
80924 DEMEYERE (pastakookpotten)

80924    
DEMEYERE
<  € 59,- waar te koop
Binnen het instapgamma van Demeyere, vind je ook deze handige pasta-inzet. Voor liefhebbers van de Italiaanse keuken is dit een onmisbaar gadget.

Dit specifieke exemplaar is vervaardigd uit roestvrij staal 18/10 en kreeg nadien nog een gepolijste, matte afwerking. Gelaste grepen zorgen ervoor dat je materiaal extra stevig is.

De inzet meet 24 cm en past dus makkelijk in je soeppot van eenzelfde afmeting. Resto staat voor pure kwaliteit voor elke hobbykok.


website Demeyere
meer in :   
RESTO

cuizine.beDemeyere is actief in : Lijnen van Demeyere :


AANBEVOLEN HANDELAARS
Handelaars DEMEYERE
aanbevolen door cuizine.be
Producten