filmpje Krachtige blender Espressions

Gezond eten is niet voor iedereen even gemakkelijk. Bovendien worden klanten in de supermarkt vaak misleid. Op de etiketten wordt er niet altijd verteld hoeveel suiker of zout erin zit. Een smoothie waarvan je denkt dat het gezond is maar boordevol suikers en conserveermiddelen zit of een dip met toegevoegde kleurstoffen. Allemaal niet zo gezond dus. Deze Power Blender Pro van Espressions biedt hiervoor de perfecte oplossing.
Wanneer je sauzen, dips, spreads en smoothies zelf maakt, weet je perfect wat er in zit en kies je bovendien alles wat je heerlijk vindt. In enkele minuten tijd creëer je echte smaakbommetjes. De Power Blender Pro vormt de ideale combinatie van kracht, duurzame materialen en een extreme gebruiksvriendelijkheid.

De blender beschikt over 4 voorgeprogrammeerde functies: ice crush, pre-clean, slow start en smoothie. De slow start-functie zorgt ervoor dat er geen spatten in het rond vliegen. Volledige appels, wortels, harde kazen, ijs en noten zijn voor deze blender helemaal geen probleem.

De mooie vormgeving staat in elke keuken mooi en stijlvol. De keuze voor duurzame materialen maken van deze blender een betrouwbare en langdurige partner in de keuken. De maatbeker is vervaardigd uit BPA-vrij dualite Tritan en kan zo'n 2 liter bevatten. Tritan is onbreekbaar, krasvast en vaatwasbestendig. Heel handig dus. Nog handiger is dat je de messen volledig kan losmaken. Zo kan je de blender moeiteloos poetsen.Een goede blender is van groot belang. Je kan wel gezonde ingrediënten kiezen die veel vitaminen bevatten om een smoothie te maken, maar vanaf het moment dat er door de blender een te hoge temperatuur wordt gecreëerd, gaan de vitaminen helemaal kapot. Daar gaat je gezonde drankje dan... Deze blender zal in een korte tijd de ingrediënten mixen tot een glad geheel, zonder dat de vitaminen verloren gaan. Alle smaken en voedingsstoffen blijven mooi bewaard.

Gebruik deze blender om crushed ice te maken zodat je cocktails heerlijk fris blijven. Maar ook om smoothies, spreads of het eten van je baby glad te mixen. Deze veelzijdige blender zal geen moment vervelen.

Prijs: < € 229
ESPRESSIONS  
bekijk meer video's