filmpje Contigo Lakeview karaf met infusie- en ijsstick

Lakeview - een waterkaraf mét AutoSeal technologie - siert deze zomer je picknicktafel, bepaalt het goede humeur van je gasten! Ontdek deze briljante Contigo nieuwigheid in watermeloen-accent of limoenkleur
Inspiratie opdoen met een fruitig fris geperst glaasje fruitsap? Lakeview houdt de sfeer erin: een origineel ontwerp en multifunctioneel, praktisch gebruik maken van deze Contigo een grote table topper!

Diens troeven zitten verscholen in...
 • ... de schenktuit met AutoSeal technologie. Met een druk op de knop schenk je hierdoor allerlei drankjes uit zonder morsen of nadruppelen. Laat je die los, dan wordt het AutoSeal-systeem automatisch afgesloten! Daarom kan vers geperst fruitsap langer bewaard worden in de koelkast. Daarbij past het Lakeview design - 2 liter - in de meeste koelkastdeuren.

 • ... het makkelijk te verwijderen deksel. Zo komt een ruime opening vrij voor het snel vullen van de kan, het toevoegen van siropen en een efficiënt roeren!

 • ... de twee inclusieve gadgets. Een transparante infusie-staaf gebruik je om allerlei smaakjes toe te voegen aan je water, zoals munt, limoen, stukjes gember… Je kan het zo gek niet bedenken: creëer een nieuw smakenpalet, trek wat heerlijke tuinkruiden en prepareer je eigen versie iced tea.

  Daarnaast is er ook een ijsstick om je drank extra koel te houden op hete zomernamiddagen. Een leuk extraatje want zo verliest je fruitsap niets aan smaak!

 • De Lakeview pitcher kies je naar eigen voorkeur uit in een vrolijk watermeloen-accent of een limoengroene look.

  Contigo gebruikt voor diens Lakeview ontwerp het materiaal Tritan; een smaak- en geurloze kunststof die daarbij nog eens vlekbestendig blijkt te zijn. Water - fruitsap - limonade - water: je Lakeview verwelkomt je telkens in goed gemoed!

  Vaatwasbestendig

  CONTIGO  
  Lakeview pitcher < € 49,95
  bekijk meer video's
  MAAK UW KEUZE IN TABLE :