filmpje Makkelijk boodschappen doen met de trolley!

Boodschappen doen op een stijlvolle, hippe manier? Je doet het met Andersen! Voorzien van een stevig frame en fleurige prints kan je de bal niet meer misslaan op de markt. Dít is de Tura shopper; gloednieuwe, robuust-hedendaagse boodschappentas
TURA

Andersen is specialist in de creatie van dynamische shoppers voor dagelijks gebruik. De frames van hun boodschappentassen op wieltjes zijn stevig gebouwd, de Easy Running wielen maken je tocht een stuk comfortabeler. Daarbij zijn bepaalde modellen opvouwbaar voor een efficiënt opbergen, geschikt voor een bevestiging aan de fiets, en de zak kan tevens als rugzak dienen.

Het Tura frame - gloednieuwe topper in de Andersen trolley collectie - is vervaardigd uit aluminium, wat bijdraagt aan de uitzonderlijke duurzaamheid van de shopper. Deze kan tot 50 kg geladen worden. Maar diens flexibiliteit wordt pas écht duidelijk bij de drie instelbare greepposities - 3-way-system grip - mét verschillende hoogtes, opvouwbare greep en basis, plus afneembare wielen en boodschappentas. Met andere woorden transporteer je de bakken bier en water met uitgevouwen basis en klap je die weer toe wanneer je naar de winkel vertrekt.

Ortlieb

Het Tura frame is een basis voor diverse types tassen. Naast de Floyd, Hydro en Tua Polar designs maken we vandaag kennis met een bijzonder outdoor exemplaar: Ortlieb.

Deze meer dan trendy ogende boodschappentas van Andersen is erg resistent, bedoeld om in weer en wind je inkopen te gaan doen! Het duurzame materiaal van de Ortlieb-tas is daarbij nog eens waterproof en neem je in 1,2,3 van het frame af om die vervolgens naar de keukentafel te dragen.

Interessant weetje: Dankzij de geïntegreerde reflectoren op de tassen kan je er op uittrekken óók wanneer de dag reeds gevallen is. Het praktisch binnenzakje, daar stop je sleutels en persoonlijke accessoires in.

De inhoud van deze Ortlieb tas bedraagt 49 liter, goed voor hopen fruit & groente, kazen, brood en vlees. Nieuwe dag, nieuwe tas? Wissel je Ortlieb model eens om met een ander hip model en val wederom op met je favoriete shopper!

Tura is de basis van de trolley en is tevens apart verkrijgbaar.
De Ortlieb duurzame tas is naast dit frisse groen ook te verkrijgen in een zilverkleur, oceaanblauw en zwart.

ANDERSEN SHOPPER  
Tura shopper frame < € 169
Ortlieb tas < € 149
Hydro tas < € 77,95
Tura shopper + Ortlieb boodschappentas < € 269
bekijk meer video's
MAAK UW KEUZE IN KITCHEN :