filmpje Food Showcase koelkast van Samsung met baanbrekende indeling

Omdat de meeste koelkasten een verzameling zijn van een onoverzichtelijk stapelen van ingrediŽnten, ging Samsung op zoek naar een intelligente oplossing. Die vonden ze in het ontwerp van een nieuw type koelkast: Food Showcase + Innercase. Pure luxe, stralende schoonheid.
Bekijk heel even bovenstaand filmpje en stap mee in het nieuwste Samsung verhaal. DŪt keer stellen zijn ons voor aan een vernuftige manier om orde op zake te stellen in je koelkast! Naast een slimme indeling wordt ook veel aandacht besteed aan een innovatieve koeltechnologie. Beide focuspunten zorgen voor mťťr ruimte en een langer bewaren van verse ingrediŽnten.

SHOWCASE

Trek je de deur van deze elegante koelkast open, bots je op het Showcase compartiment: een deur waarin alle essentiŽle producten uitgestald worden. Deze items worden meermaals per dag uitgehaald. ”f het zijn melk en fruitsap, koekjes voor de kinderen ůf ketchup, tapenades en boter. Misschien wordt er in jouw gezin massaal veel fruit en kleine tomaatjes gegeten? Plaats die dan meteen in je vizier!

Wat bij de Showcase garant staat voor die langdurige versheid, is de Metal Cooling buitendeur. Deze waarborgt een uitstekend binnenklimaat voor alle verse ingrediŽnten.

INNERCASE

Achter de Showcase deur gaat een ruime koelkast schuil. De Innercase is bedoeld voor dŪe zaken die je op dagelijkse of wekelijkse basis gebruikt, zoals vlees en vis, grote groenten en yoghurts, salades, grote stukken gebakÖ

Deze Innercase wordt uitgerust met een Multi Air Flow-systeem en bewaart zů de nodige koeling en vochtigheid om ook die smaakvolle asperges langer vers te houden.


De extraordinaire look van deze Food Showcase verenigt een tijdloze klasse en professionele robuustheid die opvalt in eender welk interieur. Daarbij maak je bij dit toestel gebruik van een geÔntegreerde water- en ijsdispenser en geniet je van gekoeld en gefilterd water op ieder moment van de dag! Zin in een mojito, smoothie of frisse witte wijn maar je vergat de ijsvormen te vullen? Geen nood, want hier neem je wanneer je dat wilt ijsblokken of gecrusht ijs af.


De Samsung Food Showcase koel-vriescombinatie is beschikbaar in diverse uitvoeringen. Beschikbaar midden april / begin mei 2014.

SAMSUNG  
Food Showcase < variŽrend van Ä 2.499 - Ä 2.999
bekijk meer video's
MAAK UW KEUZE IN HUISHOUDELEKTRO :