filmpje Meer dan revolutionair: TopBrewer van Scanomat

Het Scandinavische brand betreedt met diens TopBrewer een compleet nieuwe categorie koffiebrouwers. Design - prestatie - technologie - het plaatje klopt! Ontdek snel wat deze sierlijke kraan te verhullen heeft…
Je hebt het goed begrepen - de TopBrewer lost je smaakvolle wensen in en serveert naast diverse koffiespecialiteiten ook warme of koude (choco)melk, gekoeld en heet (spuit)water, vers fruitsap, produceert stoom voor het blancheren van je groenten…
We krijgen ditmaal te maken met zoveel méér dan een klassieke koffiemachine! Je ruimt plaats op het keukenwerkblad en pakt tóch uit met verschillende toestellen in één: denk maar aan de nu overbodige waterkoker, sodamaker, standaard koffiemachine...

En toch, je ziet hier maar één kraan staan. Deze wordt namelijk intuïtief bediend via de app op je smartphone of via de voorziene tablet.
Helemaal mee met onze tijd dus, want nu bereid je koffie met je telefoon!

De TopBrewer is in de hoogte verstelbaar en 360° pivoteerbaar. Zo passen zowel kleine tasjes als grote mokken en drinkflessen onder de sierlijke kraan. Na elk type drankje wordt het systeem gereinigd met heet water zodat de persoon na jouw espresso kan smullen van een verfrissend glaasje spuitwater.

Zin in een romige cappuccino? Kies dan eerst nog je persoonlijke volume, sterkte en hoeveelheid melkschuim. Houd de TopBrewer gerust in Powersaving modus; in slechts 45 seconden gaat deze van koud naar heet.
Ondertussen denk jij aan het milieu en verbruik je geen energie als dat niet nodig is: dit ontwerp heeft een laag energieverbruik en wordt vervaardigd uit volledig recycleerbaar staal.

Interessant om weten, is dat de Deense fabrikant Scanomat TopBrewer een Braziliaanse koffieplantage bezit en dus perfect weet van waar hun koffie komt; die branden, verpakken en verdelen zij zelf... Scanomat is sinds jaar en dag gekend in de koffiebranche; zo vervaardigen zij al tientallen jaren professionele koffie- en drankautomaten voor publieke plaatsen zoals luchthavens, grote hotels... De onderdelen in déze TopBrewer modellen zijn dus op zijn minst professioneel te noemen!
bekijk meer video's
MAAK UW KEUZE IN KEUKENS :