filmpje Een chocoladen extraatje? Met de Decomat van Lékué

Verrassen met chocolade? Altijd een goed idee! Ontdek deze Lékué nieuwigheid en maak zelf je krokant-creatieve boodschappen voor het koffiemoment in heerlijke chocola.
Soms kan je iemand verrassen met een klein detail. Een bescheiden moeite, omgeruild voor een stiekeme glimlach is véél waard. De keuken leent zich tot dit soort happy tricks. Is het een rijk belegde sandwich met de lievelingstapenade van je vriend of een takje tijm uit de tuin, ondergedompeld in het bordje olijfolie bij het aperitief? Kleine accenten getuigen van groot werk.

Ook Lékué heeft dit begrepen! Op een eenvoudige manier geven zij ons de kans te spelen met het dessert. We gaan immers tekenen met chocolade, en het is de Decomat die ons daarbij zal helpen. Creatieve taarten, een lekkernij bij de koffie, een origineel verjaardagspateetje: de mogelijkheden zijn er!

Aan de hand van verschillende sjablonen - vlinders, bloemen, harten, cirkels, letters - maak je knapperige chocoladen versieringen. Een extra plezante touch op het bord! Zo ga je te werk:

Smelt pure, witte en/of melkchocolade in een kom, vul de kleurrijke Decopen en kies de gepaste spuitmond. Leg nu het sjabloon klaar. Maken we een accent voor de kindertafel, voor opa’s 70 jaar of een lekkere vlinder voor je beste vriendin?
Plaats over de gekozen tekening de herbruikbare Decomat en schrijf netjes in chocolade...

Je maakt beter wat plaats in de koelkast. Zo kan je de mat wat laten rusten in de koelte. Hierna laat je de krokante chocolaatjes als boodschap op je toetje spreken. Verbazend eenvoudig, gewoonweg lekker.

Om iedere tekening tot een goed einde te brengen en dát jarenlang, zorgt Lékué voor een volwaardig pakket: je chocoladen accessoires maak je dankzij de twee sjabloonmatjes, de Decomat, een Decopen en twee types spuiten.
LéKUé  
Decomat kit < € 34,90
bekijk meer video's
MAAK UW KEUZE IN KITCHEN :