filmpje De Groene Gault&Millaut stelt voor: Yonanas, gezond ijs van 100% fruit

Iedere avond hoor ik al van ver de ijskar in de buurt rondrijden. Heerlijk nostalgisch, de deuntjes die hij door de straten laat klinken en zo ook de ijsjes die je uit zijn wagen kiest. Helaas wordt zo een dagelijkse zoetigheid met tijd een heuse caloriebom. Daarom gaan wij op zoek naar een waardig alternatief. En dat vinden we bij Yonanas. Hou je van fruit? Dan adoreer je vast de frisse smaken die je met dit toestel van Princess in je ijscoupe schenkt!
De welbekende handleiding tot de voornaamste sterrenrestaurants in ons Belgenland, krijgt er vanaf heden een groene variant bij! Met het initiatief De Groene Gault & Millau bereiken we een ware mijlpaal: de focus wordt gelegd op groente en fruit, een gezonde preoccupatie bij het opstellen van een menu en het smaakvol presenteren van de kleurrijke borden.

Restaurants die deze filosofie nadrukkelijk hanteren worden in de Groene gids bekroond. Daarnaast vind je interessante marktjes en groenteboeren, tips en recepten voor dat ultiem groentebord en interviews met voedingsdeskundigen. Relevant voor het opstellen van deze nieuwste Gault & Millau, is de nauwe samenwerking met Groentekok Frank Fol. Eén van de toestellen die hij aanprijst om met verse en gezonde producten aan de slag te gaan, is de Yonanas, klaar voor massal veel zomerse lekkernijen.

Yonanas werkt zó vanzelfsprekend:
Bij een eerste gebruik haal je het toestel gemonteerd uit zijn verpakking, steekt de stekker in en schakelt de knop aan. Dat is het. Het enige werk is vooruit denken, om je favoriete fruitsoorten te verzamelen, in te vriezen en vóór gebruik een vijftiental minuten uit te laten staan.
In een schaal verzamel je bijvoorbeeld bevroren banaan - wat de binder van je sorbetijs wordt -, mango, frambozen en braambessen. Room? Suiker? Niets van! Je deponeert het zuivere fruit gemengd in de opvangtube, duwt met het hulpstuk het bevroren fruit naar beneden en vangt onmiddellijk een heerlijk ijsdessert op in je kommetje. Serveren maar...

Kinderen zijn er dol op, mama geniet en vader heeft zijn portie fruit en vitaminen voor vandaag ingenomen! Het voordeel is enorm, de smaak puur en fruitig... Daarbij kan je allerlei varianten uitproberen. Naar de markt geweest en bang dat al dat lekkers niet op tijd uit de fruitmand raakt? Vries wat appels, peren, abrikozen... in en mix die samen in je Yonanas. Je hoeft je nooit ofte nimmer nog schuldig te voelen bij het verorberen van lekker zomerijs!

Yonanas is caloriearm, vezelrijk, zuivelvrij en 100% fruit. Het hunkeren naar suikerrijke tussendoortjes is vanaf heden verdwenen. Daarbij is de reiniging van dit apparaat snel gebeurd: alle aparte hulpstukken passen in de vaatwas! Princess maakt het je lekker makkelijk...


Op zoek naar groenterestaurants? Bezoek dan de pagina van de Groene Gault&Millau en klik door naar handige lijstjes, verbazende recepten en zoveel meer...

Yonanas < € 59,95
bekijk meer video's
MAAK UW KEUZE IN HUISHOUDELEKTRO :