filmpje Product van het Jaar: StarClean oven, Whirlpool

Binnen het gamma 6th Sense, brengt Whirlpool dé innovatie in ovenreiniging. Gedaan met schrobben en schuren, hoge temperaturen. Neem een doek en wat water en de StarClean technologie stoomt je vetresten weg. Energiebesparend en simpelweg slim.
6th Sense is een intelligent concept, uitgedacht door Whirlpool en toegepast op zowel koelen, wassen als op hun inbouwapparaten. Het concept - bij de Green Generation ovens - bestaat erin een slimme partner in de keuken te vormen die je zowel tijd als energie bespaart.

Dat doet deze 6th Sense oven enerzijds dankzij voorgeprogrammeerde - feilloze - recepten, signalen en een constante temperatuurcontrole. Anderzijds liggen zijn troeven binnen de concepten Cook3 - waarbij je vis én muffins én groenten op eenzelfde moment bereidt zonder last te hebben van geur- of smaakbeïnvloeding - en StarClean. Het is vooral dit laatste begrip dat onze aandacht steelt.

StarClean is de technologie waarmee Whirlpool de award voor Product van het jaar 2013 in de wacht sleepte. Het idee is eenvoudig maar wonderbaarlijk: Je bevochtigt een doek, plaatst die opengespreid op de bodem van de oven. Een druk op de StarClean programma-toets en stoom is wat er vervolgens geproduceerd wordt.
Gedurende de volgende 35 minuten wordt de binnenkant van de oven gereinigd op lage temperatuur. Simpelweg besparend. In vergelijking met een Whirlpool pyrolyse oven loopt dat zelfs op tot een energieverschil van maar liefst 97%.

Stoom is uiterst doeltreffend, zorgt voor die extra glans na de schoonmaakbeurt. Na afloop een snelle veeg met de spons; je oven is wederom klaar voor gebruik! Bovendien zorgt de StarClean coating in email voor een blijvend schitterend resultaat...Het oppervlak reinigt namelijk tot 11 maal beter die hardnekkige olie-, en boterresten.

StarClean Green Generation-technologie is efficiënt, gemakkelijk in gebruik, ongevaarlijk en volkomen werkzaam voor alle grote en kleine koks in huis!
WHIRLPOOL  
AKZM 8370/IX 6th Sense Multifunctionele oven met StarClean functie < € 1.129
bekijk meer video's
MAAK UW KEUZE IN HUISHOUDELEKTRO :