filmpje Bruisende smaakbommen met Source: puur & slank design by Sodastream

Sodastream stelt trots zijn nieuwste design voor. Source ziet er hip en modern uit, is verkrijgbaar in vier tinten, twee uitvoeringen. Het principe, welbekend, biedt je iedere dag opnieuw natuurlijk sprankelend water.
Een radicaal filmpje, daar haal je het best mee uit om een boodschap kracht bij te zetten. Zéker als het over een waardevol product gaat. Sodastream bewijst met bovenstaande beelden dat zij méér te bieden hebben dan alleen maar sprankelend water. Het is het verhaal rond dit merk dat van waarde is. Zij schakelen heel wat onnodige extra’s uit, die onze maatschappij ten goede komen. Zo ga je met Sodastream geen zakken vullen met plasticflessen; je gebruikt één herbruikbare waterfles én een hervulbare CO² fles. Verder maak je de gezondste frisdrank dankzij het Sodastream siroop alternatief. Zij bieden ons zelfs een Stevia variant: een suikervrije optie als je je glaasje water wat wilt pimpen.

Daarbij haal je ook simpelweg een stukje design in huis. Dit dankzij Yves Béhar, befaamd innovator in duurzame ontwerpen. Sodastream valt immers niet te associëren met een plastieken apparaat dat iedere twee maanden gebruikt wordt. Neen, de nieuwste Source modellen pronken op je werkblad en vormen een familieritueel waar iedere dag opnieuw van gebruik gemaakt wordt.
Dit was dan ook meteen het uitgangspunt voor gezinnen met Sodastream: Maak het design gebruiksvriendelijk, laat het aantrekkelijk zijn maar zorg vooral dat het een leuk product is voor alle leden van het gezin.

Hoe gebruik je de Source?: Laat het kraanwater in je fles stromen, klik die dankzij het nieuwe Snap-Lock systeem makkelijk in het toestel en kies vervolgens via een LED indicator één van de drie gewenste hoeveelheden bubbels... Zin in een extra smaakje? Citroenfris, Cola, Woudvruchten, of misschien ben je wel in een Cocktailmood?

Source = bron. Sodastream is puur en gezond plezier, dat ontdek je bij de eerste ontmoeting!
Check de online voorstelling en kies je kleur! Rood, wit, blauw, zwart. Daarbij zie je naast de modellen in kunststof ook de prachtige metalen editie pronken. Sterk staaltje Source.

SODASTREAM  
Source < € 149,99
waar te koop
bekijk meer video's
MAAK UW KEUZE IN HUISHOUDELEKTRO :