nieuws

Eurocucina 2012 : Modulaire keuken met goudkleurig interieur

Modulaire keuken met goudkleurig interieur

Het Oostenrijkse merk Steininger presenteert op Eurocucina de modulaire keuken HOG. De vier losstaande keukenelementen kunnen bijgevolg als puzzelstukjes naar smaak in elkaar gepast worden. En als de kers op de taart verrast deze keuken met zijn oogverblindende interieur in goudkleurig geanodiseerd aluminium.

Steininger mag zijn - beperkte - keukenportfolio al behoorlijk in het oog springend noemen, met HOG voegt hij er nog eentje aan toe die moeiteloos in het imponerende rijtje inpast. Na de CONCRETEkitchen, die recent nog bekroond is met de red dot award 2012, de STONEkitchen en de ALUkitchen volgt nu een modulaire keuken, die op een volledig nieuw designconcept gestoeld is.

De keuken is immers opgebouwd uit vier individuele elementen, die het mogelijk maken om een unieke keuken in elkaar te puzzelen. Elke functie krijgt er zijn plaats toegewezen. De modules zullen in complete samenspraak vervolgens de keukenactiviteiten - van het opbergen tot het koken - fundamenteel vereenvoudigen door het in één enkel functioneel blok te verenigen. Op het einde van het keukeneiland is overigens nog een houten tafelelement voorzien, dat fans van het Oostenrijkse merk ongetwijfeld wel herkennen als een variant op de NICEbedtable. Een handig bijzettafeltje dat bij het bed bijgeschoven kan worden wanneer het ontbijt in bed genuttigd wordt.

Steininger mag dan wel de keukenopbouw zeer strak en discreet gehouden hebben, het interieur van de HOG is een absolute blikvanger. De lades zijn allemaal voorzien van een goudkleurige geanodiseerde aluminiumcoating, die een mooi contrast vormt met het natuurlijke betonnen exterieur. De stijlvolle binnenverlichting zal deze esthetische tegenstelling overigens nog vergroten. Onder de kookplaat is zoals bij de vorige keukenmodellen een handige lade geplaatst voor het opbergen van messen, bestek en kruiden allerhande.

Op Eurocucina worden acht verschillende modules getoond. De mogelijkheden zijn dan ook legio. De keuken is in beton - zoals op deze foto te zien - aluminium en steen verkrijgbaar.

Meer nieuwigheden:
keukens
Eurocucina 2012 : Modulaire keuken met goudkleurig interieur


Gepubliceerd op : 11 april 2012 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief

Eurocucina 2012

Op Eurocucina zijn het allemaal keukens die de klok slaan. En Italië zou Italië niet zijn als er niet heel wat revolutionairs te ontdekken viel. Wie Milaan noodgedwongen moest missen, vindt hier reeds een aantal in het oog springende revelaties terug. Later volgt nog meer nieuws.Eurocucina 2012nieuws
  Het geheim van Le Creuset: de chocoladetaart
Met behulp van de kwaliteitsvolle aardewerken taartvorm bereid je duizend en één zoete lekkernijen ...
  Kookmakkelijk: Algerijnse couscous met dadels en amandel
KOOKmakkelijk is een organisatie die wekelijks evenwichtige menu's opstelt, hier alle boodschappen voor ...
  Belgische Tricolore ijslolly van Cuisipro
Hete dag? Verfris het moment met een toepasselijke WK ijslolly! De Cuisipro ijsvormen lenen zich tot ...
  Mozzarella-tomaat pizza met de Max Sports Limited microgolf
Een knapperige pizza met verse ingrediënten, daar doe je nóóit verkeerd mee. Maak gebruik van de ...
meer recepten
  Batibouw: Keukendossier 2014
In 2014 Batibouw bezoeken? Dat betekent botsen op inspirerende keukens die plaats maken voor gepassioneerde ...
meer dossiers