nieuws

Dossier Whisky: het gouden godendrankje : Zo geniet je van de perfecte whisky

Zo geniet je van de perfecte whisky

Welke glazen zijn perfect om de meest optimale smaakbeleving van whisky te hebben? Niet alleen de smaakpapillen maar ook de ogen worden verwend met deze glazen!

1. Voor de whiskyliefhebberEen echte whiskyliefhebber weet dat je het godendrankje niet zomaar uit elk glas kan drinken. Peugeot lanceert met deze degustatieset een perfect geschenk voor de kenner. De set bestaat uit een degustatieglas en een koelelement. Hoe werkt het? Haal het koelelement uit je diepvriezer en plaats het glas erop. Giet whisky in het glas en laat enkele minuutjes op temperatuur komen. Nu kan je genieten van een tongstrelende whiksy waarbij de aroma's ten volle tot uiting komen.

PEUGEOT PRIJS < € 39,- (waar te koop)


2. Drink whisky als een proWhisky is de nieuwe trend als het over heerlijke alcoholische drankjes gaat. Een goede whisky dien je uiteraard te genieten uit een gepast glas. Dit degelijke whiskyglas zit goed in de hand en heeft een pure vormgeving gekregen..

NUDE PRIJS < € 22,50 (waar te koop)


3. Tulpvormig whiskyglasVoor de echte whiskyliefhebbers heeft Schott Zwiesel dit knappe glas ontworpen. Misschien hebben ze zich geïnspireerd op de ronde lijn van de gemiddelde whiskydrinker.. Het ronde buikje geeft de nodige zuurstof aan het godendrankje. Het glas ligt goed in de hand.

SCHOTT ZWIESEL PRIJS < € 8,95 (waar te koop)


4. Strak glas met mat detailAls je een whiskyglas zoek zonder al te veel poespas, moet je het bij Arcoroc zoeken. Het is een strak doch tijdloos whiskyglas die je gegarandeerd heel wat smaakvolle momenten doet beleven!

ARCOROC PRIJS < € 2,89 (waar te koop)


5. Ijsblokjes zonder waterDeze chillstones uit de Point-Virgule cocktailcollectie bieden een origineel alternatief voor ijsblokjes! Deze set bevat 9 chill stones en een handig suède opbergzakje. De steentjes zijn vervaardigd uit gerecycleerde zeepsteen en zijn heel gemakkelijk te gebruiken. Het volstaat de steentjes af te spoelen en in de diepvries te plaatsen. Zo zijn ze elk moment klaar voor gebruik. Dankzij hun unieke vorm rollen deze steentjes vlot in uw glas zonder het te beschadigen. De chill stones koelen uw drank zonder aan te lengen of de smaak af te zwakken. De chill stones kunnen in elke drank gebruikt worden. Na gebruik gewoon afspoelen en afdrogen.

POINT-VIRGULE PRIJS < € 13,95 (waar te koop)


6. Ultieme whisky-ervaringOok Vin Bouquet zorgt voor de ultieme whisky-ervaring met deze ijsblokjes zonder water. De chill rocks steek je altijd klaar in je diepvriezer. Wanneer je wil genieten van een whisky, doe je enkele rocks in je glas. Zo blijft het godendrankje op temperatuur en blijft de smaak optimaal.

VIN BOUQUET PRIJS < € 14,- (waar te koop)Meer nieuwigheden:
whiskyglazen
Dossier Whisky: het gouden godendrankje : Zo geniet je van de perfecte whisky


Gepubliceerd op : 22 februari 2016 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief

Dossier Whisky: het gouden godendrankje

Ben jij ook verzot op dat gouden godendrankje? In 2016 staat whisky bij heel wat fabrikanten in de kijker. Wij geven je alvast een smakelijk overzicht!Dossier Whisky: het gouden godendrankjeselect distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.parentid=9807 and a.type<>10 order by a.dossier_volgorde

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.parentid=9807 and a.type<>10 order by a.dossier_volgorde

nieuws

laatste nieuws in table

meer nieuws in table