nieuws

Ripplemaker: 3D-kunst op je cappuccino

Wie onder de indruk is van een hartje in het melkschuim van je cappuccino, heeft deze Ripplemaker nog niet ontmoet. De gesofisticeerde koffiemachine maakt echte kunstwerkjes van je kopje koffie. Zo kan je vanaf nu je je selfie zien in het melkschuim van je cappuccino!

Oneidig aantal mogelijkheden

De Ripplemaker maakt van een cappuccino drinken een echte belevenis. Het apparaat print als het ware een tekst of afbeelding op het melkschuim. De mogelijkheden zijn oneindig! Van je huisdier tot een selfie, van ‘Can I get your number’ tot een huwelijksaanzoek. Je beleeft gegarandeerd onvergetelijke momenten met de Ripplemaker.

Klantenbinding

Het toestel is als particulier misschien wat duur (een kleine 1000 euro) maar voor de horeca is het een echte meerwaarde voor je zaak. De Ripplemaker is de ideale manier om aan klantenbinding te doen en ze een persoonlijke ervaring te geven. Ook de klanten kunnen zelf, via de app, ripples maken.Hoe werkt het?

Maak een kopje koffie en giet er het melkschuim op. Plaats het kopje op het voetstukje van de Ripplemaker. Via een liftje wordt het kopje omhoog getild en onder de printer geplaatst. Via het grote LCD touch screen druk je op ‘ripple it’ en in enkele seconden tijd wordt er iets geprint op het schuim. De Ripplemaker kan dus geen koffie maken, enkel iets printen op het melkschuim.

Zelf creatief aan de slag!

Via de app of de website kan je bestaande figuren en teksten kiezen en sturen naar het toestel. Maar ook eigen creaties kunnen toegevoegd worden. Echt kinderspel! Opvallend aan de print is dat er zelfs een 3D-effect te zien is in het melkschuim.De tekst of foto wordt geprint aan de hand van de Ripple pods, dat zijn capsules die samengesteld zijn uit koffie-extract van de Arabica en Robusta koffiebonen. Elke pod is goed voor meer dan 1000 ripples.

Nog niet beschikbaar in België

Het toestel is nog niet beschikbaar in België. Op de website kan je een formulier invullen om zo op de wachtlijst komen te staan. Een ding is zeker, de Ripplemaker zal bij heel wat mensen in de smaak vallen!

Prijs: +/- 923 euro

Meer nieuwigheden:
espressomachine
koffiemachine
Gepubliceerd op : 14 januari 2016 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=2 and a.id not in (9738)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=2 and a.id not in (9738) order by a.datum_online desc, a.created desc

cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws

laatste nieuws in huishoudelektro

meer nieuws in huishoudelektro
  • 3-sterren vriesvak
    In een vriesgedeelte met 3-sterren kan je langdurig bewaren op een temperatuur van -18°C maar kan je geen producten invriezen.
meer...
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9