nieuws

Illy lanceert slank espressotoestel

Dat Illy een betrouwbare partner is als het over koffie gaat, is al lang duidelijk. Dit najaar stelt het merk graag hun nieuw espressotoestel voor. Alweer schiet Illy recht in de roos met dit bevallige toestel.

Slanke lijn
Allereerst springt het ontwerp onmiddellijk in het oog. Het toestel heeft een slanke lijn en een zeer compact formaat gekregen. Daarnaast oogt z'n glanzende zilveren jurkje meteen heel chic. Het zou dan ook zonde zijn om dit toestel te verstoppen achter een kastdeur.Capsules
Ben je een echte espressoliefhebber? Dan is dit toestel iets voor jou. Om het makkelijker te maken voor de gebruiker, heeft Illy ervoor gekozen om capsules te hanteren. Bovenaan het toestel kan je een gedeelte openklikken om er de capsule in te steken. De gebruikte capsules worden in een apart reservoir verzameld. Het waterreservoir zit naadloos verwerkt in het design onderaan de espressomachine.

Na 30 minuten van inactiviteit, gaat het toestel zich automatisch over naar een energiebesparende modus. Het toestel is daarnaast voorzien van twee touchknoppen om de grootte van je kopje koffie te kiezen. Het resultaat is een koffie die perfect in balans is en je de ultieme smaakbeleving geeft!

Een geslaagd design en praktische functionaliteiten slaan de handen hier op sublieme wijze in elkaar!

Meer nieuwigheden:
espressomachine
Gepubliceerd op : 22 oktober 2015 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=2 and a.id not in (9527)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=2 and a.id not in (9527) order by a.datum_online desc, a.created desc

cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws

laatste nieuws in huishoudelektro

meer nieuws in huishoudelektro