nieuws

Poggenpohl presenteert paradepaardje P’7350

Keukenbouwer Poggenpohl heeft er een nieuw paradepaardje bij, met dank aan autofabrikant Porsche. Voor de ontwikkeling van de P’7350-keuken deed de Duitse fabrikant van hoogwaardige keukeninrichtingen immers (opnieuw) een beroep op de Porsche Design Studio.

Poggenpohl en Porsche staan elk in hun branche garant voor een uniek design, waarbij het functionele aspect tot in de perfectie wordt benaderd en enkel hoogwaardige innovatieve materialen worden ingezet. Gezien hun gelijkaardige filosofie leek het maar een kwestie van tijd voor beide bedrijven elkaar zouden treffen. De P’7340, de eerste co-creatie voor dit partnership uit 2009, gooide hoge ogen en betekende een mijlpaal in de geschiedenis van de inbouwkeuken.Met de P’7350 wordt de samenwerking nu hernieuwd. De P’7350, dit jaar voor het eerst te zien tijdens EuroCucina in Milaan, excelleert door het buitengewone design, een eigen interpretatie door de Porsche Design Studio van de horizontale lijnvoering van de klassieke keuken.Maar een goed ontwerp staat en valt natuurlijk met de maakbaarheid ervan. Poggenpohl is er uitstekend in geslaagd innovatieve high-end productietechnieken in te zetten om de opvallend hoogwaardige afwerking bij de P’7350 te bekomen. Door de industriële verstekbewerking bij de afgeschuinde front en romp wordt een subtiele verticale lijn gevormd, zo fijn dat de componenten wel lijken te versmelten. De zaagsnede wordt ook telkens afgewerkt met een aluminiumprofiel met rvs-look, om zo de buitengewone techniek en het innovatieve design nog meer te benadrukken. Verder valt de keuken ook op door de aanwezigheid van ‘blades’, verticale aluminiumlijsten met rvs-look, die het innovatieve design van de keuken nog meer accentueren.De P’7350 komt er in drie neutrale, effen tinten, telkens in zowel matte als glanzende lak, en een elegant grijs notenfineer. De P’7350 weet eveneens indruk te maken wanneer de kleuren onderling worden gecombineerd, zoals bij bovenstaand voorbeeld waar grijs hand in hand gaat met wit. Men kan het ontwerp ook aanvullen met fronten in het grijze notenhout. Ook zo verkrijgt men een geheel nieuwe look, die het uitzonderlijke karakter van deze keuken nog verder in de verf zet.

De P’7350 sleepte intussen ook al verscheidene internationale awards in de wacht

Meer nieuwigheden:
keukens
Gepubliceerd op : 26 november 2014 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=881 and a.id not in (8657)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=881 and a.id not in (8657) order by a.datum_online desc, a.created desc

cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
1 2 3 ... 8 volgende >>

laatste nieuws in keukens

meer nieuws in keukens
  • Hi-macs
    HI-MACS is een geavanceerd mineraalmateriaal dat bestaat uit 75% natuurlijke mineralen en pigmenten die samengebonden zijn met een acrylaat. De natuurlijke acrylsteen die uit dit proces ontstaat, is zeer duurzaam, heeft een...
meer...
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
MAAK UW KEUZE IN KEUKENS :