nieuws

Dossier: All that...Jazz : Eva Solo vult je beker, kleurt je dag

Eva Solo vult je beker, kleurt je dag

Dit Scandinavisch merk staat voor puur plezier in de keuken, aan tafel. Telkens weer. Dat bewijzen zij vandaag ook met hun nieuwe tumblers in aardkleuren.

Bij het presenteren van nieuwigheden beantwoordt Eva Solo telkens weer aan die Deense vraag naar simplistisch schone functionaliteit. Producten van dit merk bieden een alledaags gebruik in een verrassend jasje. Zo ook deze tumblerglazen. Verkrijgbaar in drie nieuwe kleuren - limoen, smokey grijs, laguneblauw - oogt de collectie zomers fris voor elk soort gebruik.

Zin in een kleurvolle cocktail, een fond whisky, proevertje witte wijn, warme kruidenthee of gewoon een koud glas spuitwater? Je Eva Solo’s haal je constant weer uit de kast. Zowel voor koude als warme dranken, want het glaswerk is resistent tot 65°C. Het geharde glas houdt de temperatuuur van je drank ook langer vast.

Dankzij hun eenvoudig no-nonsense ontwerp en leuk formaat presenteer je deze tumblers ook aan je gasten, op een chique souper of casual picknick.
Inhoud: 25 cl

Tumblerglas < € 19,95
EVA SOLO
Dossier: All that...Jazz : Eva Solo vult je beker, kleurt je dag


Gepubliceerd op : 13 februari 2013 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief

Dossier: All that...Jazz

Details, verhalen, markeringen, opnames en beelden. Het Jazz verleden van diens origine tot het nu, is goed gedocumenteerd. Elkeen van ons weet ook welk gevoel en beeld op te roepen bij jazz. En toch: de definitie van het woord? Onmogelijk.Dossier: All that...Jazz
Details, verhalen, markeringen, opnames en beelden. Het Jazz verleden van diens origine tot het nu, is goed gedocumenteerd. Elkeen van ons weet ook welk gevoel en beeld op te roepen bij jazz. En toch: de definitie van het woord? Onmogelijk.

De aanloop van het genre kan in de tijd geplaatst worden: jaren 1920, New Orleans. Sindsdien neemt jazz een ongelofelijke spin. Jazz is hot en verhuist mee naar Chicago, NY, waar muzikanten er hun eigen interpretatie aan beginnen geven. Nieuwe muziek ontstaat live op straat, in de studio’s en kan tot op vandaag een heuse evolutie uittekenen. Jazz is de nog enigste levende, Amerikaanse, kunstvorm.

Pagina’s neerpennen over de successen van een Louis Armstrong, Ella Fitzgerald. Corrupte verhalen onderzoeken over het Chicago en New York van die ontwikkelende tijd. Dat doen we hier niet. Ik heb het immers meer op de sfeer rond deze muziek begrepen.

We nemen de vibe te pakken: denk aan elegante koppels, koude straten, schoenenpoetsers die hun cent verdienen, speakeasy bars waar de consumptie van alcohol in alle stilte gebeurt - een geschenk van de in januari 1920 doorgevoerde drooglegging in Amerika, home of the free. Wij zoeken de heerlijk gezellige en rokerige oververduisterde ruimtes op, waar bebop muziek de toon zette voor de avond en er van een goed glas genoten werd.

De jazzy barcultuur betrekt meer dan whisky alleen. Iconische dranken kan je gaan zoeken in zowel wijn, whisky en cocktails. Gedurende één week, dompelen we je dan ook graag onder in het speakeasy gevoel. Proef langzaam en wel van een fantastisch glas mysterie. Verkleden hoeft niet, maar zet toch maar die op vinyl vereeuwigde legendes op. Boxen aan, santé.

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.parentid=7148 and a.type<>10 order by a.dossier_volgorde

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.parentid=7148 and a.type<>10 order by a.dossier_volgorde

nieuws

laatste nieuws in table

meer nieuws in table