nieuws

Hemelse helper in je keuken: Artisan draadloze staafmixer, Kitchenaid

Je komt de keuken binnen, een walm van hete - verse - confituur. Het overwelmt je, gedachten en herinneringen. Je maakt ze toch ook zelf, niet? Kitchenaid helpt je op weg met zijn pronkstuk: de 5KHB3583 staafmixer, in maart beschikbaar!

Bepaalde tools in je shuifla zijn gewoonweg onmisbaar. Zo ook deze Artisan staafmixer; een puur prachtig stuk, een staaltje design van de hoogste plank. In een vurig rood of mat zwart imponeert hij elke passant.

Uiterlijk telt, daar kan je niet omheen. Maar hoe presteert deze mixer? Wat zijn haar fysieke capaciteiten?

INNERLIJK ARTISAN.
Vrouwelijke power onthuld.
Wat verwachten wij van een staafmixer anno ‘13? Dat hij mengt, maalt, hakt en opschuimt? Dat is een evidentie. Dat je staafmixer dit alles ook doet zónder kookpannen te beschadigen, is misschien een nieuwigheid. Deze Artisan laat immers je pannen en potten intact - krasvrij - dankzij de allereerste, gepatenteerde, afneembare panbeschermer. Dit voetje is de eerste in een reeks van opmerkelijkheden.

Het vernieuwende exemplaar bezit drie RVS messen. Deze zijn afgedekt en bijgevolg spatvrij. Ze kunnen verwisselbaar worden ingezet met een krachtige gelijkstroommotor op wel vijf diverse standen, dit weergegeven door een lichtindicator. Een S-vormig mes gebruik je voor smoothies, soepen, babyvoeding. Een tweede, multifunctioneel mes, schakel je in voor het crushen van ijs, fijnhakken van vlees en het persen van vers fruit. De opschuimer, klik je als derde mogelijkheid in als je hunkert naar pannenkoekenbeslag, een wolkje voor je latte...

Het unieke? Deze schoonheid is draadloos. Via de lithium ion batterij ga je de mixer opladen waarna je met vol comfort de keuken ronddwarrelt. Puur genot tijdens het kookplezier! Bonuswaarde? De Artisan werkt geruisloos en blinkt met een metalen body en zachte greep uit in luxe en duurzame doeltreffendheid.

Kies je voor de editie mét accessoires (5KHB3581), vind je in het pakket extra’s voor dat additioneel paar handen wanneer je die het meeste nodig hebt. Inclusief: hakselhulpstuk, garde, twee mixstaven (20 en 33 cm) en mengbeker (1 liter) met antispatdeksel.

POSSIBILITEITEN.
Met een staafmixer doe je meer dan je denkt! Vleesbereidingen, pittige dips, shakes, kruimeldeeg bereiden, glazuur mengen, soep mixen, latte toppings, warme confituur. Test het maar uit! Meer inspiratie nodig? Check dan eens de vele KitchenAIDboeken...

Pronk je graag met dit ontwerp en heb je ze graag binnen handbereik? Een praktische ophanghaak zorgt hiervoor... Voor alle zomerreizigers die hun préféré kitchen tools graag meezeulen, is er de veilig voorziene opbergdoos.

5KHB3581 (full option) < € 299
5KHB3583
Meer nieuwigheden:
KITCHENAID
mixer
mixer accessoires
Gepubliceerd op : 9 februari 2013 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=2 and a.id not in (7146)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=2 and a.id not in (7146) order by a.datum_online desc, a.created desc

cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws

laatste nieuws in huishoudelektro

meer nieuws in huishoudelektro