filmpje Samsung Twin oven: de revolutie in aantocht

De Twin Convection, dubbele heteluchtoven, ziet er met zijn clean look in roestvrij staal bijzonder stijlvol uit. Dit is echter níet zijn geheime troef; die vind je namelijk binnenin, in de wonderbaarlijke prestaties van deze oven.
De intelligente opties en futuristische innovaties op onze huishoudtoestellen vandaag, worden alsmaar een grotere realiteit voor ons - het grote publiek. Technologie gaat vooruit, wij lopen mee. Als vooruitstrevend bedrijf past Samsung deze filosofie met succes toe op hun elektro toestellen; en bijgevolg ook op deze Twin Convection.

Bij de voorstelling van deze Samsung revolutie maken wij kennis met sterrenchef Lionel Rigolet, Comme Chez Soi. Gebruik makend van de talloze mogelijkheden van de Twin (stoom)oven, bereidt hij ons een extravagant maal.

Wat kan dit ontwerp nu concreet?
Vooreerst bedien je met een simpele aanraking de tiptoetsen van het verlichte display. Met dit bedieningspaneel houd je de functies van de oven in check. De Twin Convection stelt je in staat 2 diverse gerechten, met 2 verschillende temperaturen en 2 andere bereidingstijden op hetzelfde moment te realiseren. Een diner komt nu dubbel zo snel op tafel, waardoor je zelf ook van meer tafelplezier kan genieten.

Een voorbeeld: De vis als voorgerecht heeft maar 25 min nodig aan 120°, maar terwijl laat je de ossenhaas braden op 150° voor wel een uurtje of meer. Later combineer je het vlees met een homemade taart. Of je steekt een kip bovenaan en maakt ondertussen gebruik van de stoomfunctie? Opties oneindig.

Het geheim van puur en bewust gezond koken vind je in de Real-Steam bereidingsfunctie. Door de hulp in te roepen van de glazen stoombereidingsschaal, ben je gemakkelijk op weg naar een optimaal gezond en evenwichtig leven. Een subtiel verstopt waterreservoir vul je - tijdens de preparatie - bij en tap je ook eenvoudig af.

De oven schoonmaken? Dat is verleden tijd. Het aanschakelen van een Steam Clean toets doet de klus voor jou. Je kan hier rekenen op een hygiënische reiniging die vetresten week en zacht maakt zodat je ze maar met een doek weg te vegen hebt. Schone oven, mooie maaltijden, exceptioneel plezier.

De Twin Convection oven is ter beschikking vanaf € 699 tot € 1599 voor de Steamversie.
SAMSUNG  
bekijk meer video's