nieuws

Naar de stembus! Sommelier of the Year '13

Wijnliefhebber? Connaisseur? Amateur? Dan werk jij vast graag mee aan de 4e editie van Sommelier of the year! Een verkiezing voor professionelen die perfect thuis zijn in de specialiteiten van vandaag, een uitstekende wijn-technishe bagage bezitten en bovendien met charme en communicatieve ease de mensen warm maken voor de uitzonderlijke kwaliteiten van hun wijnproduct.

Voorheen mochten wij reeds kennis maken met de laureaten Pieter Verheyde - Hof van Cleve (2010), Joachim Boudens - Hertog Jan (2011) en de ex aequo winnaars Andy De Brouwer - Les Eleveurs (2012) en Fabrice D’Hulster - Sea Grill (2012). Dit jaar opnieuw wordt de sommelier beoordeeld op een dagdagelijkse ambitie en zuiver professionalisme. Een initiatief van firma Meyhui - specialist in de gedekte tafel - in samenwerking met Foodprint - hét culinaire jaarboek.

Uiteraard moet men over de nodige ervaring beschikken, wil men participeren aan de verkiezing: Met een minimum leeftijd van 25, kan je als Belg met beroepservaring in de wijnsector, deelnemen. Een Sommelier of the year bezit vervolgens over een technische, communicatieve vaardigheid. Daarbij is hij of zij bekwaam om een evenwichtige samenstelling in de wijnkaart te brengen, wat betreft keuze en prijs-kwaliteit.

Stemmen is zo gebeurd. Daarbij vind je op de site het hoe en het waarom. Ben je overtuigd van de capaciteiten van een bepaald sommelier, maar staat deze niet in de lijst? Voeg deze naam dan gerust toe aan de deelnemers. De uiteindelijke laureaat wordt uit een preselectie - uitgekozen door een team van specialisten - voorgedragen en vereeuwigd in Foodprint 1213. Dit boek verschijnt in maart 2013.

Wie wordt Sommelier of the Year 2013?

Succes! Buon vino!

Gepubliceerd op : 8 december 2012 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=1061 and a.id not in (7038)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=1061 and a.id not in (7038) order by a.datum_online desc, a.created desc

cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws

laatste nieuws in table

meer nieuws in table