<< vorige 1 / 11 foto's volgende >>

fotospecial Een bruisend, levendige tuin met Eva Solo

Design- en architectuurtrends worden vandaag doorgevoerd in onze gehele levenssfeer. Zo vertalen we ook milieubewuste interieurideeën van het huis naar de tuin. Eva Solo demonstreert hier het voorbeeld: Uitgaande van de nuttige voederhuisjes voor overwinterende vogels in Vlaanderen, ontwikkelen zij een aantal concepten voor deze gevederde vrienden.

De Feeder balls, bijvoorbeeld, zijn catchy items die de tuin in kleur doen baden. Dankzij het helder glas van de voederballetjes, kan je de vogels makkelijk gadeslaan. Daarbij zal hun zomerse aanwezigheid en vrolijk gezang een plezier zijn voor allen. Je hangt dit ingenieuze ontwerpje aan de takken van de boom, aan het onderdak...

Het voedertafeltje, tevens een ontwerp van Eva Solo, oogt meteen modern. Binnenin de twee halve cirkels kunnen de kleine vogeltjes zich makkelijk verstoppen, zich voeden en overwinteren. Wit staal geeft het object een frisse toets en het afvoergaatje zorgt voor een droge rustplaats voor de mussen in jouw tuin.

Op twee manieren laat je de vogels binnenvliegen bij je thuis: Een staand model plaats je willekeurig in het gras - op bijhorende paal - ofwel kies je voor de hangende versie, die je net zoals de feeder balls van een boom of een struik laat hangen... Dit is een prettig geschenk voor dierenliefhebbers van iedere leeftijd!

Feeder balls - set van 2 < € 29,95
Bird table - hangend < € 75
Bird table - staand < € 89

laatste nieuws in huishoudelektro

meer nieuws in huishoudelektro
advertentie :