nieuws

Beleef de ruimte! French Door, Samsung...

Deze French Door koelkast is door zijn Space Max technologie meteen de ruimste binnen zijn klasse. Met een elegante finish straalt hij moderniteit én functionaliteit uit. Dankzij een uniek bedachte verslade en plaatsbesparende led-lampen overtuigt deze French van Samsung met volle kracht.

Het zijn de authentiek nostalgische vensterluikjes die we in Frankrijk spotten, die de aanleiding zijn voor de term French Door. Het principe in handeling is bovendien dezelfde: je opent met beide handen beide luikjes en groet zó de dag, de wereld, de mogelijkheden.

Meer en meer zien we een trend naar koelkasten binnen een soortgelijk principe. De French Door wijst dan ook naar een toekomst niet zo veraf. Waarom? Zijn capaciteiten rijken ver en bieden ons niet alleen in design, maar vooral in comfort een meerwaarde, passend in 2013.

Bij een eerste oogopslag merken we het verschil in indeling. In plaats van twee lange deuren (één voor koelkast, één voor diepvries) tot de grond, is deze Samsung French Door opgebouwd uit twee deuren bovenaan en een diepvrieslade onderaan. De Space Max innovatie biedt deze koelkast dunnere isolatiewanden en méér opslagruimte - een indrukwekkende 520 liter inhoud - terwijl hij níet meer plaats inneemt dan je standaard koelkast. En door het ontbreken van een scheidingswand kan je er grote schalen in kwijt. Led-lampen binnenin roepen ieder vergeten hoekje tot leven.

Verbazend in design, tref je hier ook een waterdispenser met Espressolook aan. Een verfrissend glaasje tap je dankzij de Clean Water filter af, winter of zomer. Maar het is de specifiek ontwikkelde verslade en Twin Cooling Plus technologie die het meeste boeit.
Wat houdt dit concept juist in? Door voedingswaarden op een constante en bijgevolg, ideale temperatuur te bewaren, houd je de ingrediënten niet langer opgesloten in je koelkast; ze blijven immers langer vers en smaakvol. Een sterk argument hierbij, is Samsung’s aanvulling van de verslade, waar je een integrale zalm in kwijt kan. De Plus refereert naar een koeling in twee gedeeltes apart. Zo worden ijsblokjes of vis niet beïnvloed door een sterke camembert uit het andere koelvak.

Bewust van zijn ecologische afdruk, verbruikt de Samsung French Door tot 25% minder energie dan de standaard A-label koelkast. Daarbij verrast deze classy French zelfs de grootste gezinnen.

RFG23UERS1 French Door < € 2.299
Gepubliceerd op : 22 november 2012 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=2 and a.id not in (7012)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=2 and a.id not in (7012) order by a.datum_online desc, a.created desc

cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws

laatste nieuws in huishoudelektro

meer nieuws in huishoudelektro