filmpje Cosy & Trendy zet je keuken 500° overkop

Stop groenten, vlees en aardappelen in je Grill & Drop potje en help ondertussen je kleinsten met het huiswerk. Deze glazen schotels zijn ontwikkeld voor een vooruitstrevend gezin, met zin in fun met food, zin in vooruitgang en vernieuwing.
Een moderne keuken vraagt up-to-date snufjes en materiaal. Meer dan ooit, zijn wij op zoek naar goed gerief dat in ons drukke leven overleeft en ons mogelijkheden biedt. Multifunctioneel keukenmateriaal helpt ons al een stuk op weg. En met deze serie 500° van Cosy & Trendy tover je in puur gemak de lekkerste dagelijkse bereidingen op tafel!

Geheimen ontluikt - Hoe maken deze schalen de kip zo sappig?
Wanneer je een exemplaar in de handen hebt, merk je onmidellijk de aanwezigheid van kleine nopjes - of spikes - aan de binnenzijde van het deksel. Tijdens de bereiding van de maaltijd stijgt damp op, richting uitstulpingen. Hier worden waterdruppels gevormd die aan de nopjes blijven hangen en op hun beurt het gerecht opnieuw bevochtigen. De vicieuze cirkel behoudt en bewerkstelligt de optimale smaak van bijvoorbeeld zalm, courgette en kerstomaten. Een snelle lunch of een groot diner? Met wel negen verschillende uitvoeringen (rond-rechthoekig-ovaal) kan je voor iedere gelegenheid aan de slag!

Geheimen ontluikt - Hoe maken deze schalen dat de pudding of de steak niet aanbrandt?
Een geribbelde onderzijde van elke glazen schaal binnen de reeks 500°, reduceert het risico van aanbranden en kleven. In de oven, microgolf of op de elektrische kookplaat? Je plaatst je gerecht met vertrouwen op iedere manier.

Geheimen ontluikt - 500°?
Het glas is dermate sterk dat je deze mag opwarmen tot een maximum én minimum temperatuur. Wat over van je weekendse feestmaal? Plaats je 500° in de diepvries (tot -50°) om hem erna zó in de oven op te warmen tot - je raadt het - +500°...
Benieuwd naar meer? Bekijk dan het flashy filmpje.
500° BY COSY & TRENDY  
bekijk meer video's
MAAK UW KEUZE IN KITCHEN :