nieuws

Stack je plezier!

Stack - het verfrissende passe-partout servies van Cosy&Trendy - verrast in eenvoud en stijlvolle pracht. Helder blauw of in een beige aardetint, past deze serie thuis op ieders keukentafel.

Een eenvoudig gevoel van genot vind je vaak in de kleinste dingen. Of het is een grappige anekdote, een zicht uit de wagen. Maar het allervaakst, treffen we ons gelukkig bij de thuiskomst, het familiemoment en nog méér: bij de tafelcultuur. Of het nu op zondag is of op een doordeweekse avond, wij gebruiken graag mooie en eerlijke materialen. Dit geldt voor onze potten en pannen, maar zeker ook voor het servies waaruit we eten, uit welke schaal je een sappig stuk fruit plukt...

Met die bruikbare esthetiek voor ogen, ontwikkelde het Vlaamse Cosy&Trendy een reeks stapelbare porseleinen schalen en borden die je onmiddellijk in een sfeer winden. Dat mediterraanse tintje klopt hier helemaal: Zowel in vormgeving als in kleur blijft Stack sober en meervoudig in functie. Je gebruikt de ovalen bowls als diep soepbord, fruitschaal en zó veel meer. Muesli en verse volle melk in je Stack? Ideaal voor een feel good moment, op ieder tijdstip van de dag.

Het servies is gelakt in beige of blauw en bevat vier items: het dessertbord, het diep bord en twee platte borden voor ontelbaar veel bereidingen. De afranding van alle items zorgt ervoor dat Stack een tijdloze stijl uitstraalt. Net daarom dat deze zuiderse collectie ingezet kan worden voor zowel feestelijkheden als voor dagelijks servies. Een rondje in de vaatwas, een mooi gedekte tafel en de Stack borden die het geheel in sfeer vervolledigen... À table!

Dessert plate (ø 20cm) < € 5,90
Soup bowl (ø 20cm) < € 7,50
Plate (ø 26,5cm) < € 8,90
Plate (ø 30,5cm) < € 9,90
Gepubliceerd op : 3 november 2012 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=1061 and a.id not in (6987)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=1061 and a.id not in (6987) order by a.datum_online desc, a.created desc

cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws

laatste nieuws in table

meer nieuws in table