nieuws

Blitse blenders bij Domo

De My blender is de handige weg naar snelle fruitsapjes in één enkele pulse beweging. Met een 600 en 300 ml fles onderhoud je zowel thuis als onderweg je gezonde levensstijl. Met zijn BPA-vrije eigenschap is deze Domo ook Eco vriendelijk.

Is het je ook al overkomen? De fruitmand is lekker gevuld maar je raakt er maar niet toe om van elk stuk fruit op zijn rijpste moment te smullen. Een ideale oplossing hiervoor is originele sapjes maken!

De My blender betekent ook extra tijd winnen 's ochtends. Dit apparaat is namelijk drinkfles en blender in één. Bovendien bereid je de lekkerste sapjes met één enkele pulse beweging: een gemakkelijke en snelle toepassing. Wonder bij wonder lopen de eco flesjes ook niet uit. Een afsluitbare drinktuit zorgt hiervoor.
Inclusief, zijn de 600 en 300 ml flessen. Je neemt de My blender zó overal mee naartoe en hergebruikt je rode,groene of oranje vriend keer en keer opnieuw.

Zeker voor de jeugd en werkende mensen is de My blender een handig tool. Aangepast aan de drankhouder in de auto geniet je van een frisse smoothie, waar je ook gaat of staat. Daarbij maak je iedereen in de aula stikjaloers met je eigen creatie.

Super, zijn de combinaties die je creëert: Gebruik je fantasie en voeg wat yoghurt, confituur, ice-tea of cava toe aan je gesneden fruit. In een frisse bui? Basilicum blaadjes of een hint van gember geven een extra pittige toets aan je drankje!

We horen ook dat sommige kinderen liever met een koek en chocomelk naar school gaan. Probeer eens in hun boekentas een aardbeien-appelsien shake in een blits gekleurde fles te stoppen; morgen vragen ze er opnieuw naar...

Geschikt voor de vaatwas.

DO434BL (rood) < € 34.99
DO435BL (oranje) < € 34.99
DO436BL (groen) < € 34.99
Meer nieuwigheden:
DOMO
blender
Gepubliceerd op : 3 oktober 2012 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=2 and a.id not in (6933)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=2 and a.id not in (6933) order by a.datum_online desc, a.created desc

cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws

laatste nieuws in huishoudelektro

meer nieuws in huishoudelektro
  • FlexiClip bakgeleiders
    Flexibel inzetbaar op elke ovenbreedte en bereidingsniveau. Voordelen: behandelen van het gerecht buiten de hete ovenruimte, vullen en uithalen in willekeurige volgorde en vrij zicht op elk niveau.
meer...
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9