dossier

Het keukenjournaal

De Küchenmeile is een event op zich; men showt er de nieuwigheden voor het komende jaar, presenteert er de hot new trends. Dit allemaal met een enthousiaste liefde voor design. Je merkt er de zin voor vooruitgang, en die delen wij nu ook graag met jullie...


Het keukenjournaal






   Print dossier

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.parentid=6920 and a.type<>10 order by a.dossier_volgorde

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.parentid=6920 and a.type<>10 order by a.dossier_volgorde

Gepubliceerd op : 29 september 2012 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

laatste nieuws in kitchen

meer nieuws in kitchen
  • Pocheren
    Pocheren is het garen van een ingrediënt in een vloeistof die net niet kookt(90°C). Door deze lage temperatuur stollen de eiwitten van het product niet waardoor het mals en sappig blijft.
    De meest eenvoudige methode is de...
meer...
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
MAAK UW KEUZE IN KITCHEN :