nieuws

Stem & win een goodie bag

Verjaardagen, nieuwjaarsfeestjes, instuif van de nieuwe woonst, zoveel leuke gelegenheden waarbij het vaak een ware queeste is om net dat juiste geschenk te vinden. Terugvallen op de zoveelste cadeaubon willen we graag vermijden, want een cadeau hoort in de eerste plaats persoonlijk en origineel te zijn. De branche van de tafelaccessoires, geschenkideetjes en keukenartikelen reikt daarom op 9 oktober voor de derde maal haar ‘Home & Deco Trophy’ uit.


Stem & win een goodie bag
Door middel van de 'Home & Deco Trophy' hoopt Comeos een gepast geschenkidee aan de consument aan te bieden, binnen de zes verschillende thema’s ‘Kitchen & Cooking’, ‘Drinking, Wine & Bubbles’, ‘Living & Giving’, ‘Eating & Dining’, ‘Outdoor & BBQ’ en ‘Luxury’. Zodat jij, wanneer je op zoek moet naar een geschikt geschenk voor de feestdagen of een speciale gelegenheid, dankzij de deelnemende producten aan deze wedstrijd te allen tijde geïnspireerd kan blijven.

Het product dat het best scoort op vlak van innovatie, design en originaliteit wordt beloond, en jij kan mee gaan bepalen wie deze prestigieuze onderscheiding het meest verdient. Breng HIER jouw stem uit, en wie weet ben jij wel de winnaar van een flink gevulde goodie bag, waarin een product van elke deelnemende firma in steekt, samen met een lijst van specificaties van de gifts. Zonder meer een waardevol overzicht van de wedstrijd, zodat je ook thuis nog kan nagenieten en de producten kan gaan verkennen. Deelnemen is eenvoudig: verken de deelnemers, waarbij je op elke korte beschrijving kan gaan klikken voor extra info, vink vervolgens per categorie één winnaar aan, dit voor alle zes categorieën, en laat ten slotte jouw gegevens na. Op die manier kunnen wij je contacteren mocht jij de winnaar zijn van deze fantastische goodie bag vol met handige en leuke geschenken van de deelnemende firma's.
Veel succes.

Gepubliceerd op : 26 september 2012 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=2 and a.id not in (6885)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=2 and a.id not in (6885) order by a.datum_online desc, a.created desc

cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws

laatste nieuws in huishoudelektro

meer nieuws in huishoudelektro
  • MultiTab
    Door de MultiTab functie te activeren kunt u er zeker van zijn dat de duur van de cyclus en de temperatuur zijn aangepast aan het type afwasmiddel dat u gebruikt, waarmee de prestaties worden geoptimaliseerd.
meer...
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9