nieuws

Keuken. Koken. Claudia. Een Beka samenwerking

Vlaanderen’s hobbykok ís Claudia Allemeersch. Ook al dateert haar titel van het jaar 2009, verdient zij tot op vandaag deze eer. Vanaf deze herfst mag zij voor de komende twee jaar de ambassadrice van Beka zijn, en daar is ze zelf heel trots op.

Een toevallige ontmoeting

Opgestart in 1899 als een hoogkwalitatief merk voor kookgerei, werd Beka in 2000 gekocht door de Belgische industriële groep Allinox. Beka, verdeeld onder de groep Billiet-Vanlaere, betekent vandaag méér dan ooit tevoren. Zij staan garant voor degelijk en esthetisch tijdloos materiaal om uit te blinken in de keuken, ongeacht de leeftijd of het niveau van de kok achter het fornuis.

Sinds de West-Vlaamse Claudia de harten van Vlaanderen veroverde, heeft zij niet stil gezeten. Met drie succesvolle kookboeken op haar naam, een eigen column in het Nieuwsblad en talloze demonstraties in magazines en op televisie, is het geen verrassing dat zij nu net het gezicht wordt van Beka.

Door een toevallige ontmoeting kwam Claudia tot een effectieve samenwerking met het merk. Zo vertelt de hobbykok dat zij de hele zomer geprofiteerd heeft van de Franse Mediterranée in haar nieuwe Beka kookpotten. Zelf raadt zij de Cook’on sudderpot aan, die ondertussen niet meer uit haar keuken weg te denken is. Cook’on ziet eruit als je traditionele - bestemd voor oma’s geheime recepten - gietijzeren stoofpot. Verrassen doet hij echter met zijn lichtgewicht. Uit aluminium vervaardigd en voorzien van hittebestendige klepjes op de handvaten, is deze Cook’on easy in gebruik en nostalgisch in zijn uiterlijk.

Claudia en Beka, de gemene deler

Klasse. Passie. Een West-Vlaamse doorzettingsmentaliteit. Dit zijn de gemeenschappelijke factoren tussen de in Oostrozebeke gelegen firma Beka en de Roeselaarse Claudia Allemeersch. Met een eigentijds maar tijdloos design en een functioneel en superlicht gamma, zetten zij letterlijk iedereen aan het koken. Ben je een beginnende student, een hobbykok à la Claudia, of een rasechte chef? Beka biedt een uitgebreide keuze aan braadpannen, woks, tajines en kookpotten. De nieuwe ambassadrice spreekt zelf over degelijk én betaalbaar materiaal dat er echt mag staan.

De waaier

Tri-lux, meteen ook het nieuwste aanbod, richt zich tot de ambitieuze kok en stelt een reeks potten en pannen voor met een uitstekende warmtegeleiding. Opgebouwd uit meerlagig materiaal - aluminium en RVS - heeft de Tri-lux een speciale afgietrand om bijvoorbeeld het overgieten van sauzen te vergemakkelijken. Samen met de reeks Cook'on stoofpotten kan je heel wat gerechten aan!

Verder kunnen de Chef en de Chef eco-logic 100% - want dit merk denkt ook aan het belang van een ecologisch productieproces en verbruik - je hart veroveren. Elke lijn is geschikt voor om het even welke warmtebron.

Ontbijt maken, een stevige lunch of smaakvol diner met Beka ? Op naar de markt!

Gepubliceerd op : 5 september 2012 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=905 and a.id not in (6873)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=905 and a.id not in (6873) order by a.datum_online desc, a.created desc

cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws

laatste nieuws in kitchen

meer nieuws in kitchen
  • Demi-chefmes
    Een demi-chefmes dient om allerlei zaken fijn te snijden zoals groenten, aardappelen,... . Het wordt ook gebruikt voor het reinigen van vis.
meer...
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Nieuwigheden in kitchen

  Onderbouwdampkap
<  € 480 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

meer nieuwigheden in kitchen
MAAK UW KEUZE IN KITCHEN :