nieuws

TEST - De perfecte rolletjes ... dankzij Easy Sushi

Zoete pannenkoekenrolletjes voor het dessert of preirolletjes met kabeljauw en traditionele makirolletjes voor bij de aperitief ... met de Easy Sushi bereid je ze in een handomdraai. En daar hoef je geen volleerde Japanse meesterchef voor te zijn.

Sushiliefhebbers zijn gegarandeerd wel al eens vol enthousiasme aan de slag gegaan met norivellen en sushirijst. Om kort daarna tot de vaststelling te komen dat sushi maken niet zo eenvoudig is als het lijkt. Die perfecte sushirol die ze voor ogen hadden, blijkt een onsamenhangend geheel dat net voor je het in de mond probeert te stoppen genadeloos uiteen valt.

Bye bye bamboematje, hier is de Easy Sushi. En de naam onthult al heel wat, want aan de hand van een gemakkelijk te volgen stappenplan maak je in een wip één grote sushirol klaar, die je vervolgens in zes of acht hapklare sushirolletjes kunt versnijden. Hoe ga je te werk? (zie foto's hierboven):
    Stap 1 - Klap de Easy Sushi open.
    Stap 2 - Rol de film uit polypropyleen uit en klik het vast in het apparaatje. Plaats daarin het norivelletje en duw het aan zodat er een duidelijk zichtbaar geultje vrijkomt, waarin je de rijst en vis kunt schikken.
    Stap 3 - Plaats er vervolgens de vulling in.
    Stap 4 - Klap de Easy Sushi opnieuw dicht en trek de film aan. De sushirol wordt dankzij deze trekbeweging strak in het dichtgeklapte apparaat aangesnoerd en rondgedraaid. Jouw perfecte sushirol is een feit.
Ben je daarentegen geen sushifanaat en denk je meteen "deze Easy Sushi is niet aan mij besteed", dan heb je het bij het verkeerde eind. Want dit apparaatje helpt je bij het bereiden van allerhande rolletjes. Dankzij het bijhorende receptenboekje krijg je voldoende inspiratie aangereikt, maar wij lichten alvast een tipje van de sluier. Kwestie van je warm te maken voor dit leuke product en zijn talloze mogelijkheden: pannenkoekenrolletjes met rijst en speculoos of frambozen voor het dessertbuffet of tortillarolletjes met zalm en kruidenkaas, preirolletjes met kabeljauw voor de aperitieftafel... enkel nog een prikkertje en klaar is kees.

Bovenop het gebruiksgemak en de perfecte resultaten heeft dit gebruiksvoorwerp nog een belangrijke troef in handen. Namelijk zijn hygiënische karakter. In tegenstelling tot het bamboematje waar etensresten tussen de letterlijke mazen van het net kunnen blijven vastzitten, is dit bij de Easy Sushi helemaal niet het geval. Bij de ontwikkeling is het designteam bovendien zeer specifiek op zoek gegaan naar materialen die aan de hoogste hygiënische criteria beantwoorden. Zo is de cilinder vervaardigd uit ABS en de film uit polypropyleen.

De Easy Sushi is in 2007 reeds met een gouden medaille op het uitvinderssalon van Genève beloond. Want het mag dan wel een zeer eenvoudig apparaatje zijn, de ontwikkeling ervan onder leiding van Attilio Brentini nam meer dan twee jaar in beslag. Een sterk staaltje uitgekiende technologie, met andere woorden, dat we gerust hét sushigereedschap voor beginners kunnen noemen.


ES 5041519 < € 29,90
ES 5041719NL (met receptenboekje) < € 39,90
EASY SUSHI
Meer nieuwigheden:
sushimatten
Gepubliceerd op : 1 september 2012 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=905 and a.id not in (6862)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=905 and a.id not in (6862) order by a.datum_online desc, a.created desc

cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws

laatste nieuws in kitchen

meer nieuws in kitchen

Nieuwigheden in kitchen

  Onderbouwdampkap
<  € 480 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

meer nieuwigheden in kitchen
MAAK UW KEUZE IN KITCHEN :