nieuws

Citrus flavor met Lékué

Een Lékué design staat gekend om de fun en de verrassing die zij in hun keukencreaties stoppen. Dit is wederom merkbaar bij deze citrus spray, die gebruik maakt van echt fruit om je gerechten te kleuren en dranken op te frissen.

FUN

Een extra vleugje frisheid, zoet- of net bitterheid toevoegen aan een eenvoudige salade of drank, kan je met deze citrus spray van Lékué. En waarom ook niet?

Om het sap van je fruit optimaal te benutten zijn er twee mogelijke formaten: een langer unit voor groter fruit (appelsien of pompelmoes) en uiteraard een kortere schroef voor kleinere vruchten (limoen, mandarijn etcetera).

FLAVOR
Hoe ga je nu precies te werk met dit product?

EEN VRUCHT kies je uit je fruitmand.

MET EEN MES snijd je dan een stukje van de schil. Zorg ervoor dat je ongeveer de helft van het schroefgedeelte van de gekozen spray verwijdert.

Vervolgens schroef je de punt van de groene spiraal in het vruchtvlees. Knijp zachtjes, want zo vul je de sprayfilter. Je zal zien dat de siliconen ring, bovenaan de schroef, mooi op de vrucht zal aansluiten. Het voordeel is dat deze ook niet kan lekken na het eerste gebruik. Want - inderdaad - je hoeft een gebruikt stuk fruit niet weg te gooien. Voorzien van een schoteltje kan je deze vruchtenspray gemakkelijk in de koelkast bewaren.

MIST creëer je door een druk op de spray. Je zal al snel smaken met hoeveel mist op je salade jij bekoord kan worden. Het is niet alleen fun, maar het smaakt ook vernieuwend origineel.

FLEXIBILITY

Om zeker te zijn van een gepast materiaal dat continu in contact komt met voedsel, is er gekozen voor platinum silicone. Flexibel en resistent, bevat dit soort silicone ook geen bisphenol waardoor een gezondheidsriciso onmiddellijk kan worden uitgesloten. Lékué werkt bovendien samen met professionele chefs die al bij de eerste proefgebruiken de functionaliteit van het keukengerei toetsen.

Platinum silicone weerstaat aan hoge temperaturen. Dit is belangrijk voor het gebruik en de bewaring van de citrus spray. Naast zijn vaatwasbestendigheid en een houdbaarheid in de koelkast of diepvriezer, weert het materiaal van de spray ook bacteriën af en verzekert het je een maximum aan voedselveiligheid.

WEETJE dat een frisse citrussmaak super samengaat met zeevruchtenbereidingen?
WEETJE wat je doet met je dagelijkse waterfles? Spray er eens wat citrus bij en je geniet van een lekker gezond glas fruitwater.

3400115SUR004 (2 stuks) < 15,90 €
Gepubliceerd op : 30 augustus 2012 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=905 and a.id not in (6859)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=905 and a.id not in (6859) order by a.datum_online desc, a.created desc

cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws

laatste nieuws in kitchen

meer nieuws in kitchen
  • Trancheren
    Trancheren is een snijtechniek waarbij rauwe en gegaarde producten in gelijke vormen, delen of gewichtseenheden worden gesneden.
meer...
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Nieuwigheden in kitchen

  Onderbouwdampkap
<  € 480 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

meer nieuwigheden in kitchen
MAAK UW KEUZE IN KITCHEN :