nieuws

Vernieuwend wafelijzer met grill functie

Ben je een liefhebber van onze eigen Brusselse wafels? Of eerder een pannenkoekenfan? Dit wafelijzer van Fritel kan zóveel functies aan. Met zijn makkelijk uitneembare bakplaten uit massief gegoten aluminium bak je de lekkerste bereidingen eerst.

De koudere dagen zijn jammer genoeg alweer in aantocht. Maar waarom zouden we het onszelf niet aangenaam maken? Met het aanschakelen van een wafelijzer creëer je sowieso al een gezellige sfeer. Want wie wordt niet nostalgisch van de geur van vers bereide wafels?

Bovendien is het met dit toestel mogelijk een divers assortiment aan desserts te maken. Speciale bakplaten voor bijvoorbeeld pannenkoeken, boterwafels en ijshoorntjes kan je op bestelling verkrijgen. In een romantische sfeer? Probeer dan maar de hartjeswafels uit...

Met handige signaallampjes weten we of het apparaat aangesloten is (rood) en wanneer de gewenste temperatuur bereikt is (groen). Met zes geïntegreerde thermostaatposities verkies je zelf hoe licht of zwaar gebakken je wafel mag zijn.

Dankzij de non-sticking coating op deze uit massief gegoten aluminium bakplaten, zal je geen problemen krijgen met aangekoekt deeg. Overtollig deeg wordt voor jou door middel van een praktisch systeem aan de zijkant van het toestel opgevangen.

Eenmaal geopend, giet je de bereiding over de bakplaat. Sluit het toestel onmiddellijk en je verzorgt in een handomdraai een perfecte verdeling van het deeg over de platen voor een goudbruin gebakken wafel.

Uitgerust met een Cool Touch handgreep riskeer je het niet jezelf te verbranden aan het apparaat. Wat doen we met hete wafels? Die prik je met een hittebestendig wafelvork makkelijk van het ijzer op je bord. Nog een beetje gesmolten chocolade, vers geklopte room en een fleurig stukje fruit: zondagochtend is aangebroken!

Met negen verrassend verschillende bakplaten doet dit volledig openklapbaar wafelijzer ook dienst als BBQ, teppanyaki en grill.

CW 2445 < 99 €
Gepubliceerd op : 7 september 2012 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=2 and a.id not in (6858)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=2 and a.id not in (6858) order by a.datum_online desc, a.created desc

cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws

laatste nieuws in huishoudelektro

meer nieuws in huishoudelektro