nieuws

Kokkerellen in alle comfort : Kookpottenreeks met antibacteriële beschermlaag van SILIT

Kookpottenreeks met antibacteriële beschermlaag van SILIT

Robuust, krasvast en antibacterieel ... het zijn slechts enkele eigenschappen die deze kookpottenreeks aan de keramische laag die bovenop de stalen kern is aangebracht, te danken heeft. Ziedaar, Silit introduceert Vitaliano, een stevige kookpottenreeks in een hoogtechnologisch Silargan jasje.


Kookpottenreeks met antibacteriële beschermlaag van SILIT
Met Silargan scoort het Duitse merk Silit hoge punten wat betreft Deutsche gründlichkeit. Het innovatieve materiaal dat als beschermingslaag op hun kookpotten wordt aangebracht, is immers ijzersterk, krasvast en antibacterieel en de kookpotten garanderen daarenboven ook een optimale warmteverspreiding.

Materiaal?
Vervaardigd uit een stalen kern met daarbovenop zowel aan de buitenzijde als binnenzijde een hoogtechnologische keramische laag, door Silit tot Silargan gedoopt. Het materiaal is harder dan staal, 100% krasbestendig en slijtvast. De kookpotten zijn bijgevolg zeer robuust te noemen. Maar daar houdt het niet bij op. Want ook zijn gastronomische kwaliteiten zijn bijzonder overtuigend. De kookpotten zijn immers ook nog smaakneutraal en nikkelvrij, wat dan weer goed nieuws is voor mensen met allergieën. En ook zijn antibacteriële werking is een indrukwekkende eigenschap, die een belangrijke bijdrage voor meer hygiëne in de keuken betekent. In het keramische oppervlak zijn immers metaalionen versmolten, waardoor minuscule bacteriën geen schijn van kans krijgen om zich vast te hechten en te verspreiden. Heb je nog wat smakelijke restjes over die je in de koelkast wenst te bewaren tot morgen? Dan hoef je geen extra bewaardoosjes vuil te maken, je plaatst het deksel op de kookpot en stopt het geheel zo de koelkast in.
Bodem?
De bodem van de kookpotten is vervaardigd uit robuust staal, dat zeer goed bestand is tegen hoge temperaturen en niet zal kromtrekken. Het staal zorgt voor een optimale warmteverspreiding tot bovenaan de rand van de kookpotten. Alle bereidingen in deze kookpotten worden hierdoor gelijkmatig gegaard. De kookpotten houden ook zeer lang de warmte vast, zodat je na een tijdje het vuur op een lager pitje kunt plaatsen en energiezuinig(er) kunt kokkerellen. Binnenin is de overgang tussen de wand en bodem mooi afgerond. Maak je een saus op basis van bloem, dan kan je hem probleemloos helemaal glad roeren, zonder dat er zich restjes in de hoekjes gaan opstapelen waar ze kunnen aanbranden.
Handgrepen?
Met zogenaamde 'koudgrepen', die nooit heet worden. De handgrepen zijn bovendien ook ovenbestendig. Jouw lage kookpot warmhouden in de oven, het kan.
Deksels?
De deksels van deze kookpottenreeks zijn vervaardigd uit glas met een rand uit RVS, die bijzonder goed afsluiten.
Vaatwasserbestendig?
Ja. De kookpotten zijn dankzij de keramische laag bovendien ook zeer gemakkelijk in onderhoud. Uitspoelen met warm water en een sponsje volstaat meestal.
Geschikt voor alle warmtebronnen? Ja.
Met inhoudsaanduiding? Nee.
Met gietopeningen? Nee.
Aantal stuks? De kookpottenreeks is opgebouwd uit één steelpan (Ø 16 cm), vier kookpotten (Ø 16, 18, 22 en 24 cm), lage kookpotten (Ø 16, 18 en 22 cm), een stoofpot (Ø 28 cm), een pastapot (Ø 24 cm) en een soeppot (Ø 24 cm). Verkrijgbaar in vier verschillende kleuren: vanille, rood, bruin en zwart.

Steelpan (16 cm) - 6629242161 < € 107
Kookpot (16 cm) - 6629003160 < € 159
Kookpot (18 cm) - 6629102180 < € 159
Kookpot (22 cm) - 6629102220 < € 186
Kookpot (24 cm) - 6629303240 < € 212
Serveerpan (28 cm) - 6629219292 < € 195
Lage kookpot (28 cm) - 6629101280 < € 237
Pastapot (16 cm) - 6629304240 < € 237 Pastapot ( 24 cm) - 6629305240 < € 330
Kokkerellen in alle comfort : Kookpottenreeks met antibacteriële beschermlaag van SILIT


Gepubliceerd op : 1 juli 2012 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief

Kokkerellen in alle comfort

Van prijzig tot relatief goedkoop, in dit dossier vind je de meest recente kookpottenreeksen terug. Maak hier voor jezelf uit wat jij van een kookpot verlangt - met of zonder koudgrepen, inhoudsaanduiding of stoomventielen - en vergemakkelijk jouw keuze in de winkel.Kokkerellen in alle comfortselect distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.parentid=6814 and a.type<>10 order by a.dossier_volgorde

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.parentid=6814 and a.type<>10 order by a.dossier_volgorde

nieuws

laatste nieuws in kitchen

meer nieuws in kitchen
  • Trancheren
    Trancheren is een snijtechniek waarbij rauwe en gegaarde producten in gelijke vormen, delen of gewichtseenheden worden gesneden.
meer...
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Nieuwigheden in kitchen

  Onderbouwdampkap
<  € 480 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

meer nieuwigheden in kitchen
MAAK UW KEUZE IN KITCHEN :