nieuws

Kokkerellen in alle comfort : Kookpottenreeks met condensatiefunctie van FISSLER

Kookpottenreeks met condensatiefunctie van FISSLER

Koken wordt met de kookpottenreeks Luno van Fissler heel wat comfortabeler. Dankzij de hoogwaardige antikleeflaag maak je er immers probleemloos de meest delicate gerechten, zoals risotto, in klaar. Het deksel met condensatiefunctie garandeert dan weer een optimaal gaarproces in eigen vocht.

Door middel van nieuwe verwerkingen in zowel de potten en pannen als in de deksels van deze kookpottenreeks, krijgt de bereiding van je gerechten een nieuw elan. Bekroond met de prijs voor Kitcheninnovation of the Year 2012, stelt Fissler graag zijn nieuwe kookpottenreeks Luno aan het publiek voor.

Materiaal?
Vervaardigd uit aluminium. Aluminium is een excellente warmtegeleider. De warmte wordt immers zeer snel over het volledige oppervlak van de pan verspreid, voor een snelle ingebruikname van de pan, en wordt ook gelijkmatig verdeeld. Het materiaal zal de warmte bovendien ook lang weten te bewaren zodat jouw bereidingen niet al te snel afkoelen.
Binnenkant?
Voorzien van een antikleeflaag. Deze antikleeflaag - door Fissler protectal-plus genoemd - voorkomt het aanbranden van delicate bereidingen, zoals risotto, vis en allerhande kaassauzen. De antikleeflaag is vervaardigd uit meerdere fijne laagjes keramiek in combinatie met titanium. Dankzij de combinatie van deze materialen is de antikleeflaag bijzonder hard en gemakkelijk te reinigen. Onder de oorspronkelijke laag Protectal zit bovendien nog een tweede laag die ervoor zorgt dat de antikleeflaag bijzonder krasvast is. Krassen op de eerste laag kunnen wel zichtbaar zijn, maar zullen de antikleefeigenschappen niet aantasten. De antikleefpan is 100% PFOA-vrij, maar bevat toch een minimum aan PTFE's. De antikleefpan kan bijgevolg tot 200°C verhit worden, maar probeer te allen tijde oververhitting te voorkomen. Dat komt de antikleefeigenschappen van de pan zeker niet ten goede. Om te voorkomen dat er te veel resten blijven hangen aan de boorden van de kookpotten, ontwikkelde Fissler ook een afgeronde overgang tussen bodem en wand. Roeren wordt hierdoor ook makkelijker.
Bodem?
Deze kookpotten zijn voorzien van een speciale - cookstar - bodem, die er voor zorgt dat de warmte optimaal verdeeld wordt over het volledige oppervlak en vervolgens resulteert in de correcte garing van alle ingrediënten.
Met deksels? De deksels zijn vervaardigd uit RVS. Een welving in het midden van het deksel aan de binnenzijde - condensatie-plus - zorgt ervoor dat de ingrediënten worden gekookt en gegaard in hun eigen sappen. De dampen stijgen namelijk op en sijpelen druppelsgewijs opnieuw in de bereiding. Zo blijft de smaak veel beter behouden zonder en gaan er ook geen vitamines en aroma's verloren.
Handgrepen?
De handgrepen zijn vervaardigd uit RVS en voorzien van siliconen ringen, die dienst doen als innovatieve warmtebuffers. Hierdoor worden de handgrepen niet heet.
Vaatwasserbestendig? Ja.
Geschikt voor alle warmtebronnen? Ja.
Met inhoudsaanduiding? Ja.
Met gietopeningen? Neen.
Aantal stuks?
Luno introduceert drie kookpotten (Ø 18, 20, 24 cm), een steelpan (Ø 18 cm), een vierdelige set bestaande uit kookpotten (Ø 18, 20 en 24 cm) en een sauspan (Ø 18 cm), twee braadpannen (Ø 24 en 28 cm), een wok en een pannenkoekenpan.

Kookpot (18 cm) - 56 116 18 000 < € 169
Kookpot (20 cm) - 56 116 20 000 < € 179
Kookpot (24 cm) - 56 116 24 000 < € 193
Steelpan (18 cm) - 56 156 18 100 < € 137
Pannenkoekenpan (28 cm) - 56 386 28 100 < € 128
Braadpan (24 cm) - 56 506 24 000 < € 203
Braadpan (28 cm) - 56 506 28 000 < € 244
Wok (31 cm) - 56 806 31 000 < € 244
FISSLER
Kokkerellen in alle comfort : Kookpottenreeks met condensatiefunctie van FISSLER


Gepubliceerd op : 1 juli 2012 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief

Kokkerellen in alle comfort

Van prijzig tot relatief goedkoop, in dit dossier vind je de meest recente kookpottenreeksen terug. Maak hier voor jezelf uit wat jij van een kookpot verlangt - met of zonder koudgrepen, inhoudsaanduiding of stoomventielen - en vergemakkelijk jouw keuze in de winkel.Kokkerellen in alle comfortselect distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.parentid=6814 and a.type<>10 order by a.dossier_volgorde

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.parentid=6814 and a.type<>10 order by a.dossier_volgorde

nieuws

laatste nieuws in kitchen

meer nieuws in kitchen
  • Molenmes
    Echte molenmessen worden uitsluitend gefabriceerd door de firma Robert Herder uit Solingen. Deze firma is tevens de énige fabrikant met de naam HERDER die nog steeds wordt geleid door leden van de slijpersdynastie Herder...
meer...
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Nieuwigheden in kitchen

  Onderbouwdampkap
<  € 480 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

meer nieuwigheden in kitchen
MAAK UW KEUZE IN KITCHEN :