nieuws

Kokkerellen in alle comfort : Vijflagige kookpottenreeks uit RVS van BERGHOFF

Vijflagige kookpottenreeks uit RVS van BERGHOFF

Met deze kookpottenreeks Neo 5-Ply garandeert Berghoff een optimaal kookgenot. De meerlagige bodem verzekert een perfecte warmteverspreiding en dankzij de onberispelijke verzegeling van het deksel op de pot kunnen alle ingrediënten in hun eigen sappen garen. Voor een smaakvolle en energiezuinige bereiding van jouw lievelingsgerechten.


Vijflagige kookpottenreeks uit RVS van BERGHOFF
Wanneer de huisdesigner van Berghoff - Frederik Aerts - een product in handen krijgt, verandert het gegarandeerd in spreekwoordelijk goud. De kookpottenreeks Neo 5-Ply is daar opnieuw een mooi voorbeeld van. Zijn perfecte kookkunsten en fraai design maken deze kookpottenreeks tot een topper, die al menigmaal in de prijzen is gevallen.

Materiaal?
De kookpotten zijn vervaardigd uit één stuk. Daarenboven is hier een vijflagige staallegering gebruikt, waarbij met name vijf verschillende lagen hoogwaardig materiaal - RVS, RVS 18/10 en aluminium - zijn samengevoegd tot een robuust geheel. RVS is op zich geen goede warmtegeleider, en om die reden wordt aluminium aan de legering toegevoegd. De aanwezigheid van aluminium in de meerlagige bodem zal de warmte perfect geleiden en over het volledige oppervlak verdelen. Hierdoor worden jouw bereidingen ook gelijkmatig gegaard.
Bodem?
Zoals hierboven reeds wordt vermeld, zijn de kookpotten uit één enkel stuk gemaakt, zodat de bodem en de kookpottenbody naadloos in elkaar overlopen. Resultaat: een nog betere warmteoverdracht.
Handgrepen?
Vervaardigd uit RVS. De handgrepen blijven niet volledig koel tijdens het kookproces. Daarom zijn er opzetstukken uit silicone voor handen, die je gewoon over de handgrepen heen schuift en die de vingers beschermen.
Deksels?
Het deksel uit 18/10 roestvrij staal sluit de kookpot uitstekend af, zodat er geen warmte en energie verloren gaat. Overigens is het voorzien van een stoomventiel, waarmee je gemakkelijk het stoomgehalte in de pot in de gaten kan houden. Wanneer er voldoende stoom is opgebouwd om het garingsproces te starten, zet je het vuur op een lager pitje, totdat er geen stoom meer door het ventiel komt. Op die manier bespaar je niet enkel energie, maar gaan de voedingswaarden van de ingrediënten ook niet verloren.
Geschikt voor inductie? Ja.
Vaatwasserbestendig? Ja.
Met inhoudsaanduiding? Nee
Met gietopeningen? Nee
Aantal stuks?
De reeks bestaat uit: 3 verschillende kookpotten met deksel (Ø 18, 22 en 24 cm), een sauspan met deksel (Ø 16 cm) en twee braadpannen (Ø 24, 26 en 28 cm).

Kookpot (18 cm) - 3502289 < € 81,99
Kookpot (22 cm) - 3502300 < € 101,50
Kookpot (24 cm) - 3502319 < € 132
Braadpan (24 cm) - 3502401 < € 66,99
Braadpan (28 cm) - 3502364 < € 74
Braadpan (28 cm) - 3502418 < € 88,99
Steelpan (16 cm) - 3502272 < € 64,99
Wokpan (28 cm) - 3502333 < € 161
Meer nieuwigheden:
BERGHOFF
kookpotten
kookpottensets
Kokkerellen in alle comfort : Vijflagige kookpottenreeks uit RVS van BERGHOFF


Gepubliceerd op : 28 augustus 2012 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief

Kokkerellen in alle comfort

Van prijzig tot relatief goedkoop, in dit dossier vind je de meest recente kookpottenreeksen terug. Maak hier voor jezelf uit wat jij van een kookpot verlangt - met of zonder koudgrepen, inhoudsaanduiding of stoomventielen - en vergemakkelijk jouw keuze in de winkel.Kokkerellen in alle comfortselect distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.parentid=6814 and a.type<>10 order by a.dossier_volgorde

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.parentid=6814 and a.type<>10 order by a.dossier_volgorde

nieuws

laatste nieuws in kitchen

meer nieuws in kitchen

Nieuwigheden in kitchen

  Onderbouwdampkap
<  € 480 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

meer nieuwigheden in kitchen
MAAK UW KEUZE IN KITCHEN :