nieuws

De nieuwe generatie SENSEO

Tien jaar na de introductie van Senseo op de Belgische markt hebben Philips en Douwe Egberts hun populaire koffieconcept opnieuw met veel succes onder handen genomen. De vernieuwde look, nieuwe smaken en nieuwe toestellen leggen koffieliefhebbers opnieuw in de watten.

Nu eens aangelengd met melk of dan weer eens vol en rijk, onze koffievoorkeuren kunnen van dag tot dag - of gezinslid tot gezinslid - verschillen, en dus zijn we zeer veeleisend wat de kunsten van ons koffieautomaat betreft. Daarenboven wenst ook één derde van de Belgen zijn geliefde koffie met slechts één druk op de knop tevoorschijn te toveren. Het hoeft dan ook niet te verwonderen dat SENSEO - het economische koffieconcept van Philips en Douwe Egberts - een schot in de roos was.

Tien jaar na de introductie van het allereerste toestel op de Belgische markt wordt het concept opnieuw onder de loep genomen met als resultaat een nieuwe look, nieuwe smaken en nieuwe toestellen. Met het nieuwe smakenassortiment Lungo wordt dan ook een zeer populaire Italiaanse koffiespecialiteit aan het bestaande palet toegevoegd. De nieuwe koffiepads laten zich kenmerken door hun rijke en intense smaak, die in drie verschillende variëteiten beschikbaar is: Intenso, Forte en Delicato.

Maar de nieuwe smaken worden ook vergezeld van een nieuwe reeks toestellen. De kleurrijke SENSEO Twist is voorzien van een hedendaags design en is veel eenvoudiger te bedienen dankzij het gloednieuwe touchpaneel. Voortaan zijn de toestellen bovendien ook uitgerust met een doorzichtig waterreservoir, een afneembare en verstelbare schenktuit en twee instellingen, waarmee je zelf de intensiteit van jouw koffie kunt bepalen, namelijk mild en sterk. Meteen na de inschakeling kan je bovendien de sterkte en het aantal gewenste kopjes selecteren. Zodra het water de juiste temperatuur heeft bereikt, start het toestel de geselecteerde bereiding, zodat je niet nodeloos hoeft te wachten tot het opgewarmd is. Tijdens het koffiezetten kan je het doorlopen van de koffie onderbreken wanneer je dat wenst en vervolgens op dezelfde knop drukken om het systeem terug op te starten.

SENSEO Twist is beschikbaar in twee verschillende versies: een basismodel - HD7870 - en een exemplaar - HD7873 - met een geïntegreerde BRITA MAXTRA waterfilter, die het kraantjeswater voor je zuivert. Deze laatstgenoemde beschikt ook over een extra groot waterreservoir (1,6 L) een metalen afwerking en ingebouwd geheugen. De nieuwe Senseo Twist is pas verkrijgbaar in september.

HD7870/10 - Lime Yellow < € 109,99
HD7870/20 - Frizzling Fuchsia < € 109,99
HD7870/60 - Misty Dawn < € 109,99
HD7873/50 < € 144,99
SENSEO
Meer nieuwigheden:
espressomachine
koffiecapsules
Gepubliceerd op : 14 augustus 2012 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=2 and a.id not in (6829)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=2 and a.id not in (6829) order by a.datum_online desc, a.created desc

cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws

laatste nieuws in huishoudelektro

meer nieuws in huishoudelektro