nieuws

Kokkerellen in alle comfort : Professionele kookpottenreeks van POINT-VIRGULE

Professionele kookpottenreeks van POINT-VIRGULE

Op zoek naar kookpotten met grote volumes, die daarenboven bestand zijn tegen veelvuldig gebruik? Hier heb je Point-Virgule Cooking Professional. Deze kookpotten hebben een drielagige sandwichbodem, zijn geschikt voor inductie en zijn er bovendien in tal van formaten.


Professionele kookpottenreeks van POINT-VIRGULE




Kookpotten die in een professionele omgeving gebruikt kunnen worden, kunnen best tegen een stootje, zoveel staat vast. Bovendien is het assortiment ook zeer uitgebreid en zijn er grote formaten beschikbaar, zodat elke hobbykok die graag voor een grote groep kookt, meteen voldoende inhoud voorhanden heeft.

Materiaal?
Vervaardigd uit roestvrij staal 18/10. Deze staalsoort is quasi onverwoestbaar en kan zeer gemakkelijk gereinigd worden. Dit dankzij zijn gladde oppervlak, dat ook vanuit hygiënisch standpunt hoge toppen scheert. Het materiaal is smaakneutraal en 100% geurloos. Zowel de binnenkant als de buitenkant bestaat uit RVS.
Bodem?
RVS is op zich geen goede warmtegeleider. Om die reden zijn de kookpotten dan ook van een drielagige sandwichbodem voorzien. Deze sandwichbodem bestaat uit twee lagen roestvrij staal met in het midden een laag aluminium ingekapseld, die de warmte perfect geleidt en over het volledige bodemoppervlak verdeeld.
Handgrepen?
De handgrepen zijn vervaardigd uit RVS. Ze worden na een tijdje op de kookplaat wel warm, niet heet, maar gebruik dus altijd pannenlappen wanneer je de kookpot wenst af te gieten of op de tafel wilt plaatsen.
Deksels?
Met deksels uit RVS, die de kookpotten tijdens het kookproces perfect afsluiten zodat er geen warmte uit de kookpot kan ontsnappen. Hierdoor verlies je geen warmte - en bijgevolg energie - en loopt het kookproces geen vertraging op.
Vaatwasserbestendig? Ja.
Geschikt voor alle warmtebronnen? Ja.
Met inhoudsaanduiding? Nee.
Met gietopeningen? Nee.
Aantal stuks? De reeks is bijzonder uitgebreid, en dankzij het professionele karakter ervan zijn er ook grote formaten beschikbaar: lage kookpotten (Ø 24, 28 en 32 cm), kookpotten (Ø 16, 18, 20, 22 en 24 cm), soeppotten (Ø 24 en 26 cm), diepe soeppot (Ø 24 cm), braadpannen (Ø 20, 24 en 28 cm), steelpannen (Ø 16 en 18 cm), conische steelpan (Ø 20 cm), stoominzetten (Ø 20 en 26 cm) en een pastapot (Ø 20 cm).

Lage kookpot (24 cm) - PRO-001-24 < € 69
Kookpot (16 cm) - PRO-002-16 < € 49
Soeppot (26 cm)- PRO-003-26 < € 93
Koekenpan (28 cm) - PRO-006-28 < € 63
Steelpan (16 cm) - PRO-007-16 < € 33
Conische steelpan (20 cm) - PRO-008-20 < € 39
Stoominzet (20 cm) - PRO-010-22 < € 45
Pastakookpot (20 cm) - PRO-010-20 < € 129
Kokkerellen in alle comfort : Professionele kookpottenreeks van POINT-VIRGULE


Gepubliceerd op : 18 augustus 2012 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief

Kokkerellen in alle comfort

Van prijzig tot relatief goedkoop, in dit dossier vind je de meest recente kookpottenreeksen terug. Maak hier voor jezelf uit wat jij van een kookpot verlangt - met of zonder koudgrepen, inhoudsaanduiding of stoomventielen - en vergemakkelijk jouw keuze in de winkel.



Kokkerellen in alle comfort



select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.parentid=6814 and a.type<>10 order by a.dossier_volgorde

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.parentid=6814 and a.type<>10 order by a.dossier_volgorde

nieuws

laatste nieuws in kitchen

meer nieuws in kitchen
  • Trancheren
    Trancheren is een snijtechniek waarbij rauwe en gegaarde producten in gelijke vormen, delen of gewichtseenheden worden gesneden.
meer...
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
MAAK UW KEUZE IN KITCHEN :