nieuws

Belgisch keukenlinnen en tafeltextiel van TINT

Het Belgische merk Tint biedt bijzonder fleurig tafellinnen en keukentextiel aan met levendige prints en bonte kleurenpaletten als belangrijkste stijlkenmerken. Het assortiment is bovendien in talloze kleuren en materialen verkrijgbaar, en dit bovendien aan zeer economische prijzen.

Voor tafellinnen en keukentextiel in de leukste kleurtjes, met een subtiele print of een interessant weefpatroon ben je bij Tint aan het juiste adres. Het Belgische merk weet hun textielcollecties bovendien aan zeer interessante prijzen aan te bieden, zodat je je niet tot één enkele tafeluitrusting hoeft te beperken. Een provençaals geïnspireerd tafellaken met bijpassende placemats voor op het zomers terras of een stijlvolle rode tafelloper met dito servetten voor de feesttafel … je hoeft er niet te diep voor in de buidel te tasten.

De verschillende collecties van het merk zijn bovendien telkens in een zeer uitgebreid kleurenpalet verkrijgbaar, zodat iedereen er zijn gading vindt. Liefhebbers van frivoliteiten zullen zeker als een blok vallen voor de laguneblauwe, fuchsiaroze of chilirode tafellakens of tafellopers met kleurrijke polkadots, terwijl de okergele of chocoladekleurige lakens met charmante ajourbelijning dan weer de aanhangers van de rustieke stijl zullen behagen.

Alle producten zijn vervaardigd uit kwaliteitsvolle katoen, die worden vervaardigd in ateliers in het zuiden van India op traditionele weefgetouwen. De producten zijn voorgewassen, gegarandeerd kleurvast en geschikt voor dagelijks gebruik. Het keukentextiel is bovendien in zeer leuke geschenkpakketjes verkrijgbaar.


Placemat - 3770801026 < € 8
Ovenhandschoen - 3775053207 < € 8,50
Tafellaken - 3771240025 < € 49,95
Keukenschort - 3775033115 < € 21,50
Meer nieuwigheden:
TINT
placemats
tafellinnen
tafellopers
Gepubliceerd op : 9 augustus 2012 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=1061 and a.id not in (6821)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=1061 and a.id not in (6821) order by a.datum_online desc, a.created desc

cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws

laatste nieuws in table

meer nieuws in table
  • Cromargan
    In 1927 introduceert WMF een RVS materiaal onder de term Cromargan dat roestvrij en onbreekbaar is. Dof wordt het materiaal ook niet, waardoor je van een extreme duurzaamheid kan spreken. In 2009 verfijnden zij deze techniek...
meer...
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9