nieuws

Kokkerellen in alle comfort : Keramieken kookpotten voor inductiekookplaat van REVOL

Keramieken kookpotten voor inductiekookplaat van REVOL

De keramieken cocottes ‘Revolution’ van Revol bieden je een compleet andere kookbeleving aan. De cocottes, die plaats je immers rechtstreeks van de diepvriezer in de microgolfoven en direct van de kookplaat naar de tafel, in één rechte lijn.


Keramieken kookpotten voor inductiekookplaat van REVOL
Revol kan, na jaren van doorgedreven onderzoek, eindelijk op de proppen komen met een innovatie die best indrukwekkend genoemd kan worden. Met Revolution biedt het Franse merk immers trendy keramieken cocottes aan, die in de keuken multifunctioneel inzetbaar zijn. Want ze kunnen niet enkel in de oven en de microgolfoven geplaatst worden, maar ook op alle warmtebronnen, inclusief inductie. Bovendien kunnen ze in de koelkast en de diepvriezer bewaard worden.

Materiaal?
Vervaardigd uit keramiek. Ondanks de verhoogde weerstand van dit product, dien je toch nog enige voorzichtigheid in acht te nemen. Keramiek is en blijft gevoelig voor abrupte temperatuurverschillen. Zo is het aan te raden om de cocotte voor gebruik eerst aan de kook te brengen met slechts enkele centimeters water erin. Verder hoef je in principe nooit meer dan 60% van de kookplaatcapaciteit in te zetten, aangezien je voor het sudderen van stoofpotjes geen hoge temperaturen nodig hebt.
Binnenkant?
Voorzien van een glazuurcoating. De glazuurcoating met antikleefeigenschappen, die op het keramieken oppervlak is aangebracht, bevat geen zware metalen en zal geen vluchtige organische verbindingen uitstoten wanneer het verwarmd wordt.
Handgrepen?
Uit keramiek.
Deksels?
Met deksels uit keramiek.
Geschikt voor inductie? Ja.
Vaatwasserbestendig?Ja.
Ovenbestendig? Ja.
Microgolfovenbestendig? Ja.
Met inhoudsaanduiding? Nee.
Met gietopeningen? Neen.
Aantal stuks?
Verkrijgbaar in zowel ovale als ronde versie en vijf verschillende formaten: 26 cm (3,5 L) en 31 cm (6,3 L) voor de ovale kookpotten en 20 cm (2,4 L), 24 cm (4,2 L) en 28 cm (6,8 L) voor de ronde kookpotten.

Ronde kookpot (10,5 cm) - 642621 < € 27,50
Ronde kookpot (19 cm) - 642294 < € 94,90
Ronde kookpot (23 cm) - 643177 < € 139,90
Ronde kookpot (26 cm) - 642311 < € 164,90
REVOL
Meer nieuwigheden:
kookpotten
kookpottensets
Kokkerellen in alle comfort : Keramieken kookpotten voor inductiekookplaat van REVOL


Gepubliceerd op : 16 augustus 2012 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief

Kokkerellen in alle comfort

Van prijzig tot relatief goedkoop, in dit dossier vind je de meest recente kookpottenreeksen terug. Maak hier voor jezelf uit wat jij van een kookpot verlangt - met of zonder koudgrepen, inhoudsaanduiding of stoomventielen - en vergemakkelijk jouw keuze in de winkel.Kokkerellen in alle comfortselect distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.parentid=6814 and a.type<>10 order by a.dossier_volgorde

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.parentid=6814 and a.type<>10 order by a.dossier_volgorde

nieuws

laatste nieuws in kitchen

meer nieuws in kitchen

Nieuwigheden in kitchen

  Onderbouwdampkap
<  € 480 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

meer nieuwigheden in kitchen
MAAK UW KEUZE IN KITCHEN :