nieuws

Kokkerellen in alle comfort : Vederlichte aluminium kookpottenreeks van BEKA

Vederlichte aluminium kookpottenreeks van BEKA

Gietijzeren kookpotten zijn hipper dan ooit, maar het zijn ook letterlijk en figuurlijk zwaargewichten te noemen. Dat is echter niet het geval bij de Cook’On kookpottenreeks van Beka, die dan wel over de excellente warmtegeleidingskwaliteiten van gietijzer beschikt, maar uit vederlicht gegoten aluminium vervaardigd is.


Vederlichte aluminium kookpottenreeks van BEKA
Niet alle vrouwen zijn uitgerust met een paar forse spierballen, en een zware gietijzeren kookpot uit de keukenkast tillen, is dan vaak ook geen sinecure. Maar met de kookpotten uit de reeks Cook’On van Beka hoef je jezelf geen hernia meer te tillen. De reeks verenigt namelijk de optimale warmtegeleidingskwaliteiten van gietijzer met de verbazingwekkende lichtheid van aluminium.

Materiaal?
Vervaardigd uit gegoten aluminium. Aluminium is een excellente warmtegeleider. De warmte wordt immers zeer snel over het volledige oppervlak van de pan verspreid, voor een snelle ingebruikname van de pan, en wordt ook gelijkmatig verdeeld. Het materiaal zal de warmte bovendien ook lang weten te bewaren zodat jouw bereidingen niet al te snel afkoelen. Gegoten aluminium is daarenboven zeer licht, gemakkelijk te recycleren en sterk corrosiebestendig.
Buitenkant?
Op de kookpot is aan de buitenzijde een verflaag aangebracht, die bestand is tegen hoge temperaturen.
Binnenkant?
Met keramische antikleeflaag - Bekadur Ceramica - die uitermate geschikt is voor het dichtschroeien van vlees, het bakken van vis en het opwarmen van groenten en andere ingrediënten. Deze keramische antikleeflaag bevat geen chemische stoffen zoals PFOA’s en PTFE's. Die eerste worden tijdens het productieproces gebruikt en kunnen de gezondheid van de fabrieksarbeiders schaden en zijn bovendien ook schadelijk voor het milieu. PTFE’s zijn dan weer stoffen die bij de oververhitting als dampen kunnen vrijkomen. Hier is dit dus niet het geval. De antikleefpannen zijn hittebestendig tot max. 300°C. Boven de 300°C raakt de keramische antikleeflaag oververhit en kunnen de antikleefeigenschappen aangetast worden. Beka biedt bovendien drie jaar garantie op de antikleeflaag aan, op voorwaarde dat ze gebruikt wordt volgens de instructies in de gebruiksaanwijzing.
Handgrepen?
De handgrepen uit gegoten aluminium zijn geen koudgrepen - opgelet voor de vingers - maar ze zijn voorzien van extra afneembare grepen uit silicone, zodat je ze gemakkelijk van het vuur kunt halen én verplaatsen zonder de vingers te verbranden.
Deksels?
Met deksels uit gegoten aluminium.
Vaatwasserbestendig?
Nee. Aluminium kan door de detergenten van de vaatwasser aangetast worden.
Geschikt voor alle warmtebronnen? Ja.
Met inhoudsaanduiding? Nee.
Met gietopeningen? Nee.
Aantal stuks? Verkrijgbaar in zowel ovale als ronde versie en vijf verschillende formaten: Ø 26 cm (3,5 L) en Ø 31 cm (6,3 L) voor de ovale kookpotten en Ø 20 cm (2,4 L), Ø 24 cm (4,2 L) en Ø 28 cm (6,8 L) voor de ronde kookpotten.


Rond (20 cm) < € 69
Rond (24 cm) < € 89
Rond (28 cm) < € 115
Ovaal (26 cm) < € 82
Ovaal (31 cm) < € 112
Meer nieuwigheden:
BEKA
kookpotten
Kokkerellen in alle comfort : Vederlichte aluminium kookpottenreeks van BEKA


Gepubliceerd op : 1 juli 2012 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief

Kokkerellen in alle comfort

Van prijzig tot relatief goedkoop, in dit dossier vind je de meest recente kookpottenreeksen terug. Maak hier voor jezelf uit wat jij van een kookpot verlangt - met of zonder koudgrepen, inhoudsaanduiding of stoomventielen - en vergemakkelijk jouw keuze in de winkel.Kokkerellen in alle comfortselect distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.parentid=6814 and a.type<>10 order by a.dossier_volgorde

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.parentid=6814 and a.type<>10 order by a.dossier_volgorde

nieuws

laatste nieuws in kitchen

meer nieuws in kitchen

Nieuwigheden in kitchen

  Onderbouwdampkap
<  € 480 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

meer nieuwigheden in kitchen
MAAK UW KEUZE IN KITCHEN :